Şimdi Ara

Office 2007 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisyarımda Office 2007 Türkçe kullanıyorum. Fakat şöyle bir sorunum var. Kendi bilgisayarımda yarattığım dökümanlar, başka bilgisyarlarda farklı görünüyor(Yada tam tersi). Mesela geçen rapor yazmıştım bende 130 sayfayken, diğer arkadaşlarda 110 sayfa görünüyodu. Bu sorunu düzeltebilirmiyiz. Bu konuda yardım edebilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum.

• hocam sanırım şundan kaynaklanıyor, office yeni süsürmde uzantıları değiştirdi mesela yıllardır .doc olan word uzantısı yeni sürüöde .docx olmuş. Save ederken orda .doc uzantısını seçersen daha iyi olur. Bilmiyorum belki başka bi sorun vardır bunu denemediysen dene. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eko2005

hocam sanırım şundan kaynaklanıyor, office yeni süsürmde uzantıları değiştirdi mesela yıllardır .doc olan word uzantısı yeni sürüöde .docx olmuş. Save ederken orda .doc uzantısını seçersen daha iyi olur. Bilmiyorum belki başka bi sorun vardır bunu denemediysen dene. Kolay gelsin.

Ondan değil hocam. Zaten bi karışıklık ollmasın diye doc formatında kaydediyorum. 64 Bit vista kullanıyorum acaba bir etkisi olabilir mi?
  • Diğer PC lerde açması için
    DOSYA farklı kaydet Ofis 97- 2003 çalışma kitabı
    şeklinde dosya türünü ayarlamalısın
    Ekonun dediği doğrudur katılıyorum

Ben de 2007 kullanıyorum. Diğerleri açabilsin diye böyle kayıt ediyorum
  • Yanlış anlaşıldım galiba.
    Öncede dediğim gibi bilgisayarımdaki ofis 2007 de rapor yazmıştım bende 130 sayfayken, diğer arkadaşların bilgisayarında denedim kimisi ofis2003tü kimisi ofis2007 ama hepsinde 110 sayfa görünüyodu. Sayfada yer alan satır sayısı bende eksik görünüyor. Bide bende varsayılan yazı biçimi calibri olarak görünüyor ofis 2007de bu şekilde mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyildiz -- 12 Haziran 2007; 19:04:50 >
  • Yardımcı olacak başka bi arkadaş yok mu
  • office 2007'nin default yazı stili calibri'dir.

2007'de yazdığını .doc uzantısıyla yani 97-2003 dokümanı olarak kaydetmişsen başka bilgisayarda açtığında belki sayfa kenar boşlukların değişmiş (azalıp default değere gelmiş) ya da yazı karakterin değişmiş (bazı yazı karakterleri diğerlerinden daha az yer kaplar) olabilir bu yüzden 130 sayfadan 110 sayfaya düşmüş olabilir.
  • Bu sorunu bende yaşıyorum.. Hatta ben artık 2003' te de yaşıyorum.. Dosyalrı açınca acayip karakterler çıkıyor.. Sonrasında da bi daha o dosyayı açmıyor..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.