Şimdi Ara

Office word 2010 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim oluşturduğum word belgesinde mesela 3 ile 4. maddeler arasında kendliğinden çok büyük boşluklar oluşuyor. 4. madde 3. maddenin sonunda olmuyorda bir sayfa sonrasında oluşuyor böyle olunca da arada ciddi bir boşluk oluşuyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• tam olarak anlamadım ama şunu deneyebilirsin

ctrl + shift + 4

ctrl + shift + 1

değişmesini istediğin alan seçili olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtayr

tam olarak anlamadım ama şunu deneyebilirsin

ctrl + shift + 4

ctrl + shift + 1

değişmesini istediğin alan seçili olmalı...

Bunlar üst karakter / alt karakter değil miydi?

Cem, mesajını bende tam anlayamadı ama sanırım numaralandırmayı elle yapıyorsun, otomatik numaralandırmayı bir dene, olmadı 3 numaralı satıra tıklayıp " paragraftan sonraki boşluğu kaldır" seçeneğini dene!...

Kolay gelsin...
  • Hata! Belgede belirtilen stilde metne rastlanmadı hatası
    Arkadaşlar Merhaba
    Yüksek Lisans tezimi tam bitirdim derken düzeltemediğim üstesinden gelemediğim bir hata ile karşılaştım ne olur yardımlarınızı eksik etmeyin...

Tezimdeki resimlere bölüm numarası da olacak şekilde resim yazısı ekledim. Şu hata ile karşılaştım" Şekil Hata! Belgede belirtilen stilde metne rastlanmadı.–6 Tek eksenli sıkışma dayanımı deney aletinden görünüm"

Hata metnine sağ tıklayıp alanı düzenle dedim çıkan menüden farklı bir stil adı seçmeme rağmen bu hatayı düzeltemedim. Tüm stilleri denedim bir tanesinde hata düzelir gibi oldu ama bu seferde bölüm numarası hep sıfır olarak yazıldı. Başka bilgisayardan office word stillerini aldım yükledim ama gene bu hatayı düzeltemedim. Konu hakkında yardımcı olabileceklere şimdiden sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ne olur değerli bilgilerinizi eksik etmeyin.

skydrive.live.com
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    https://skydrive.live.com/redir?resid=4839990A1B9EDEFB!400&authkey=!AOkEC-LQcD8re5c

skydrive.live.com
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    https://skydrive.live.com/redir?resid=4839990A1B9EDEFB!399&authkey=!AF2WsWNLUB1c-H8

skydrive.live.com
    https://skydrive.live.com/redir?resid=4839990A1B9EDEFB!398&authkey=!AAsHZNPuIKKp3kE

• trmuhendis T kullanıcısına yanıt
    Bu soruna çözüm bulabildiniz mi
    Şekil Hata! Belgede belirtilen stilde metne rastlanmadı hatasıyla karşılaşıyorum çözemedim Office word 2010 Yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.