Şimdi Ara

offff SANSA BAK DELI OLCAM CILDIRDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM BEYLER BEN 64 LWL WARRIORM 4 ark iz 1 mage 2 priest genellikle eslantta dolasiorz niz 4 grup:D gecen gun saat 12 de bzm cafe kapandi bz 4 ark ewlere gittik ben b1 e tek tklaayista ister istemez grdmcunku pre war:D:D ilk dc werdi sinirm bzlduu ben tw seyretmee gittim sonra yrm saat sonra giriim dedim en son chari harpyde birakmistim orda dogdum arklarla muabbet ediodkk ex falan kasmiozz gyk yapiodkk neyse hade ex kasalim dedik we ben harpyy kesmeye basladim tek tek co cnm skldi ilk z ye bastim sasirdim sadece Hrpy yazmio yaninda bsiler eklenmis bi baktim ZINKK gafama harpy queen ben harpy queen e daldim kesmee basldm ark heallio tabii 10k lik party heall war be sakata gelmiim die party heal bastiriom sonra hq ye akin old :D herkes ks yapmaya basladi sonra allahtan droop bana ckti ama bi ise yaramadi cnku ks den dolayi kutudan sadece para dustuu:(

ondan sonra ben sinirlenince direk trollere gittim azck ex kasayim die neyse keserkenben gene gaza geldim once t sonra tw sonra tb derkenn tamm tc ye geciodmm kii:D kafama OKZ GBI BSI dstu meer TK mistbii bu sefer ks ci kalmadi cunku saat tam 03:34 du we ben direk gaza gelerek herzamanki gbi tc nin werdii heycanna :D heallerlar arkamda olunca korkmadan daldim buna ki dalmaz olaydim benim canim buffla 4250 bana genellikle 3600 3900 gbi damage ler wuruo ama 10k healla canim doluo eer healler bi kez aksatsa heali yaticam kesinn ama tam bir tk yi kesmekk bana 23 dkkaya maal oldu neyse tam kestim derkenn tek skillik cani war derken cunku can ibresi 0 lanmisi tabi ben bu arada 19.850 k ex kaybettim ark surekli 10 tasa rezledi ama yatarken hix sinirlenmiodm cunku tk nin icinden ne cikicaaini merakla bekliorm SCORPION SHIELD Chitin shield iron belt falan beklerkenn hic gozumu kirpmadan olmesini bekledim tamm o sirada tk gozumunm onunden kayboldu lan yatti dedim saa sola tikladim kutu yokk ee ks ci dek yokk lann sonrada annadim benim bu .........gm si tk yi cekms yukari sonra sadece kaybettim exle we arklarimla bir daa tk kesmemeye yemn ettimBOYLE SERWER OLMAZ OLSNN BEN TRKO YA GECIOM ARTKK

• GM in öyle birşey yapacağını hiç zannetmem arkadaşım bana bunlar sanki reklam kokan hareketler gibi geldi...
  • film gibiydi valla :D

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@RtHeR -- 2 Ağustos 2006; 23:25:22 >
  • 1.cisi neden yalan soyliim kime hawa aticam cunku hcbirinizi tanimiorm TK meselesi dogru resimleri arkimdan alatim MAGEolan sonra topic e koyucam resimlerii
    eet ama gercekten boyle bsi oldu ya gm yada lagg dan kaynaklandi
  • kesinlikle tarıtsmaya bile gerek yok .. bunlar REKLAM KOKAN hareketler.. bu tur davranıslardan da kacınalım .. ve Trko ya gecmene cok sevindim keske senin gibilerin hepsi gecse ....
  • Asıl GM yapar böle şeyleri ben cekemem TK i ykarı inad olsun die item cıkarmıo bosslardan
  • ya kardesim sorunda bu zaten .. senin amacın GM in yaptığını elestirmek yada bize anlatmak filan deil ... senin amacı reklam.. reklam yapmak yasak deil . ama bisleri aptal yerine koyarak "benim amacım reklam yapmak deil basımdan gecen olayı anlatmak" gibi tavırlara girmen biras ayıp oluyo .. tamam belki yasın 12 olabilr ama akıl yasta deil bastadır.. (ama aklı basa getirende yastır.. buda bi ayrı konu tabi )
    quote:

Orjinalden alıntı: monnoms7

1.cisi neden yalan soyliim kime hawa aticam cunku hcbirinizi tanimiorm TK meselesi dogru resimleri arkimdan alatim MAGEolan sonra topic e koyucam resimlerii
    eet ama gercekten boyle bsi oldu ya gm yada lagg dan kaynaklandi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pfff wp+pp cok mu ucuza gıttı??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş çok güzel yazmışın ama onun sebebi town a çekmişlerdir guard 1 kere bile vurduysa kutu çıkmıor

40-50 lwl ezikler de çok var öle yapan onlar yüzünden boss keserken kutu çıkcakmı die korkarak keser olduk
  • ya inanmiorsan ss ler gelince gosterririm sana neden yalan soliim ki aciklama getirr eer inanmiosn su an trko DAym Ama oynda deilimm ben girince pm atarsin ::boy:: ayni sey tr ko da da geldi basima gel sen le konusalim istersen eer yalan solicek olsaydim DREAD MARE falan keio derdim
  • ALLAH ALLAAAHHH YA BEN DİYORUMKİ SEN REKLAM YAPIYOSUN SEN DİYOSUNKİ İNANMIYOSUN BİLMEM RESİM BİLMEM DARKMARE..
    quote:

ya inanmiorsan ss ler gelince gosterririm sana neden yalan soliim ki aciklama getirr eer inanmiosn su an trko DAym Ama oynda deilimm ben girince pm atarsin ::boy:: ayni sey tr ko da da geldi basima gel sen le konusalim istersen eer yalan solicek olsaydim DREAD MARE falan keio derdim
  • achilles saol aciklaman icin bunu bilmiodm ondan kaynaklaniyo olabilir
  • iste insanın yas 11 olunca söyleneni bile anlamakda bazen guclukler cekebilyo boyle ..
  • senin yasin kac x_axis sacmaliosun resmn ya olm neden soliim eer ezuq olsam sallardim senin gbi ayrica annen kzicak sana bu saate kadar uyumadiin icin benim yasm 24 tmm mi sn oyucakla oynarken ben k.o oynuodm
    senin yasin kadar +60 charim oldu bnm
  • ben de bi hikaye anlatiimde gülün :) ben 31 lvl bi asasım bi gün harpy kesiyom tek başıma 360lık potla karşıma hq çıktı z ye bastım daldım r ye basar basma hq yattı içinden bi amulet of BAŞ sonra gaza geldim tk çıktı karşıma bi z r sonra ardından spayk bi baktım yattı içinden 19200lük pot çıktı
    yaw arkadaşlar bırakın artık bu işleri ilerleyin yaw ilerleyinnnnnnn
  • evet anladım senin yasın 24 değil en fasla oyundaki lvlın 24 dur.. konusma tarzına bakyorum, soyleneni anlayıs tarzına bakıyorum burdan senin lvl nın 24 olduğunu yasının 2+4=6 olduğunu anlıyorum.. cunku sen sana yalancı olduğunu soylediğimi sanıyosun ama sana oyle demiyorum .. baska bisey diyorum ama anlamıyosun hala aynı yerdesin .. ANLAYAMIYOSUN...
    quote:

senin yasin kac x_axis sacmaliosun resmn ya olm neden soliim eer ezuq olsam sallardim senin gbi ayrica annen kzicak sana bu saate kadar uyumadiin icin benim yasm 24 tmm mi sn oyucakla oynarken ben k.o oynuodm
    senin yasin kadar +60 charim oldu bnm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.