İlginç hdmi sorunu
Acer marka 3060 ekran kartlı laptop Samsung tv ye HD’mi ile görüntü aktarmıyor. Hdmi kablom 3 adet 3 ü de sağlam. Lenova marka başka bir laptop var o sorunsuz aktarıyor görüntüyü. İşin Enteresan tarafı evde iki adet tv var. Acer laptopu lg tv ye bağlayınca yine sorunsuz çalışıyor. Acer laptop Samsung tv kombinasyonunda sıkıntı çıkıyor sadece. Laptop a format attım yine düzelmedi. Samsung tv cihaz gücünü açın uyarısı veriyor
satılık turistik doğu ekspresi bileti
2 adet bilet 2 bin tl olarak satıştadır.
VR Oyun geliştirme
Merhaba
Buna benzer bir vr uygulama geliştirmek istiyorum. Hangi programları öğrenmem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu programın üzerinde editleme yapabilirmiyim.
Veya kenedim yapacaksam
Sahneyi blender programında hazırladım. Gerisi için nasıl bir yol izlemeliyim. Photoshop biliyorum. Blender öğrendim sahne tasarlayacak kadar.
Animasyonları nasıl yapacağım en önemlisi vr gözlüğe nasıl uyarlayacağım
Laptopta anlık çıkıp kaybolan çizgiler
Yazıların üzerinde bu şekilde yırtılmalar oluyor 940m ekran kartı var devre dışı bırakınca sorun çözülüyor. Win 11 yukledikten sonra oldu
Laptop 3 kez reset
Merhaba laptop un ilginç bir arızası var açma kapama tuşu bazen ilk seferde bazen 3. Kezde falan çalışıyor. Bilgisayar acilirkende bazen direk açılıyor bazen 3 kez siyah ekranda kendi kendine reset atıp sonra açılıyor ama mutlaka aciliyor. Değerli bilgilerinizi paylasirsaniz sorunumun çözümünde daha kısa sürede ulaşacağını düşünüyorum t3sekkurler
Sıfır Araç zam ötv güncelleme muafiyet
Merhaba arkadaşlar sıfır otomobil fiyatları ile ilgili böyle bir yorum var sizde ne kadar mantıklı ötv muafiyet yasası güncellenir mi arkdaş 15 nisan kesin diyor
iphone 13 pro max almak
Arkadaşlar merhaba
Bana bir hediye alınacak. Evliyim 2 yaşında bir çocuğum var.
seçenekler
iphone 13 pro max 1tb
aynı fiyatlarda macbook
masaüstü sistem toplamak
Telefonum samsung s8 plus ve Bilgisayar yok evimizde. Ama pek ihtiyacımızda olmuyor evde. Nasıl bir karar vermeliyim bilemedim. Bu arada eşimin telefonu da iphone 11 fotoğraf çekimi için onu kullanıyoruz. Fikir verecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar
Sorum şu ki xioami 360 kamera donduğunda ekranda görüntü öylece kalıyor. Biz çocuğu uyurken takip ediyoruz. Donduğunda bağlantı koptuğunda uyarı verecek şekilde nasıl ayarlayabilirim. Donduğunu farketmiyoruz. Çocuk uyuyor zannediyoruz.
Çözülemeyen motor arizasi
|
netflix grup kuruyorum katılmak isteyen
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 218
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 13.498 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası