Şimdi Ara

official 1.1.3 upgrader ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar installer'a girip, recent packages kismina girince en ustte official 1.1.3 upgrader diye bi program cikti. aciklamasinda da"official dev team release" yaziyo. sahsen install etmeye cekindim. bu programi install eden var mi? ya da program ile bilgisi olan?

• arkadasim 3 gündür telefona kackere restore cektim allah biliyor sabahlarakadar ugraştim
    en sonunda 1.1.2 ye düşürdüm tekarar 1.1.2 de durmayi tercih ettim

bole şeyleri gösterip gaza getirme beni yaa :) dayanamicam nolucak diye basicam gene sabahlicam bozulacak meret :)
    arkadaşlar dalga gecioyr
    yakinda patlatacan o telefonu yeter artik sürekli kurup silme mereti diyor :PP

hakkaten deneyen olursa haber versin merak ettim valla
    bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: evilerkan

arkadasim 3 gündür telefona kackere restore cektim allah biliyor sabahlarakadar ugraştim
    en sonunda 1.1.2 ye düşürdüm tekarar 1.1.2 de durmayi tercih ettim

bole şeyleri gösterip gaza getirme beni yaa :) dayanamicam nolucak diye basicam gene sabahlicam bozulacak meret :)
    arkadaşlar dalga gecioyr
    yakinda patlatacan o telefonu yeter artik sürekli kurup silme mereti diyor :PP

hakkaten deneyen olursa haber versin merak ettim valla
    bende

ehuheu
    ben de ayni sekildeyim, elime yapisti birakamiyorum (:

installerden indirip denemedigim sey kalmadi neredeyse ama 1.1.3'e yukseltme konusunda bu kilitlenme sorunlarindan dolayi cesaret edemedim , o yuzden bilgisi olan var mi diye bi sorayim dedim.

• Size bir tavsiye
    YAPMAYIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Size bir tavsiye
    YAPMAYIN

bencede
  • valla arkadaşlar ben offical 1.1.3'ü kullanarak yaptım ama en güzeli bütün herseyi çalısıyor bu dev team ın cıkardığı 2. version 1.de problemler vardı allah biliyor ya canım cıktı 1.1.2 ye dusene kadar. sonra dayanamadım offical ile denedim maşalah hiç bir problemi yok , birkaç forumdada okudum offical kullananları gayet memnunlar
  • benim installer system kısmında Official 1.1.3 Updater yok bende şu ikisi var bunlar nedir bunlar değil ise senin yazdığın Official 1.1.3 Updater nasıl çıkarıcaz piyasaya acaba bendekiler 1.1.3 Soft Upg. Cleaner diğeri ise 1.1.3 soft upgrade

Birde installerden Utilities kısmına girdiğimde ilk başta 1.1.3 Jailbreak DevTeam var benim yüklemem gereken bu Official 1.1.3 Updater nerde anlayamadım tam olarak valla arkadaşlar bi yardım eli uzatsanzı bu kardeşinize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.