Şimdi Ara

office 2007 orjinallik sorunu acil ltfn!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar office 2007 turkce var bende ve orjinal yapmak icin bir kac adım yaptım ve artk 30 denemen kaldı gibi bir yazı cıkmamaya basladı fakat bu seferde office 2007 word icine girincede prog. 5sn calısıyor ve sonra kendini kilitliyor office 2007 lisanlı alırsan kullanabilirsn diyor ve hicbir sekilde yazı falan yazamıyorum ustune resmen kilitleniyor bu sorunu nasıl asabilirim?

• quote:

Orjinalden alıntı: douuu

arkadaslar office 2007 turkce var bende ve orjinal yapmak icin bir kac adım yaptım ve artk 30 denemen kaldı gibi bir yazı cıkmamaya basladı fakat bu seferde office 2007 word icine girincede prog. 5sn calısıyor ve sonra kendini kilitliyor office 2007 lisanlı alırsan kullanabilirsn diyor ve hicbir sekilde yazı falan yazamıyorum ustune resmen kilitleniyor bu sorunu nasıl asabilirim?

bu adımları açıklarsanız sorunu çözmemiz kolaylaşır (tabi legalse)...
  • oncelikle ;
    \Program Files\Common Files\Microsoft\OFFICE12\Office Setup Controller\Proof.tr bu dosyayı not defterinde actım ve en alttaki AlwaysInstalled yazısını neverinstalled yaptım ve sonrada regeditten HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftOffice .0Registration tum dosyaları sildim...

ama dedigim hata meydana gelmekte nasıl asacagm..
  • herhangi bir lisans kodu girmediniz yani?
  • lisans kodunu wordu acınca sordu ve girdm kabul etti ondan sonra kilitleendi..
  • lisans kodunuz varsa eğer kaldırıp tekrar yüklerken lisans kodunu girerek yükleyin, eğer yükleme dosyanızda hata yoksa hiç bir sorun çıkmayacaktır.
  • office kaldırıp kurmayı denedm fakat o da ise yaramıyor cunku ofisi kaldıramıyorum hata veriyor dosya eksik veya bozuk oldugundan bu islem gerceklesemez diyor bu sorunu nasıl asacagım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer lisanslı aldıysanız kurulum cdsini tekrar isteyebilirsiniz.
  • tamm kardes saol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.