arkadaslar installer'a girip, recent packages kismina girince en ustte official 1.1.3 upgrader diye bi program cikti. aciklamasinda da"official dev team release" yaziyo. sahsen install etmeye cekindim. bu programi install eden var mi? ya da program ile bilgisi olan?
arkadasim 3 gündür telefona kackere restore cektim allah biliyor sabahlarakadar ugraştim en sonunda 1.1.2 ye düşürdüm tekarar 1.1.2 de durmayi tercih ettim
bole şeyleri gösterip gaza getirme beni yaa :) dayanamicam nolucak diye basicam gene sabahlicam bozulacak meret :) arkadaşlar dalga gecioyr yakinda patlatacan o telefonu yeter artik sürekli kurup silme mereti diyor :PP
hakkaten deneyen olursa haber versin merak ettim valla bende
quote:
Orjinalden alıntı: evilerkan
arkadasim 3 gündür telefona kackere restore cektim allah biliyor sabahlarakadar ugraştim en sonunda 1.1.2 ye düşürdüm tekarar 1.1.2 de durmayi tercih ettim
bole şeyleri gösterip gaza getirme beni yaa :) dayanamicam nolucak diye basicam gene sabahlicam bozulacak meret :) arkadaşlar dalga gecioyr yakinda patlatacan o telefonu yeter artik sürekli kurup silme mereti diyor :PP
hakkaten deneyen olursa haber versin merak ettim valla bende
ehuheu ben de ayni sekildeyim, elime yapisti birakamiyorum (:
installerden indirip denemedigim sey kalmadi neredeyse ama 1.1.3'e yukseltme konusunda bu kilitlenme sorunlarindan dolayi cesaret edemedim , o yuzden bilgisi olan var mi diye bi sorayim dedim.
Size bir tavsiye YAPMAYIN
quote:
Orjinalden alıntı: xman958
Size bir tavsiye YAPMAYIN
bencede
valla arkadaşlar ben offical 1.1.3'ü kullanarak yaptım ama en güzeli bütün herseyi çalısıyor bu dev team ın cıkardığı 2. version 1.de problemler vardı allah biliyor ya canım cıktı 1.1.2 ye dusene kadar. sonra dayanamadım offical ile denedim maşalah hiç bir problemi yok , birkaç forumdada okudum offical kullananları gayet memnunlar
benim installer system kısmında Official 1.1.3 Updater yok bende şu ikisi var bunlar nedir bunlar değil ise senin yazdığın Official 1.1.3 Updater nasıl çıkarıcaz piyasaya acaba bendekiler 1.1.3 Soft Upg. Cleaner diğeri ise 1.1.3 soft upgrade
Birde installerden Utilities kısmına girdiğimde ilk başta 1.1.3 Jailbreak DevTeam var benim yüklemem gereken bu Official 1.1.3 Updater nerde anlayamadım tam olarak valla arkadaşlar bi yardım eli uzatsanzı bu kardeşinize