Bildirim
office 2013 başka pcye aktarma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Microsoft Office Student Edition (en düşük sürüm) için yükleme sayısı 3'tür. Yani aynı ürün anahtarı ile aynı anda 3 bilgisayarda dahi kullanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
Microsoft Office Student Edition (en düşük sürüm) için yükleme sayısı 3'tür. Yani aynı ürün anahtarı ile aynı anda 3 bilgisayarda dahi kullanabilirsiniz.
ortak benim dediğim 1pcli 1pcden silip başka pcye sadece yükleyebilirmiyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: leonica
quote:
Microsoft Office Student Edition (en düşük sürüm) için yükleme sayısı 3'tür. Yani aynı ürün anahtarı ile aynı anda 3 bilgisayarda dahi kullanabilirsiniz.
ortak benim dediğim 1pcli 1pcden silip başka pcye sadece yükleyebilirmiyim?
anlaşılmadı... -
quote:
quote:
quote:
anlaşılmadı...
şimdi ben 1 pc aldım buna office yükledim bu pc bozuk çıktı office sildim ve pcyi yolladım başka pc aldım bu pcye önceden yüklediğim orjinal yazılımı yeni pcye yükleyebilirmiyim?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
anlaşılmadı...
şimdi ben 1 pc aldım buna office yükledim bu pc bozuk çıktı office sildim ve pcyi yolladım başka pc aldım bu pcye önceden yüklediğim orjinal yazılımı yeni pcye yükleyebilirmiyim?
Elinde office cd'si varsa yükleyebilirsin. Yoksa office'i internetten indirip kurabilir, elindeki kullanıcı şifresini kullanarak etkinleştirip orijinal olarak kullanabilirsin. Elinde ne cd ne de kullanıcı şifresi varsa cd-key bulmak için bilgisayarında office yüklü durumda olmalıdır. Bu şartların hiçbiri sağlanmamışsa mümkün değil.
-
Hocamın dediği gibi elinde key varsa yüklersin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
microsoft'un office sitesine e-posta adresinle gir. orada hangi bilgisayara indirdiysen listesi çıkıyor zaten. eski bozulan bilgisayarda olan da çıkar. bu bilgisayardan yüklemeyi kaldır gibi bir seçenek var. onu seç silmiş olursun. bu sefer bir başka bilgisayara yükleme hakkın doğar, yüklersin. -
Allah hepinizden razı olsun rahatlattınız beni sağolun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X