özelde maili yazdım size |
Microsoft Office 365 Aile Hesabı Arıyorum (2. sayfa)
-
-
Yer var mı acaba? Ya da grup oluşturulacak mı?
-
bende gruba katılabilirim ?
-
Bende yer kalmadı. @fl4ming0 @musty3535123
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yer var mı yada yeniden toparlanacak bir grup olursa biz toparlanalım
-
Yeni Grup oluşturalım
-
Katılmak isteyen gelsin https://forum.donanimhaber.com/microsoft-365-aile-paketi-ortaklik-4-kisi-kaldi--150698627
-
One Drive 1TB alanı 6 kişi paylaşıyor olacak. gizlilik nasıl sağlanacak , folder'lara erişim hakkı sınırlanabiliyor mu? Bu olsa bile ana kullanıcı "owner" olarak tüm dosyalara ulaşma yetkisine sahip olacak diye anlıyorum.
-
Herkesin ayrı 1 tb alanı var. Ben hesap sahibiyim. Üyelerin dosyalarını görme imkanına sahip değilim.
Tesekkur ederim
Slm mıcrosft 365 macbook alnlara 1 yıllık verıyorlar normel ucretı 850 tl
yıllık buna 850 tl vermek cok sacma degılmı beyler
ben sımdı q yıl kullanırsam bunu devam etmek ıstedgımde her yıl 800 tl mı verecegım
o kadar yuksek geldıkı fıyat bana omur boyu lısans sanmıstım 😅
-
Geçen sene grup kurmuştuk. Bir üye devam etmediğinden yer açıldı. Yıllık 150 tl ile gruba katılmak isteyen yazabilir
Edit: grup tamamlandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethan -- 29 Nisan 2022; 12:44:3 >
Selamlar herkese. Microsoft Office 365 Aile Hesabı oluşturmayı düşünüyorum. Bu bağlamda, düşünen arkadaşların bana ulaşabilirler.
-
Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli Microsoft 365 Aile üyeliğim var. Daha önceden aldığım için 125 tl den yıllık paylaşım yapabilirim.
-
Var mı kurulan bir grup bununla ilgili?
-
Apple cihazdan giriş yaptım 23,99 yazıyor 1 aylık ücret için ama sitede 1400tl aylık nasıl oluyor?
Microsoft office 365 ve 1 tb onedrive alanı.
1 yıllık üyelik. mevcut kullandığınız hesabınıza tanımlanır 1 yıllık ücret 150 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkstone78 -- 8 Temmuz 2022; 10:39:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar , hala geçerli mi.
Ben yeni bilgisayar aldım ve mevcut bir hesabım yok. Vereceğiniz key yeterli olur mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X