office 365 için 6 kişilik 1 yıllık aile grubu oluşturacağım katılmak isteyenler 05534803380 bu numaradan bana ulaşabilir. Önce whats app grup kurarız sayı tamamlanınca satın alma yaparız. |
Bildirim
office 365 için 6 kişilik 1 yıllık aile grubu oluşturacağım katılmak isteyenler 05534803380 bu numaradan bana ulaşabilir. Önce whats app grup kurarız sayı tamamlanınca satın alma yaparız. |
Microsoft office 365 ve 1 tb onedrive alanı. 1 yıllık üyelik. mevcut kullandığınız hesabınıza tanımlanır 1 yıllık ücret 150 tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mevcutta programı olan bir aile üyeliğine katılabilirim ilgilenen olursa yazabilir mi 05387018325 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aile üyeliğine yer arıyorum, aile üyeliğinde yeri olan, yeni aile grubu kurmak isteyen msj tasın lütfen. |
Aile üyeliğinde boş yer var, ilgilenenler mesaj atabilir. |
Office programı almak istiyorum, nasıl yardımcı olabilirsiniz? |
Merhabalar, aile paketi hakkında bilgi almak istiyorum. illa aile mi olmak zorunda kullanıcılar? firmamda bunu kullanabilir miyim? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorbit -- 3 Haziran 2024; 21:19:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
toplam 3K değil mi hocam? |