Şimdi Ara

Office her açılışta yapılandırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
19.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Office 2007 ve 2003 ikisindede her açılışta yapılandırılıyor diye bi uyarı çıkıyor arkadaşlar 2 dakka bekletiyor ve sağ tuşla çıkması gereken office menüsüde çıkmıyor naptıysam olmadı bi fikri olan varmı nasıl kurtulabilirim bundan ?? vistam var

• Emin değilim ama galiba senden office cd'si istiyor olabilir. Eksik bileşenleri olmayan cd içinden yüklemeye çalışıyor galiba.
  • valla arkadaşta çalışan cd yi aldım onda oldu bende böyle bi sorun var laptoplar bile aynı birebir anlamadım giitti...
  • buda işe yaramadı denemiştim ztn daha önce
  • Beyler Office yapılandırma Sorunu Tamamen güncelleştirmelerle alakalı !
    Kesin Çözümler Şunlar: 1. Sistemi güncellemelerden önceki zamana geri almak 2. Yapılan güncellemeleri silmek 'ki' Windows 7'de program ekle kaldır kısmında yapılan güncellemeleri göster şecenegini tıklayınca yapılan güncellemeler ayrı sayfada acılıyor ve silebiliyoruz fakat toplu halde silmeyi bulamadım tek tek sildim ben ama bu özellik xp yada vistada varmı bilmiyorum. Ve 3. Son Çare Format Atın güncel bir win 7 tavsiye ederim günncelemeleri mutlaka yapmanız gerekiyorsa bile kesinlikle [windows zararlı yazılım temizleme aracı,media player bilmemnesi gibi güncellemeleri yuklemeyin] ayrıca ? sisteminize vista yada win7 kurulumu yaparken 1 kaç saatlikte olsa kurulumu sağlayacak bir s.e.r.i.a.l ekleyin yani k.e.y kısmını bos bırakmayın. daha sonra loader gibi programlarla ilaçlayıp ful yapıyorsunuz zaten

denemedim ama içimden bir ses kurulum sırasında key girilmediginden office sorunları cıkabilecegini söylüyor Kolay gelsin

Ve NOT: Windows 7 Kesinlikle Harika Ben web tasarım işiyle uğraşıyorum [win xp] ile en fazla 2 site yaptıgımda format atmam gerekirdi fakat
    win 7'yi tıkır tıkır sorunsuz en az 6 ay kullandım 3 gün kullanın 4'üncü gün xp size büyük bübük babanızdan kalma yadigar gibi gelecek.Desteklemedigi oyun yada program yok sayılır ve kesinlikle vista gibi agır abi degil gayet hızlı ve az alan istiyor.

{ İnsanlar Seni Hayal Kırıklığına Uğratmıyor ! Sadece Sen Yanlış İnsanlar Üzerinde Hayal Kuruyorsun }

• revo uninstaller ile sil tekrar yükle düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çikinoy -- 16 Ekim 2010; 15:42:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede problem var office'i sık kullanmadığım için sorun olmuyor ama çözümünü paylaşırsanız sevinirim
  • valal bu soruna çözüm bilen olmadı sanırım hiç en azından ben mayıs 2009dan beir bulamadım çözüm :)
  • Merhaba BèRuTTì ,
    Sorunnun cevabını belki bundan sonra başka birine yardımı olur diye yazıyoyorum. Çözümsüz kalmasın.
    Sıkıntı bilgisayarda WindowsSearch Güncellemesi olmadıgından kaynaklanıyor. Özellikle Google WindowsSearch aratılıp indirilip yüklenirse bu sıkıntı bir daha yaşanmayacaktır.
    Çoook öncesinden tecrübe edilmiş kesin sonuctur.
    Selamatle kal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Office 2007 ve 2003 ikisindede her açılışta yapılandırılıyor diye bi uyarı çıkıyor arkadaşlar 2 dakka bekletiyor ve sağ tuşla çıkması gereken office menüsüde çıkmıyor naptıysam olmadı bi fikri olan varmı nasıl kurtulabilirim bundan ?? vistam var

hala daha vista kullaniyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.