Şimdi Ara

OFFFFF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA ARKADASLAR SIZLE BU DERDIMI PAYLŞMAK ISTEDIM ARKADASLAR DUN 18:15 CIVARLARINDA

MASTODON ,SKELETON UN ORALARDA AKREPIN BOSU CIKTI((SU AN AKLIMDA DEIL ISMI ))
    VE ARK BEKLERKEN BIR ADAM GELDI ELINDE 2 MIRAGE WAR BEN 37 LWL HEALLERIM YENI ACMISTIM
    NEYSE OYLE BOYLE BIZ KESME ISLEMINE KOYULDUK ADAMLA BI 3-4 DK UGRASTIK BEN FULL 960 HEAL BASIYORUM NEYSE BOSS YATTI YUZLERCE MANA BITTI EMEK HARCANDI VE CNAVARIN ICINDEN BISI CIKAR DIE UMUTLAR %100 ZIRVEDE VE SIHIRLI AN KUTUYU ACTIM VE SADECE +4 STR BELT CIKTIIIIIIIIIIIIIIIIII

((((((TOPIC KIRLILIGI ICIN COOK AMA COKK OZUR DILERIM)))

• muahahhahaha zuahahhhahaaha

• o kestiginiz akrep in boss unun ismi Antares olabilirmi ? bende kestim sadece coın çıktı
  • talos kestim talos belt çıktı
  • sana yine küpe çıkmıs bende dodadayken o boss banada çıktı zar zor uğrastım kestim büyük bir umutla kututu açtım ve sadace coin sinir oldumn harcadığm can potlarına acaıdım vallahi
  • antares olabilirmi :)

neyse bende bugün 3-4 boss yakaladım bone collecter, barkkk , shaula hepsi boş drop
    clanla troll spotu basmaya qittik qecerken obo bakalım dedim 3üde duruyodu
    ilkinden shard cıktı drop bana qeldi diğer ikisi coins ..

ümidini yitirmicen ekmek parası cıkıo biyerlerden :)
  • Bende hepimizin moradona uğradığında yaptığı gibi belki boss denk gelir die
    moradon çevresini turluyordum.Daha önce bu sitede yayınlanan boss yerleri haritasından aklımda kalan yerleri gezdim .2. yerde kecoon bossu baya bi heyecanlandım.2 sword caktım yattı.kutuyu actım str +2 küpe ve 1 de ok önce hayal kırıklığı ve ardından güldüm.
    OYUNDA DROP BERBAT.KAC BOSS BOŞ CIKIYO .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üff ne yaptın ya 100 lerce pot mu gitti ?

antares e?

bu arada son 10 günde en az 10 kere kestim antaresi daha artık tövbe ellemem hiç bişi çıkmıyor...yada bende şans yok.
  • shuladan bı sey cıkmadığını ılk defa gordum
  • ben kesmiştim gracier blast 35 lwl kagıdı cıktı

arkadas shard cıkmış demiş . tam olarak bilmiorum ama shrad cıkma olasıgılı yoq cunku antres den sadece 35 lwl kaıgıdı cıkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalet_asker

ben kesmiştim gracier blast 35 lwl kagıdı cıktı

arkadas shard cıkmış demiş . tam olarak bilmiorum ama shrad cıkma olasıgılı yoq cunku antres den sadece 35 lwl kaıgıdı cıkıyo

o kadar antares kestim coın den baska bişey çıkmadı valla bende sans yok galiba veya sen çok sanslısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalet_asker

ben kesmiştim gracier blast 35 lwl kagıdı cıktı

antaresten değil orc bandit officer ..

__Sniper___ : shuladan bı sey cıkmadığını ılk defa gordum >>> herzaman item düşmek zorundamı ?
  • boşver arkadaş takma kafana benim pot alacak param olmuo bazen çok sinirleniom opal filan satıom server a
  • abi hiç krşıma çıkmadı.scorpion bossundan scorpion shield düşmüyomuydu??????????yani ondan düşüyo di mi
  • lvl 37 de 960 heal açılıyor mu ? Hatırladığım açılmıyor ama; belkide yanlıl biliyor da olabilirim...
  • Level 36'da açılıyor 960 heal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwerty159

ne kadar çabuk gülüosnbu kadar gülmek sağlığa zararlı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.