Şimdi Ara

Nedir bı beyaz araba aşkı yahu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clio4 bakıyorum kendime kırmızı renk arıyorum 100 ilan varsa 70 i beyaz arkadaş nedir bu beyaz aşkı git 1 lira ver arabanın şekli şemali değişiyor resmen yahu kırmızı olanlarında ya kmsi fazla ya hasarlı ya da piyasası 50 binde koymuş 60 bine bulamıyorum arkadaş yok yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz arabaların çoğu filo şirket çıkması oluyor. Bir de beyazda renk solması atması nispeten daha azdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha arabayı almadan nasıl satarım derdine düşen memur zihniyetli araç sahiplerinden ne bekliyorsunki

bende hiç sevmiyorum buz dolabı gibi her tarafta bembayaz arabalar
  • Alacaksin full+full siyah veya kırmızı bilemedin okyanus mavisi yoluna devam edeceksin.(Genelleme)

Bende hiç buzdolabi rengini sevmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 17 Eylül 2017; 2:53:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz veya gri arabalar candır. Kirlendiği zaman fazla göze batmaz. Şuan ki arabam koyu renkli ve çok kolay bir şekilde kirleniyor. Arabayı yıkamaktan gına geldi artık.
  • Bence araçlara en çok yakışan renkler kırmızı,mavi ve siyah.

Beyaz renk araçı çok sıradan gösteriyor.

• Koyu gri , füme araclari severim. Kendi aracimda füme. Ama cabuk kirleniyo o ayrı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araba nedir ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arabistanda yaşasam ancak beyaz alirim.

• Her arabaya yakışan bi remk vardır, ben de beyaz rengi sevmezdim, arabalarım şimdiye kadar ya kırmızıyı ya da siyah.

Focus 3.5 sedan alacak oldum, ve bu arabaya beyaz yakışıyor.

• Arkadaşlar kullanıcılardan ziyade bayiler bizi beyaza sürüklüyor. Ellerinde renk seçenekleri yok , renk isters3n 2 ay 3 ay beklersen gelir deniliyor. Aracı olan acelesi olmayan hadi beklerde aracı olmayan ve ihtiyacı olan insanlar benim gibi mecbur kalıyor. Ben bordo renk isterken maalesef beyaz almak zorunda kaldım yoksa 2-3 ay beklemem gerekiyordu. Aracım o dönem yoktu ve evde 2 çocuk var. Araçsız zor oluyordu. Bnm gibi mecburiyetten beyaz alan sayısıda azımsanacak miktarda değil. Bayiilere gidin araçlar gnlde beyaz 👍

• kristal siyah favorim.
  • Adam araba alcak beyaz veya siyah renk standart. Arabayi 1 haftaya teslim ediyorlar fakat metalik renk istenildiği zaman vw için söylüyorum 1300 tl ve 3 ay bekleme süresi verildiği icin ister istemez standart renk seçiliyor

• Genelleyerek konuşacak olursak markaların uyguladığı renk fiyat farkı, araç bekleme süresi, piyasasının hızlı olması gibi (özellikle daha öncesinde metalik renk araç kullanmış 45+ kitlede beyaza inanılmaz bir rağbet var) etkenler elini güçlendiriyor. Bir de bizim alt komşu gibi beyaz alıp kaplatanlar var, onlar da ayrı bir kitle.

• Kırmızı gerçekten çok yakışıyor arabalara, özellikle üst segment araçlar da çok hoş duruyor.

Beyaz a5 görünce dönüp bakmıyorum bile ama kırmızı oldumu ağzımın suyu akıyor resmen

• beyaz candır
  • 2007 den beri aldığım üç arac da beyaz. Genelde sipariş ederim showroomda yoksa tercihim mavi ve ya füme olur. Beyaz hem kir göstermiyor hem de çizikler ve vuruklar önümde kabak gibi durup sinirimi bozmuyor. Siyahla kombin oluncada güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 17 Eylül 2017; 4:47:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde herşey olduğu gibi satın aldığın aracın rengide anormal pahalı fiyatlarda örneğin wv golf 99 liraya alıcaksan bayi sana standart buzdolabı beyazı tabir edilen renk dışında bir renk seçmeyi düşünürseniz 5 liraya kadar maliyet çıkarıyor ve bu her marka model için farklı, işin gerçeği aslında beyaza olan bir ilgi yok sadece çaresizlik ve ekonomik parametreler söz konusu.

• Beyaz ve gri renk iyidir. Kiri belli etmiyor.
  • Sıfır alıp hele 1-2 ay bekleyip beyaza alanları bende anlamıyorum kaç milyar veriyorsun 1-2 milyar daha verip renkli alabiliyor olman gerek

Kaza belada onarım gereken durumlarda büyük ihtimal boyatması kolay olsun boya ren farkı vs olmasın düşünceleri ile beyaz alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 17 Eylül 2017; 7:54:54 >
  • Beyaz var Beyaz var.

Designo mat sedefli Beyaz ya da kullandıklarından Bmw ve Honda'nın Sedef Beyazı kirlenmiyor araba yahu yaz boyu 5'ten fazla yıkamamısımdır

At seramik korumayı en fazla su vur devam et leke falan Yok i.

Şeker beyazı Opak renk ise özel araçlarda bende secmiyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.