Şimdi Ara

office 2003 mu 2007 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • goruslerinizi alabilirmiyim bu konuda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musamope -- 3 Mayıs 2009; 5:30:18 >

• Tabiki 2007
  • 2007
  • 2007 nin özellikleri daha hoş.Office 2007 ile beraber gelen özellikler:

YENİ ÖZELLİKLER

Kullanici Arayüzü :
     office 2003 mu 2007 mi ?

Yeni Kullanici arabirimi gerceklestirilmek istenen etkinliklere göre program özelliklerini düzenleyerek çalışma yöntemini kolaylaştırır.

Office Butonu :
     office 2003 mu 2007 mi ?

Office 2007 butonu genele olarak eski Office 2003 deki File(dosya) Menüsünde yer alan uygulamalari barindirmaktadir genel olarak. Ancak buraya istediğimiz uygulamalari ekleyip kaldirabiliriz. Buda Office 2003 den aliskanliklari olanlar icin güzel bir menü.

Ribbon :

Geleneksel menüler ve arac cubuklarinin yerini, ortak görevlerin icerisinde bulundugu sekmelerin düzenledigi bir Ribbon(Şerit) adı verilen yeni bir arac alıyor. Ribbonun üzerindeki sekmeler o anda calistirilan uygulama ile ilgili (word 2007,excel 2007 gibi) uygulanacak komut ile ilgili görev alanlarini bulunduruyor.

Contextual Tabs(Sekmeler) :

Bazı komut takımları,sadece belirli bir konu ile ilgili düzenleme yaparken aktif olarak karşımıza çıkmaktadır. Örneğin, Excel 2007 de ekranda bir Chart gözükene dek ve kullanıcı o Chart ı seçip düzenlemek isteyene dek Chartların düzenlenmesi ile ilgili seçenekleri göremeyeceksiniz. Şimdiki Office sürümlerinde bu özellikleri bulmak çok zor ve uğraş vericidir. Oysaki Excel 2007 de, bir Chart üzerine tıklayarak, sadece Chart düzenlemesi ile ilgili tüm komutların bulunduğu sekmelere ulaşabilirsiniz. Contextual Tabs (Sekmeler) sadece onlara ihtiyacınız olduğunda ortaya çıkarlar ve yapılması gereken işleme ait komutları çok kolay bulmanızı ve kullanmanızı sağlarlar.

• 2007 tabiki.
  • Office 2007'de hazırlanan belgeleri eğer 2003 uyumlu yapılmamışsa Office 2003'de okuyamıyorsun. Sırf bu nedenle bile Office 2007 yüklemek daha mantıklı bence ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.ilker

Office 2007'de hazırlanan belgeleri eğer 2003 uyumlu yapılmamışsa Office 2003'de okuyamıyorsun. Sırf bu nedenle bile Office 2007 yüklemek daha mantıklı bence ...

Microsoft'un yayınladığı ufak bir eklenti ile office 2003'de office 2007 belgeleri (docx gibi) okunabiliyor.

Benim önerim de kesinlikle 2007'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu paketi bilen varmı? 01.01.2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarın iyiyse tabi ki 2007
  • iyi bir sistem için en ideali 2007 ama düşük seviye kullanıcılara ağır ve de biraz performans isteyen bir program oldugu için zorluk çıkarabilir..
  • 2003 e çok alıştım...

2007 de butonların yerlerini bulamıyorum...
  • 2007
  • aslinda bu karsilastirmayi uzman kullanicilar icin degil normal kullanicilar icin soylemistim , yani ben normal kullanimda 2007 hem cok hantal hemde cok karisik buluyorum , 2003 ise tikladin mi saniyesine aciliyo ve cok sade.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EpsilonKappa

2003 e çok alıştım...

2007 de butonların yerlerini bulamıyorum...

alışmakla ilgisi yok. 2007 çok kötü tasarlandığı için birşey bulmak mümkün değil. sürekli 2007 kullansanda alışmak neredeyse imkansız. çünkü yannış tasarlanmış.
  • open office son sürümünü deneyin derim hem bedava hem 2007 deki tüm özellikler mevcut
  • %100 2003

ofis 2007
    1 sistemi kasıyor
    2 monitörü küçük olanlar asla kullanmasın
    3 kullanımı kötü
  • 2007
  • Geçmişten beri gelen office sürümleri hep aynı olduğu için 2007 ye alışman zaman alabilir. Elbette 2007 çünkü sonuçta her yeni çıkan bi sürümün öncekine göre daha da üstün olduğu unutulmamalıdır.

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memcho -- 7 Mayıs 2009; 14:33:01 >
  • herkez 2007 demiş ama neye göre dediler anlamadım ben her ikisinide kullandım 2007 çok karmaşık ve ağır çalışıyor

2003 çok sade ve hızlı tık diye açılıyor kurmasıda rahat
  • karmaşık ama ağır değil bence.
    2007 de görsel olarak bazı şeyleri seçmeden seçtikten sonra nasıl görüneceğini görebiliyorsun. karışıklığa da bi süre sonra alışılıyor. sürekli kullanmıyorsan 2003 kullanmak daha avantajlı. alışması zor olur o açıdan. ama hergün kullanıyorsan ve hep değişik işlemler yapıyorsan bir süre sonra alışılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.