Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.533
Cevap
273
Favori
283.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi bir haber ogrencilere fayda saglayacaktir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar gerekli bir şey ki bu?
  • Kocaeli üniversitesi olmuyor ya tüh

• üye oldum kurdum hesabınızda bulunan ürünler uyumlu değil diyor açmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redlife35 -- 26 Şubat 2015; 14:55:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Ne kadar gerekli bir şey ki bu?

Bana çok lazım mesela xrf xrd değer çıktılarını excel üstünden almam gerekebiliyor.

tez yazıyorum o zaman ihtiyacım oluyor.

Üstünde denklemler öğrenmeme lazım oluyor vs vs

Bir mühendislik öğrencisi yada mühendis için vazgeçilmez program paketlerinden biri yazılım yakalandı vs uğraşmamam için gibi gibi...

Ama gel gelelim dreamspark ortaklığı olan üniversitemim sisteme eklenmemiş olması can sıkıcı :)
  • trakya üniversitesi her zaman olduğu gibi çalışmıyor
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Sadece öğretmenlere diye belirtmişsiniz ama Anadolu üniversitesi öğrenci mailimle bağlanınca oneDrive business olarak 1 TB verdi
  • star scream S kullanıcısına yanıt
    Baktım orada e-posta şifresi oluşturulmamıştır diyor.diyor. Tc nin son 6 hanesini de denedim olmadı. Acaba hazırlıktayım diye mi oldu ?
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Öncelikle konunuz şurada yer almış:
    ekşi sözlük
    office 365'in akademisyenlere ücretsiz olması
    https://eksisozluk.com/office-365in-ogrenci-ve-ogretmene-ucretsiz-olmasi--4707386

Benim sorum ise, biz üniversiteliyiz tamam ama lise çağındaki çocuklar neden faydalanamıyor bu hizmetten? İlkokul çocuğunun ofis programı ile bir işi olamaz mı yani? Kimi ürünlerin sadece üniversitelilere açık olması goygoyunu hiçbir zaman anlamıyorum.
    Bir başka misal vermek isterim.

Ülkemiz genelinde bir yarışma açılıyor. Bu yarışma, tamamen misal veriyorum, "donanımhaberi geliştirme yarışması" olsun. "en iyi önerilere şu şu ödüller" diye bir mottosu olsun. Böyle süsleniyor bu organizasyonlar ama o da ne? "haydi üniversiteliler bekliyoruz" diye bir şey yazmışlar altına.. Arkadaş iyi ama liseye ilkokula giden bir çocuğun veya çalışan bir insanın aklına bir proje gelemez mi mesela? Onları neden itiyorsun dışarı?

Bu olayda kimlik doğrulaması ihtiyacı duyulmuş. Haliyle mail adresi istiyor üniversitelerden falan. Ancak bana kalırsa İlköğretim, Ortaöğretim, Lise ve dengi (Açık liseler, askeri liseler, PMYO okulları, anadolu sağlık meslek liseleri, turizm ve iletişim liseleri vb) okullarında bundan faydalandırılması gerek.

Bir kesimi kucaklayıp diğer kesimi dışarı atarsan eğer bence mutlak bir başarıdan söz edemezsin.

Konu için çok teşekkürler, benimde epey söyleyeceğim varmış söyledim senin vesilen ile. Sağolasın.

• Open office bunları bayaa korkutmus olmalı anlaşılan. Üniversitede MS office öğrenince başka ofice denemiyecekler diye düşünüyorlar.

Öğrenciyken para vermeseniz de eninde sonunda vereceksiniz. Bence öğrenciyken ikisini de deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 26 Şubat 2015; 15:08:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında torrentten indirmistim simdi ytü destegi verken bir daha indireyim bari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi mezunu olarak problemsiz oldu.
  • Mac OS X için hayırsever biri verebilir mi ? Her zaman oldugü gibi gene elimiz bos döndük :/

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Öncelikle konunuz şurada yer almış:
    ekşi sözlük
    office 365'in akademisyenlere ücretsiz olması
    https://eksisozluk.com/office-365in-ogrenci-ve-ogretmene-ucretsiz-olmasi--4707386

Benim sorum ise, biz üniversiteliyiz tamam ama lise çağındaki çocuklar neden faydalanamıyor bu hizmetten? İlkokul çocuğunun ofis programı ile bir işi olamaz mı yani? Kimi ürünlerin sadece üniversitelilere açık olması goygoyunu hiçbir zaman anlamıyorum.
    Bir başka misal vermek isterim.

Ülkemiz genelinde bir yarışma açılıyor. Bu yarışma, tamamen misal veriyorum, "donanımhaberi geliştirme yarışması" olsun. "en iyi önerilere şu şu ödüller" diye bir mottosu olsun. Böyle süsleniyor bu organizasyonlar ama o da ne? "haydi üniversiteliler bekliyoruz" diye bir şey yazmışlar altına.. Arkadaş iyi ama liseye ilkokula giden bir çocuğun veya çalışan bir insanın aklına bir proje gelemez mi mesela? Onları neden itiyorsun dışarı?

Bu olayda kimlik doğrulaması ihtiyacı duyulmuş. Haliyle mail adresi istiyor üniversitelerden falan. Ancak bana kalırsa İlköğretim, Ortaöğretim, Lise ve dengi (Açık liseler, askeri liseler, PMYO okulları, anadolu sağlık meslek liseleri, turizm ve iletişim liseleri vb) okullarında bundan faydalandırılması gerek.

Bir kesimi kucaklayıp diğer kesimi dışarı atarsan eğer bence mutlak bir başarıdan söz edemezsin.

Konu için çok teşekkürler, benimde epey söyleyeceğim varmış söyledim senin vesilen ile. Sağolasın.

Rica ederim.

Ekşi sözlüğe biraz baktım.

Ohh hayat öğretmenlere güzel anlayışı olmasın diye mebe gelene kadar öğrenci ve akademisyenlere şeklinde başlığı değiştireceğim.

• Koskoca ege üni olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Koskoca ege üni olmuyor

Sen ffs serverindeki KacaK degil misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Koskoca ege üni olmuyor

Sen ffs serverindeki KacaK degil misin?

Evet yasak mi donanimhaber bana?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • süleyman şah üniversitesinin de var. nasıl oldu da geri zekalı okulumuz böyle güzel bir şeyi başardı bende çok şaşırdım listeye ekleyebilirsiniz.
  • kocaeli uni de yok
  • 1 kere de gaziantep üniyi görsek böyle şeylerde ya
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.