Şimdi Ara

Offical Core :Ertheia Client guncellemesi14.10.14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yarin itibariyle oynamakta oldugumuz serverimiz Ertheia clientine gecmektedir.
    Yaklasik olarak 80 sayfalik bir güncelleme sözkonuzu ve 1 yeni irk ile beraberinde 2 yeni sinif anlamina geliyor
    Tyrant ve nuker olarak dusunelim (daha kullanmadim duyduklarimdan gordugumden yola cikiyorum fist kullaniyor) Nuker biraz duydugum kadariyla op bir class oly icinde
    Bu forumda bulunan kisiler zaten arastirip ogrenecek kadar arastiran kisiler haber vermek istedim kolay gelsin herkese...
    Guncellemeler hakkinda degisiklikler yapilacaktir...
    Server bilgileri link imzamda mevcuttur.
    Güncelleme notlari... Ve liste disi guncellemeler mevcuttur....
    http://www.lineage2.com/media/content-images/news/ErtheiaPatchNotes.pdf

Yavas yavas guncelliyorlar forumu...
    https://4gameforum.com/showthread.php?t=30556&p=181594#post181594

Offical Core :Ertheia Client guncellemesi14.10.14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 14 Ekim 2014; 14:01:51 >

• Op kelimemi :D tanklar bile tek yiyor :D

• Deme öyle deme :D Cekecegim var valla :) Sanirim item olarak sinifindaki bir tanki yenmis o dmgle :D Hayirlisi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 14 Ekim 2014; 10:00:11 >
  • Cuma gunu itibariyle ilklerden 99 sayha seer kasildi Cumartesi oly'de 30 win 0 defeat :D
    Ben kasmadim tabiki de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 22 Ekim 2014; 12:23:56 >
  • Ben 1 1,5 yıldır oynamıyorum 96 level summoner vardı 90 level tank vardı 2 güğn once girdim bu bahsettiğiniz pacht gelmiş ve benim summoner karakter 86 level olmuş ve dual class tank silinmiş

Acaba herkeze mi boyle oldu bazı dengeler degiştigi için gerek mi görüldü yoksa ufak tefek gorevler yapım eski level ve dual charımı alabilirmiyim
  • Bahsettiginiz olay anca rollback olayinda olur Officaldede oylebirsey sozkonusu olamaz Ama bahsettiklerinizde eminseniz Supportlara ticket atip sorununuzu cozebilirsiniz... Zaten suan yeniden baslaman daha faydali olur sana Basarilar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.