Microsoft Office 365 Aile Hesabı Arıyorum
-
-
Selam, grup kurulursa katılabilirim. Yada kurucu da olabilirim. Yalniz sizin hesabı anlamadım. 600 küsür tl değil mi aile üyeliği? -
Microsoft 365 Aile
₺639,99 /yıl
Veya aylık ₺63,99
Adobe yıllar önce geçmişti, akıllıca olmuş.
Fakat iş yerleri için aile paketi yok gibi, evde kullananlar için intrenette çok ucuza retail lisanslar satıyorlar.
-
Refaransli düzgün bir üye açacaksa üyeliği ben ortak olurum aile paketine
Dm atabilirsiniz -
Merhaba Katılacak Kişiler Varsa Bana DM ile İletişime Geçebilir. 3 Kişi Gelince Üyelik Alacağım. İlk Ayı Ücretsiz Veriyor Zaten.
-
Google play üzerinden telefonunuza indirip 17 küsur liralık olanı aylık kullanabilirsiniz. PC üzerinden de aynı mail lisansı ile kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde 3 senedir kullanıyorum fiyatına hiç zam gelmedi. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: BulkathosGoogle play üzerinden telefonunuza indirip 17 küsur liralık olanı aylık kullanabilirsiniz. PC üzerinden de aynı mail lisansı ile kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde 3 senedir kullanıyorum fiyatına hiç zam gelmedi. :)
42 tl olarak gözüküyor Hocam.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BulkathosŞimdi Çözdüm olayı microsoft 365 üzerinden girersem 40 tl istiyor ama onedrive üzerinden girersem 20 tl istiyor.
-
Neden aylik odemek istiyorsunuz anlamadim. Cunku bunu aylik odeme olmadan eski surumlerini kullaniyor millet hemde bedava.
Benim anlamadigim bir seymi var?
-
quote:
Orijinalden alıntı: misterno5Neden aylik odemek istiyorsunuz anlamadim. Cunku bunu aylik odeme olmadan eski surumlerini kullaniyor millet hemde bedava.
Benim anlamadigim bir seymi var?
Microsoft 365 Çok Farklı Birçok Bilgisayarda Çalışanlar için. İşyerinde Word hazırlarken evde devam edebiliyorsunuz. Bilgisayar ile telefonda anında iletişime kurup dosyalarınıza erişebiliyorsunuz. Bulut hizmetini tam anlamıyla kullanıyorsunuz. 1 Tb onedrive veriyor verileri yedekleyebiliyorsunuz. Yani 2019-2016-2013-2010 ile arasında çok fazla farklar var.
-
Bende aile hesabı var. 4 kişilik de boş yer var. Girmek isteyen olursa yıllık fiyat üzerinden verebilirim. Yıllık 75 tl -
Forumdan @hatabo 1 üyeliği aldı. 3 tane boş yer kaldı -
@ProCoderTr de 1 üyelik aldı. 2 tane kaldı -
@kumar1453 de bir üyelik aldı. 1 yer kaldı -
fiyat ne ustad ben olabilirim
-
Fiyat yıllık 75 tl -
quote:
Orijinalden alıntı: ethan
Fiyat yıllık 75 tlTamam dostum dönerim alcak olursam
-
Merhaba hala yer var mı acaba ben alabilirim varsa
-
Merhaba. Aslında doldu ama hala üye ekle seçeneği aktif isterseniz deneyelim. Alırsa katılırsınız
Benzer içerikler
- maillerimi siliyorum geri yukleniyor
- excel filigran ekleme
- word sayfa ayırma
- excel yaş hesaplama
- pdf.js sürüm 1.0.712 (yapı: 6969ed4) ileti: invalidpdfexception
- office 2024
- office ltsc nedir
- klavye kısayolları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X