YA ARKADASLAR SIZLE BU DERDIMI PAYLŞMAK ISTEDIM ARKADASLAR DUN 18:15 CIVARLARINDA
MASTODON ,SKELETON UN ORALARDA AKREPIN BOSU CIKTI((SU AN AKLIMDA DEIL ISMI )) VE ARK BEKLERKEN BIR ADAM GELDI ELINDE 2 MIRAGE WAR BEN 37 LWL HEALLERIM YENI ACMISTIM NEYSE OYLE BOYLE BIZ KESME ISLEMINE KOYULDUK ADAMLA BI 3-4 DK UGRASTIK BEN FULL 960 HEAL BASIYORUM NEYSE BOSS YATTI YUZLERCE MANA BITTI EMEK HARCANDI VE CNAVARIN ICINDEN BISI CIKAR DIE UMUTLAR %100 ZIRVEDE VE SIHIRLI AN KUTUYU ACTIM VE SADECE +4 STR BELT CIKTIIIIIIIIIIIIIIIIII
((((((TOPIC KIRLILIGI ICIN COOK AMA COKK OZUR DILERIM)))
muahahhahaha zuahahhhahaaha
o kestiginiz akrep in boss unun ismi Antares olabilirmi ? bende kestim sadece coın çıktı
talos kestim talos belt çıktı
sana yine küpe çıkmıs bende dodadayken o boss banada çıktı zar zor uğrastım kestim büyük bir umutla kututu açtım ve sadace coin sinir oldumn harcadığm can potlarına acaıdım vallahi
antares olabilirmi :)
neyse bende bugün 3-4 boss yakaladım bone collecter, barkkk , shaula hepsi boş drop clanla troll spotu basmaya qittik qecerken obo bakalım dedim 3üde duruyodu ilkinden shard cıktı drop bana qeldi diğer ikisi coins ..
ümidini yitirmicen ekmek parası cıkıo biyerlerden :)
Bende hepimizin moradona uğradığında yaptığı gibi belki boss denk gelir die moradon çevresini turluyordum.Daha önce bu sitede yayınlanan boss yerleri haritasından aklımda kalan yerleri gezdim .2. yerde kecoon bossu baya bi heyecanlandım.2 sword caktım yattı.kutuyu actım str +2 küpe ve 1 de ok önce hayal kırıklığı ve ardından güldüm. OYUNDA DROP BERBAT.KAC BOSS BOŞ CIKIYO .