Merhaba arkadaşlar elimde bir dosya var ve microsoft word 2003 te açıyorum mswrd632 dönüştürücüsünü başlatamıyor diyor ama sadece bir dosyada bu sorun var ne yapmalıyım?
ilginize teşekkürler.
bütün programlarınızı kapatın sonra aşagıdaki dosyayı indir ve çalıştırın kurulum yapar gibi ileri ileri diyin.
teşekkür ederim ama bundan önce ben şu işlemi yaptım:
mswrd632 dönüştürücüsünün kaydını kendi başınıza kaldırmak için, kayıt defterini aşağıdaki şekilde düzenleyin: Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın, regedit yazın ve Tamam'ı tıklatın. Aşağıdaki kayıt defteri alt anahtarını bulup tıklatın: Windows'un 32-bit sürümleri: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\Text Converters\Import\MSWord6.wpc Düzen menüsünde, Sil'i tıklatın. Evet'i tıklatın. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın. Bu değişiklik, dönüştürücü kaydını etkin şekilde kaldırıp üçüncü taraf uygulamalar ve Microsoft Office için devre dışı bırakır. Microsoft Office bu tür dosyaları açmak için kendi metin dönüştürücülerini kullanır.
daha sonra Fix it programını kurdum yinede açılmadı acaba ilk önce fix iti mi kursaydım
Arkadaşlar cevaplarınızı bekiyorum durum acil tez açılmıyor