Şimdi Ara

Offfff İnstalleeerrrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. telefonu 1.1.4 yaptım İnstaller kısmından hiç bir halt yükleyemiyorum. wireless pc de çalışıyor. onda sorun yok. bi yardımcı olun yaw. ne tr yapabiliyorum ne de herhangi bir uygluma inidirebiliyorum.

• çokmu acildi 1.1.4 yapman ..

bizim milletimizi anlamaıyorum daha dün 1 bugün 2 çalışacağını bilinmez ne olduğu bilinmez ilk günden 1.1.4 yapınca

heyt bu işi yaptım ben harikayım hissimi uyandırıyor sizde anlamıyorum ..

bekleyin 1 hafta 10 gün zaten satbil hali çıkar yükler paşa paşa kurarsınız ..

ne aceleniz var sonra herşeye başlık açarsınız ..

şunu bilin burada olsun başka yerde olsun ilk çıkan şeyi deneyenler ya bu işin en azından erbabıdır ne nedir test etmek için yapar..

yada böle bilgisiz ben yapabiliyorum die kenidni iyi hissetmek için yapanalrdır ..

ikinci yazdıklarımda bunu yaptıktan sonra yandım anam aman yardım die konu başlığı açar ..

kendi kanımca çok iyi olmuş.. haketmişsin uğraş dur diyeyim ...
  • xendaba gece vakti kafan güzel galiba. yenilikleri takip ediyoruz. millette çalışıyor ki bizde yüklüyoruz. ayrıca benim sorduğum soruya bir cevap vermemişsin. ne diye gereksiz kirlilik yapıyorsun. sorulan sorulara cevabın varsa birşeyler yaz. cevap diye yazdığın kelimeler kirlilikden başka birşey değil benim içinde.
  • hocam açtığın başlığın kirlilik yarattığını anlaman için yazmıştım belki bunu anlamışsındır ..

her versiyon çıkışında buna benzer onlarca başlık görmekten sıkılan onca insan var yenilikleri takip etmek amaç ise yardım istemeyip birilerine yardım edecek durumda olacaksınız ..

hani yardıma muhtaç bilgi ile yenilikleri takip edilmez..

ya test amaçlı yüklenir ( ki bunu yapıyorsam çözüm üretmen lazım konu başlığoıyla yandım anam dememen gerekir )

yada yapanlardan referans alıp yapman gerekir ..

her ikisindede bu başlığı açmaz boşuna kirliliği yapmamış olursun .ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool1982

Merhaba arkadaşlar. telefonu 1.1.4 yaptım İnstaller kısmından hiç bir halt yükleyemiyorum. wireless pc de çalışıyor. onda sorun yok. bi yardımcı olun yaw. ne tr yapabiliyorum ne de herhangi bir uygluma inidirebiliyorum.

dostum cihazının sürümünü ve nasıl 1.1.4 yaptıgını söylersen yardımcı oluruz? önceden bootloader downgrade yapmışmıydın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

hocam açtığın başlığın kirlilik yarattığını anlaman için yazmıştım belki bunu anlamışsındır ..

her versiyon çıkışında buna benzer onlarca başlık görmekten sıkılan onca insan var yenilikleri takip etmek amaç ise yardım istemeyip birilerine yardım edecek durumda olacaksınız ..

hani yardıma muhtaç bilgi ile yenilikleri takip edilmez..

ya test amaçlı yüklenir ( ki bunu yapıyorsam çözüm üretmen lazım konu başlığoıyla yandım anam dememen gerekir )

yada yapanlardan referans alıp yapman gerekir ..

her ikisindede bu başlığı açmaz boşuna kirliliği yapmamış olursun .ok

Xendeba hocam sonuna kadar katılıyorum sana bu ne yaw

___

• o zaman burda yardım isteyen ya da bilmediği birşeyi soran herkes forum kirliliği yaratıyor. biz gibiler olmasa forum denen birşey kalır mı. İstersen önce Forum mantığını bi düşün. AYrıca burda yandım anam diye bir sorun söz konusu değil.Madem yardım edemeyecek durumdasın. Senin için en hayırlısı Çeneni kapatmaktır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.