Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.533
Cevap
273
Favori
283.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahar şenliğinde pazar kurdurup sütyen satttıran sakarya üniversitesi yine beni yanıltmadı.
  • ist universitesi ile alamadım:)
  • bu linkten oturum açtıktan sonra deneyin olmazsa. maili eksik giriyor olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 26 Şubat 2015; 11:13:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

Şu ilk mesaj içeriğine kabul edilmeyen üniversiteleri de ekleyin de benim gibi 12 sayfa yorum okumak zorunda kalmasın kimse

İlk sayfada sorgulama linki var zaten.

Yinede olmayanları da ekliyorum.
  • Sevabına 5 lisansı kullanmayacak arkadaş varsa 1 tanesini hediye edebilir mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

ist universitesi ile alamadım:)

@ogr.iu.edu.tr ist universite ile alabilen varmı? ben alamadım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

bu linkten oturum açtıktan sonra deneyin olmazsa. maili eksik giriyor olabilirsiniz.

hocam benim maili bile açmıyor
    üniversite mef Universitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Yuhh koskoca itü dahil değilmiş

koca itü'nün yazılım server'ında yıllardır zaten ücretsiz olarak unuluyor, hem işletim sistemleri hem office'ler hem autocad'ler...

İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
    http://bidb.itu.edu.tr/

Lisanslı yazılımlar

• Zamanında edu.tr li mail almadık :) Şimdi lazım olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

koca itü'nün yazılım server'ında yıllardır zaten ücretsiz olarak unuluyor, hem işletim sistemleri hem office'ler hem autocad'ler...

Lisanslı yazılımlar

Onu bilioz güncellenmesi gerekiyor o okula gitmeden evden yapmanın yolunu buldum die sevinmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Lisanslı yazılımlar

Onu bilioz güncellenmesi gerekiyor o okula gitmeden evden yapmanın yolunu buldum sevinmiştim

Onu bilioz... ...die...

• Adnan Menderes Üniversiteni kabul etti indiriyorum şu an.Teşekkürler haber veren arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 26 Şubat 2015; 11:42:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Gazi Üniversitesini de kabul etmedi.

Gazi güzel kaliteli okul aslında niye kabul etmedi ki

Gazi mi :D

Gazi de hiçbir iş düzgünce yürümez sadece adı var sistem sürekli çöker giriş yapamazsın vs. daha fazla saymaya gerek yok! Gazi üniversitesini kabul etmiyor diyelim geçelim alışkınız böyle konularda Gazi'nin pasif kalmasına! Sıkıntı yok bizim için :)

Denmez öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul Aydın Üniversitesi oluyor
  • Özyeğin üniversitesi kabul etmedi
  • Bilgilendirme için teşekkürler. İndiriyorum
  • çukurovayı da kabul etmedi
  • Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, sorunsuz.

Eğer çok daha önce Microsoft'a okul e-posta adresiniz ile üyelik açıp şifrenizi unuttuysanız okulun sisteminden (posta.mu.edu.tr) giriş yapın ve daha sonra Office 365 için onay alın direk bağlanacaktır diğer türlü şifre sıfırlama mevcut değil ancak ve ancak okulun bilgi işlem birimiyle iletişime geçilerek yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastKiss -- 26 Şubat 2015; 12:09:11 >
  • İTÜ'deyim.

Evet, bizim üniversitenin yazılım ağında lisanslı yazılımlar mevcut ve içlerinde Windows, Office, Visual Studio gibi Microsoft ürünleri de var. Şimdiye dek Windows 8.1 hariç tüm lisanslı Microsoft ürünlerimi oradan temin ettim.

Bu sene mezun oluyorum; ama mezunlar olarak da bu yazılımlardan edinme hakkımız devam ediyor. Yeni Office, Visual Studio ve Visio sürümlerini buradan ücretsiz alırım. (Windows 10'a zaten ücretsiz yükseltme hakkım var.)

Keşke Azure hesabı da verse okul.

Fakat haberde bahsi geçen ücretsiz Office 365 paketinde 1 TB'lık OneDrive alanı gibi güzel bir olanak da sunuluyor. Maalesef bunu ücretsiz alamıyorum işte. Şu an 30 GB'lık OneDrive alanı kullanıyorum. Ama ayda 3 TL'ye Office 356'in öğrenci paketini İTÜ e-posta adresimle alabilirim, 1 TB OneDrive alanı dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 26 Şubat 2015; 12:21:18 >

• Uğraşıyorum bende şu an bakalım inşallah olur tez için arıyordum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.