arada polisi ...baba polis bide apartmanda kac tane polis var onlarında gitmiş...
ben apartman içinden diom biri arakladı..cünkü site bilddin öle kimse giremez dısardan..
ozaman İç işleri bakalnlıgına şikayet ed sonucda calan kişiler polis de olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
quote:
Orijinalden alıntı: hkn16
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
155 ARA
arada polisi ...baba polis bide apartmanda kac tane polis var onlarında gitmiş...
ben apartman içinden diom biri arakladı..cünkü site bilddin öle kimse giremez dısardan..
ozaman İç işleri bakalnlıgına şikayet ed sonucda calan kişiler polis de olabilir.
olabilitesi var...
Somebody call nine one one.
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Somebody call nine one one.
hacı kontör yok yaa cagrı atsam ararlar mı geri....
naptılar acaba o ayakkabıları
Bundan sonra sürekli,
giyiyorsun,
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Bundan sonra sürekli,
giyiyorsun, [/quote
ayakkablıarını evin içinde çıkartısan problem olmaz sen bu şekilde çalıdırmaya mahkumsun laf olsun beri gelsin hesabı konu açmıyorsun çok komik çalan adamlara kızamazsın çünkü sen gel çal diye kapının önünde bırakırsan elin adamı çalmaz gelir alır gider
FBI ekiplerini ara.
Başlık saçma. Ayakkabı mı çaldılar? Bu başlığa cevap olarak hayır ayakkabı çalmadıalr terlik çaldırlar diye bi cümle kurabilirim. Yada, evet yahu ayakkabı çaldırlar. Gene ayakkabı çaldılar. Gene! Diyebilirim. Ayakkabımı çaldılar desen daha kafi.
Geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: asityanığı
ayakkablıarını evin içinde çıkartısan problem olmaz sen bu şekilde çalıdırmaya mahkumsun laf olsun beri gelsin hesabı konu açmıyorsun çok komik çalan adamlara kızamazsın çünkü sen gel çal diye kapının önünde bırakırsan elin adamı çalmaz gelir alır gider
ya site cok güvenli ama nasıl calıolarsa ben anlamıyorum..öyle sokaktan biri kolay kolay giremez....herkes ayakkabısını bırakmıs ama sadece spor ayakakabılar gitmiş..kunduralar botlar saglam yani...
ben gemlik li forumcular okusun die uyarı amaclı actım ama zaten ben acana kaadr gemlik 'in yarısını soymuslar
birazdan gidip yenisini alıcam ...alan da hayrını görsün ne diim güle güle kullansın
quote:
Orijinalden alıntı: alyanki
Başlık saçma. Ayakkabı mı çaldılar? Bu başlığa cevap olarak hayır ayakkabı çalmadıalr terlik çaldırlar diye bi cümle kurabilirim. Yada, evet yahu ayakkabı çaldırlar. Gene ayakkabı çaldılar. Gene! Diyebilirim. Ayakkabımı çaldılar desen daha kafi.
Geçmiş olsun.
ne demek istediiğini anlamadım..senin bu yazdıkların benim baslıgımdan daha sacma bu kesin