YA bu kospcular ne zaman tukencek ama dikkat ettim coq arastırma yaptım we gordumki insanlar daha cok kosp we makro kullanıo
kosp insanlarda fazla olabilir ama cypher da pelerinli bi clan geçenlerde ash de clan prty yapmştı herkes oturuo ama tüm ash ler yatıo ve onlar ork tu .önemli olan oyundaki ırk deil.önemli olan gerçek dünyadaki adam
Cyperde Kospdan kimse BANLANMIYOOOOR!!!!!
ŞEREFSİZ ADAMLAR aklınıza gelebilicek seri kesilebilen her yere kosp kurmuşş
1-Kecoon turevleri 2-kopeklerin tum hepsi(smilon,macriduos....) 3-Lamialar 4-Ash knghtler. death knghtler,iskelet campionlar 5-Zombiler 6-uruk hai, bade, ton 7-ABYS!!!! 8-goblinler
SİZCE DAHA NE KALDI.... YEMİN OLSUN HEPSİNE TEK TEK BAKTIM SORDUM... ADAMIN PARTİSİNDEKİ CİV CİV E SORUYORUM PARA SENMİ KUTU ACIYOSUN YOKSA OTOMATİKMİ GELİYOOO CEVAP ŞU KOSP AÇMIŞ KASIYO ARKADAŞ!!!!!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------
ve koşarak ok atan bi adi herif citinli kangua kesiyor... kosp açmadan hem koşarken kimse ok atamaz!!!!! bide seni banlatıcam dedimmi cevabı şu SEN BANLAT BEN AÇTIRIYIM
BÖLE GİDERSE MORADONUN SOLUNCANLARINA TAM KAPININ ONUNE KOSP ACCAM YADA LUFERSONUN ONUNE!!! moradonda kecoonlara kosp kuranlar elmorad... ayrıca elmorad koyunde yine cyperda hemen heryerde kosp var orayada baktım.. ya banlıcaklar yada bende yapıcam ii ce cekilmez olcak oyun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme