Şimdi Ara

office 2013 başka pcye aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam ben mesela bir pc aldım ona office yükledim pc bozuldu başka pc aldım ürün anahtarını, bozuk pcden silip, yeni aldığım pcye aktarabilirmiyim?

• Microsoft Office Student Edition (en düşük sürüm) için yükleme sayısı 3'tür. Yani aynı ürün anahtarı ile aynı anda 3 bilgisayarda dahi kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Microsoft Office Student Edition (en düşük sürüm) için yükleme sayısı 3'tür. Yani aynı ürün anahtarı ile aynı anda 3 bilgisayarda dahi kullanabilirsiniz.

ortak benim dediğim 1pcli 1pcden silip başka pcye sadece yükleyebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonica

quote:

Microsoft Office Student Edition (en düşük sürüm) için yükleme sayısı 3'tür. Yani aynı ürün anahtarı ile aynı anda 3 bilgisayarda dahi kullanabilirsiniz.

anlaşılmadı...
  • quote:

quote:

quote:

anlaşılmadı...

şimdi ben 1 pc aldım buna office yükledim bu pc bozuk çıktı office sildim ve pcyi yolladım başka pc aldım bu pcye önceden yüklediğim orjinal yazılımı yeni pcye yükleyebilirmiyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

anlaşılmadı...

şimdi ben 1 pc aldım buna office yükledim bu pc bozuk çıktı office sildim ve pcyi yolladım başka pc aldım bu pcye önceden yüklediğim orjinal yazılımı yeni pcye yükleyebilirmiyim?

Elinde office cd'si varsa yükleyebilirsin. Yoksa office'i internetten indirip kurabilir, elindeki kullanıcı şifresini kullanarak etkinleştirip orijinal olarak kullanabilirsin. Elinde ne cd ne de kullanıcı şifresi varsa cd-key bulmak için bilgisayarında office yüklü durumda olmalıdır. Bu şartların hiçbiri sağlanmamışsa mümkün değil.

• Hocamın dediği gibi elinde key varsa yüklersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonica L kullanıcısına yanıt
    microsoft'un office sitesine e-posta adresinle gir. orada hangi bilgisayara indirdiysen listesi çıkıyor zaten. eski bozulan bilgisayarda olan da çıkar. bu bilgisayardan yüklemeyi kaldır gibi bir seçenek var. onu seç silmiş olursun. bu sefer bir başka bilgisayara yükleme hakkın doğar, yüklersin.
  • Allah hepinizden razı olsun rahatlattınız beni sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.