Şimdi Ara

off ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adam gibi bi konu acmadiniz şu sinema bolumune de takip edek. yok manitamla film izlicem yok anamla izlicem. yok ask filmi yok fantastik film. yok şu güçlü yok bu güçlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip
  • Katılıyorum, destekliyorum arkadaşımı...
  • Ben seni bir türlü çözemedim. Süper kahramanları karşılaştıranları eleştiriyorsun, gidip şu mu yener, bu mu yener diye konu açıyorsun. Filmleri karşılaştırıp, hangisi izleyeyim diyenleri eleştiriyorsun, kendin gidip şunu mu izleyeyim, bunu mu izleyeyim diye konular açıyorsun. Zaten Marvel ve Disney'de çalışanların bile muhtemelen haberleri olmadığı konuları ortaya atmana hiç girmiyorum bile.

edit: Yazmayı unuttum, bu konunun içeriği olarak haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 31 Ağustos 2013; 19:38:02 >
  • katılıyorum daha iyi konular açılabilir

• Haklısın. Ben de şu komedi filmi önerin, korku filmi önerin diye konu açanlara sinir oluyorum. Her gün soruları tekrar soruyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O halde ne tür konu açmamızı tavsiye ediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

O halde ne tür konu açmamızı tavsiye ediyorsunuz?

şöyle diyim ben arkadaş yerine.Türüne-Konusuna göre filmler konusu güncellensin.2007 den kalma filmler var.
  • Bende katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

adam gibi bi konu acmadiniz şu sinema bolumune de takip edek. yok manitamla film izlicem yok anamla izlicem. yok ask filmi yok fantastik film. yok şu güçlü yok bu güçlü

sen bi konu aç o zaman kardeş
  • Bence insanların film tavsiye konusu açmasında problem yok.herkes aynı tür komedi sevmiyor.kimisi macera komedi,kimi absürt komedi,kimi dram komedi seviyor.Tek bir komedi konusu olsa insan kendine uygun film bulana kadar 50 film izlemek zorunda kalabilir.Ama kendi istekleri ile ilgili konu acarsa daha çabuk hedefine ulaşır.çok konu olması burayı güzel hale getiriyor.çok eski olanlar bu isten sıkılıyor olabilir ama foruma yeni üye olan veya üye olmadan takip edenler için bunlar çok faydalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.