Şimdi Ara

Nedir bı beyaz araba aşkı yahu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen ülkede fakir olmamızdan. Çünkü diğer renkler cizigi vs hemen belli ettiği için boyanması lazım. Beyazda bu durum daha iyi. Ayrıca beyazı boyatmak daha ucuz , metalik boya pahalı. Ayrıca metalik alırken fark veriyorsun. Tüm bunlar bir araya gelince geliri düşük ülkelerde kaçınılmaz bir son olur ve bu da cebindeki parayı tutma çabasıdır. Misal git Avrupa'ya beyaz araç pek goremezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşların dediği gibi boyatmak istesen o kadar fazla ücret vs gibi durumlar olmaz.

Mesela çıkma orijinal parçada da beyaz bulman daha kolaydır. Bizim aynayı kırmıştık 0 gibi çıkma beyaz aynayı rahat bulmuştuk. Farklı renk olsaydı ekstra boyatma parası verecektik bir de.

• Ana neden bayi politikasıdır. 1-3 bin arası farkı geçtim bayiler aynı modelden beş araç getiriyorsa dördünü beyaz getiriyor. İstediğiniz renk için bir kaç ay beklemeyi ve fazla ödemeyi de genelde göze almıyorsunuz.

• Çünkü buzdolabı beyazını seviyoruzBeyaz her yönden avantajlı cizigi,kiri göstermez,zamanla güneş yanıkları oluşmaz varsın şirket araci desinler.Gerci benim aracin beyazından ülkede 40 tane bile yok ama olsun.Bundan sonraki aracımda beyaz olacak ondan sonrakide

• Bizim araç lacivert.

Ama beyaz daha iyi yakışıyor.

• Beyaz cogu arabayi daha luks gosterir, detaylarini daha fazla belli ettirir. Cam tavan varsa super gorunur, camlara film yapilirsa da yine goruntu bambaska olur. Kiri cizigi rotusu boyayi en az belli eder. Satarken tum renklerden hizli gider. Sifir alirken de fiyat farki vermezsin.

Daha ne olacak yani?

• Puahahahahhaahh daha luks gosterirmis beyaz,sabah sabah iyi guldum.

• Daha önceki aracım kırmızı renkteydi, her türlü , kir, yağmur lekesi açıkça belliydi. Aldım beyaz renk araç hiçbir kir belli değil , ayda bir ancak yıkamacıya gidiyorum.
  • beyaz renk kullanım kolaylığı açısından çok iyi. aylarca yıkama yine de kiri göstermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyazın yakıştığı araba yok değil ama buzdolabı rengini ben de sevmem.

Mavi ve füme iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estetik bakımdan hiçbir araca beyaz yakışmıyor, ama beyaz rengi kullanmak çok kolay. Uzun süre siyah araç kullandım, yikamadan bir gün sonra park yerinde kirleniyordu. Yine de beyaz araç almam, kullanimi kolay bir diğer renk gri daha uygun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle başina egzantrik renkli bir araçla kaza gelince anlarsin millet neden beyaz aliyor.
    Daha beyazda ton tutturamiyor adamlar.

ikinciside bayiler çok renkli bir skalayi bayide tutup stoklayarak risk almaz.Hem araçlari depolama sorun hem satmasi sorun hemde araçlara gelen ufak revizyonlar sorun olur.Bu gun ford bayilerinde hala sync 2 araçlar var. Sync 3 reklamlari uzun süredir donmesine rağmen.(çok oldu çikali yani)
    Bu yüzden Renkler %90 istek üzerine gelir ve gelene kadar geçen surede kur farkindan etkilenir. Zam yer.

beyaz bazi araçlarda hatlari daha belirgin kilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Eylül 2017; 11:13:8 >
  • arkadaşım sıfır passat aldı beyaz. 3. gün sag taraf komple cizikti pastaycı cilaydı vs vsydi yüzde 90 düzeldi. renkli bi arac olsaydı dusunemiyorum
  • Beyaz araba yazın siyah arabaya göre daha az sıcak olur.Birde kirlenme mevzusu var.
  • Güneş altına göz teması kurduğunuzda sizi en mutlu edecek 2 renk gri ve beyazdır. 10 dakika önce kil ile temizlenip pasta cila yapılmayan bir siyah / kırmızı / lacivert adamı üzer. Ne kadar yıpranma ve kusur veya kir varsa anında ortada. Kırmızı renk için Hyundai ve Seat'ın kaliteli boya kullandığını düşünüyorum. Diğer markalarda vernik soyulmasından tut erken güneş yanığına kadar bir milyon sorun oluyor. Beyazda bu yok. Ama buzdolabı alacağıma az kusurlu kırmızıyı tercih ederim o ayrı.

• Sedefli beyaz dışındakiler en az parayı vermek adına siyah yada beyaz alıyor

• Beyaz araba nasıl kirlenmiyor yaw kendinizi mi kandırıyorsunuz? 5 sene kullandım tamam 50 metre uzaktan fazla bir şey anlamıyorsun da yaklaşınca görüyorsunuz. Amaç millete arabam bakımlı demek mi yoksa kendini iyi hissetmek mi?

İlki ise zaten başkası işin almışsındır o rengi.

2. ise araban ne renk olursa olsun yıkayacaksın başka çaren yok.

• Şirket arabaları ve kiralık arabalar beyaz. Kimi de tozlanmasın istiyor. Çizildiğinde görünmesin istiyor. Kolay satmak istiyor derken arabaların çoğu beyaz. Zaten ticarilerin %90 ı beyaz. Ben hiç sevmem beyaz arabayı. Eskiden moda gri ve siyahtı. Arada bir de beyaz alınırdı. Şimdi her yer beyaz araba doldu buzdolabı gibi görünüyor.
  • Memurum ama gri aldım!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.