Şimdi Ara

Office 2010 Birden Çok Hesabı Tek Gelen Kutusunda Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Office 2010 kurdum yeni, outlook ta 11 tane mail hesabım var, bunlarin hepsinin 1 tane genel gelen kutusunda toplanmasını istiyorum, birtürlü bulamadım fakat, internette de baya bi araştırdım bulamadim, yardımcı olabilecek biri(leri) varsa çok sevinirim.

• yahu kimse mi yok bilen şunu ? 2 gündür ariyorum
  • neyse hallettim. silebilirsiniz.
  • hm insanlik edeyim;

Bunu yapmak için Dosya menüsünden bilgi kısmından hesap ayarlarına gelin. E-posta kısmında posta hesaplarınızı göreceksiniz. Veri dosyaları tabına gelip burada hangi hesabın hangi dosyada tutulduğuna bakın ve hangi dosyanın tek dosya olacağına karar verin. Tekrar e-posta tabına geri dönün. Hesaplar listesinden dosyasını değiştirmek istediğiniz hesaba tıklayın ve alt taraftaki klasörü değiştir butonuna basın. Hangi hesabın gelen kutusuna düşmesini istiyorsanız o hesabın gelen kutusunu tıklatıp tamama basın. Sırası ile diğer 10 e-posta hesabınızı da bu şekilde yapılandırın.

Veri dosyaları tabına geri dönüp aktardığınız hesabın dosyası hariç diğer dosyaları tek tek seçerek kaldır butonuna tıklayın. Ondan sonra ise eski alınmış olan maillerinizi de bu son dosyaya aktarabilmek için Dosya - Açık - Al menüsüne gelin. Buradaki pencereden başka dosya veya program seçeneğini seçip ileri tıklatın. Outlook veri dosyası nı seçip ileri tıklatın. Alınacak dosya kısmını da Gözat a tıklayın ve veri dosyalarında az evvel kaldırmış olduğunuz dosyalardan birini seçerek Aç'a tıklatın. Yinelenen öğeleri de isteğinize göre seçip ileri tıklatın. En üstteki seçenek seçili iken alt klasörlerle birlikte kısmını da seçin. Öğeleri aynı klasöre al seçeneğini seçip alttaki menüden de hesabın aktarılacağı veri hesabınızı seçin. Son tıklatın. Eski dosyalarınızı mail ve kişilerinizi almaya başlayacaktır. Bu ikinci paragrafi diger dosyalarınız için de tekrarlamanız gerekmekte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.