Şimdi Ara

OFF TOPİC (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GOLLER: MCCARTHY(2) , PİNEAAR

maç çekişmeli oldu teşşekkürler...
  • İlker abim 2. haftadan itibaren başlayacak duruma göre artık maçlarını yapmaya başlar.

İlk 3 haftaki programını da yazabilirsen en azından başlayabilir.
  • ilk 3 haftadan bir maçı benimleydi 1-0 aldı maçı arkadaş benim 3 puanı arkadaşa verelim sayın kurucu
  • Cezayir 0-1 G.Kore

İlk yarısı biraz laglı geçti ama 2. yarı düzeldi, güzel maç oldu

saolasın hocam tekrar

İskoçya 1-3 G.Kore

Keyifli ve güzel bir maç oldu

tekrar teşekkürler
  • G.KORE - URUGUAY G.KORE - AVUSTRALYA G.KORE - G.AFRİKA KALAN MACLARIN BU DOSTUM BASARILAR yazılan skorlar sitede sıfırlanmıyor ama skorları degistirebiliyrz maçlarını tamamlayıncı lig tablosuda oturmus olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkMkYn

G.KORE - URUGUAY G.KORE - AVUSTRALYA G.KORE - G.AFRİKA KALAN MACLARIN BU DOSTUM BASARILAR yazılan skorlar sitede sıfırlanmıyor ama skorları degistirebiliyrz maçlarını tamamlayıncı lig tablosuda oturmus olcak

Hocam konudan görebildiğim kadarıyla;

Kore 0-4 Uruguay
    Kore 1-0 Cezayir.

Kore - Avusturalya var ve 4-5-6. hafta maçları mevcut.

Ben ekledim arkadaşları şuanda psn'de olan yok artık denk gelince benim 3 maçı da yapayım.
  • arkadaşlar bugün beş günlük bi tatile çıkıyorum... bu akşam aşağıdakileri maçları yapıp pazartesi gününe kadar maçlarımı yapamayacağım...

G.Kore v G.Afrika
    G.Afrika v Norveç

bu maçları akşam yapmamız lazım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesör pato -- 18 Mayıs 2010; 12:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

arkadaşlar bugün beş günlük bi tatile çıkıyorum... bu akşam aşağıdakileri maçları yapıp pazartesi gününe kadar maçlarımı yapamayacağım...

G.Kore v G.Afrika
    G.Afrika v Norveç

bu maçları akşam yapmamız lazım arkadaşlar

Bildirdigin için teşekkür ederim iyi tatiller sana geldiginde kaldıgın yerden devam edersin.
  • Uruguay 1-1 Meksika --- Gol: Suarez

Arkadaşın 10 kişi kalması, maçın başında 3 adet kaçırdığım karşı karşıya ve direkten dönen top derken 89 dk 0-0 geçti, 90. dk'da 2 karşılıklı gol ile 1-1 bitti.
  • wwert psn adı muro6710 ekledim arkadaşı ama hala kabul etmemiş son maçım da onunla Bekliyorum hala bugün songündü de mi bu maçlar için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

wwert psn adı muro6710 ekledim arkadaşı ama hala kabul etmemiş son maçım da onunla Bekliyorum hala bugün songündü de mi bu maçlar için?

Saat 17 sularında psn'deydi ve kendisiyle maç yaptık.
  • G.Afrika 1-7 G.Kore

Tekrar saolasın hocam maç için
  • Uruguay 3-0 Ekvator

Goller: Forlan, Suarez, Perreira

Bir tek Norveç ile maçım kaldı 2 gündür psn'de yok ylönen...
  • Ukrayna 1-1 G.Kore

Son dakika da 2-0 yapacakken varyeteye kaçıp pozisyonu harcadık dönen top gol oldu,kısmet değilmiş demek
    saolasın tekrar hocam
  • cezayir:2 Meksika:3 cezayirin goller Ghezzal (2) meksikanın golleri Blanco (3) böylece maçlarımı tamamlamış bulunuyorum.
  • Kalan maçlar arkada
    şlar yazıyorum buraya tamamlandıktan sonra yeni fixture eklicem

NORVEÇ - EKVATOR

G.AFRİKA - NORVEÇ ----- BU ARKDAŞ TATİLE ÇIKMIŞTIR PAZARTESİ YAPILACAKTIR.

MEKSİKA - AVUSTRALYA

AVUSTRALYA - EKVATOR

G.KORE - AVUSTRALYA

URUGUAY - NORVEÇ

MACLAR YAPILSIN EN KISA SUREDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkMkYn -- 24 Mayıs 2010; 1:32:55 >
  • ön tarafa çekiyorum konuyu arkada kalmasın arkadaşlar maçlara bakarlar
  • evet maçları bekliyoruz
  • Avusturalya,Norveç,Meksika ve Norveç'in sahibi arkadaşlar bu akşam 23'ten sonra psn'deyim maçlarımızı yapabiliriz.
  • ylonen ile maçım kaldı 3 gündür ekledim ama kabul etmedi. Bu gece yapamazsak maçı pazartesiye kadar yokum. Yarın sabah şehir dışına çıkıcam pazartesi akşama ancak gelicem.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.