Şimdi Ara

OFFICIAL GEARS OF WAR 3 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.080
Cevap
4
Favori
123.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız şimdi delta yı ele alalım carmine lar 4 kardeş her oyunda 1 kardeş ölse desek gears 4 gibi saçma bir teori bile yaparız ama öyle olmaz yani.bence bir farkılık yapıp 2 kardeşide aynı oyunda görebiliriz(valla kusura bakmayın carminelara taparım gears da) her neyse,benjamin 2.oyunda en yaşlı carmine kardeşe(ki 4 kardeşler)yani clay e bir mektup yazmış mektup aynen şöyle

"I hope you're doing well out there, Clay. Not sure where you are but I trust that the COG will get this letter to you safely. I know that you'll be excited for me, but it'd be great to hear from you before I ship out.

I just wish Anthony was still here bro. I really miss him. I take comfort knowing he died a hero, but still... I miss him, as I'm sure you do too. Well, you know I'm not that good at letters, so I'll keep this short.. Hope you're doing well, big brother, and know that I'll be doing my very best to serve our country and make you and our family proud.

okuyunca geberdim o benjaminin ezik sesiyle hayal ettim.

clay carmine ın en yaşlı carmine olduğundan bahsediliyor.

şimdi bu eleman büyük ihtimal delta ile buluşacak olan carmine olabilir.ama benim favori carmine ım daha eser yok sadece çok az bilgi kırıntısı var oda madison carmine.

carmine kardeşler arasında en sağlamı bu abiymiş sgt(sergeant yani çavuş) rütbesi var bu carmine ın.ve ilgili bilgilerde

Chronological and political information(kronolojik ve siyasal bilgileri)

* Interviewed by Jacinto Sentinel Newspaper(jacinto sentinel ile röpörtaj yapmış zamanın da)
    * Hailed as a Hero(kahraman olarak bakılıyormuş yani bu kişiye)
    * Possibly a Carmine family member.(büyük ihtimal carmine ailesinin bir üyesi)
    * Survived a large Locust attack. (büyük bir locust çatışmasından sağ çıkmış)

kendisi şöyle diyor gears 2 de bulduğumuz bir gazete de.

"I'm no hero, the real heroes won't make it back."
    — Sgt.Carmine to Jacinto Sentinel

kendisi ile ilgili bir de şu bilgiler var

Not much is known about Sgt. Madison Carmine other than the fact he/she was hailed as a hero and the paper detailing his/her deeds was found at Landown. The very paper was 10 years old when the city of Landown fell during the winter of sorrow.

bu bilgiler gears of war 2 nin act 2 si yani roadblocks da bulduğumuz gazetelerden alınmış.

bu elemanı çok büyük bir merakla bekliyorum.baya sağlam bir karaktere benziyor.delta dan bence dom ölecek co-op olayına başka bir karakter geçicek.gerçi hoş marcus sadece gears ın ana karakteri değil dom da ana karakteri neredeyse çünkü yan karakter olamiycak kadar göz önünde bu abi.hatta gears 2 nin bir kısmını dom yüzünden bir kaç chapter ı uzatıyoruz.

yalnız benjamin uğursuzu clay e mektup yazdıysa o uğursuzluk clay e de geçer.o yüzden madison carmine a baya odaklandım.zırhı farklı olur umarım yada warhammer daki gibi zırhının üzerine pelerinimsi şeyler takar karizma olan bi eleman çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 9 Nisan 2010; 14:49:28 >

• Buda benden olsun ;

OFFICIAL GEARS OF WAR 3
  • Bu oyun E3te konferansı SONYnin başına yıkar benden söylemesi aynı 2. oyunun duyurusunda olduğu gibi,KZ3 veya Resistance 3 falan dinlemez bu oyun

Solid

Aga Gören herkes gördüğüne inanamamış makinaya sarılmış herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 9 Nisan 2010; 14:56:20 >
  • Aga bende hala inanamıyorum.. Sırf LIVE'dan bakmak için Orjinal Xbox alacağım böyle giderse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

Aga bende hala inanamıyorum.. Sırf LIVE'dan bakmak için Orjinal Xbox alacağım böyle giderse...

• İşte bu!
  • Yine şöyle 3-4 hafta önceden düşerse süper olur
  • Yeni ban dalgası Gears Of War 3 ile gelecek anlaşılan. O zamana kadar banlanmazsak iyi yani yoksa 8. 9. hatta 10. konsola kadar yolu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Yine şöyle 3-4 hafta önceden düşerse süper olur

Hakkaten abi,oynasak keşke gene 1 ay önceden,çıkış tarihini biz kendimize göre Mart olarak değiştirelim,Martın ortalarında düşer daha fazla dayanamaz

1 senede çok yaw nasıl bekleyecez bunu,biraz erken duyurdular..

• Daha durun uleyn, video gelmeden çıkış planı yapıyorsunuz..
  • quote:

Daha durun uleyn, video gelmeden çıkış planı yapıyorsunuz..

ahaha işte gears böyle bir oyun abi.. süper live da gözüktü nihayet yani
  • quote:

Daha durun uleyn, video gelmeden çıkış planı yapıyorsunuz..

İlk videou izlerken gene elim ayağım birbirine dolanacak,şimdiden ellerim terliyor,sanki sevgilimle buluşacağım
  • quote:

Stormoffdarkness,

Gördüğüm en Co-Op'cu adamsın yav.. Bir insan bu kadar çok mu sever Co-Op modunu, Conviction herhalde tam senin kriterlerine göre bir oyun olacak..

Doğru tesbit.Aslında single oyunları daha çok severdim ama yeni nesil ile co-op oyunlar bende başka bir boyut kazandı diyebilirim.Umarım oyun dünyasında nice co-op splitscreen oyunlar oynarız ve bakteri gibi çoğalarak yığınla dağ olup taşarlar,saygılar.Conviction geliyor ama stok bitti benim acil birşey yapmam lazım.

• Muhteşem haber,teşekkürler Solid.
  • Gears of War 3 Accidentally Confirmed !!!!

Gears of War 3 appears to have been revealed a little earlier than Microsoft and Epic intended. The announcement you see in the picture above appeared on the Xbox Live Spotlight this morning sans an official announcement.

The announcement mostly serves as official acknowledgment for what we already know; namely that Gears of War 3 exists and that it's launching April 2011. This announcement was more than likely set to go live following Cliff Bleszinski's appearance on Jimmy Fallon, but the timing was never reset after he was bumped by Justin Bieber.

Rumored details emerged yesterday, suggesting that the series will ditch its brown and grey palette for the bright colors of summer. Underwater levels and additional tweaks to the signature cover system are also expected.

Bleszinski is set to appear on Jimmy Fallon's show this Monday, so we'll likely get our first real look at Gears of War 3 then. Until then, consider this one confirmed.

Tek yorumum.

EPIC.

.

• natalla uyumlu olucakmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin
    İlk videou izlerken gene elim ayağım birbirine dolanacak,şimdiden ellerim terliyor,sanki sevgilimle buluşacağım

Sabah uyandım, internete girdim ve bu haberi gördüm... Yeminle bak surat ifadem buraya doğru kaymaya başladı heyecandan ;

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 9 Nisan 2010; 15:16:56 >

• İmza isteyenler:

[center][image]https://store.donanimhaber.com/8a/1d/4a/8a1d4a7d7286ee7c66d4933eed7cc648.png[/image][/center][i][center][size=1][color=darkred]Welcome back!
  • Oyun düştüüüüüüüüü. Saldırın.

Oyunun 1 ay önce düştüğünü şimdiden görür gibi oluyorum.

Heyt be... Oyun bu işte. Kan, Macera, Erotizm. Hepsi bu oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Yine şöyle 3-4 hafta önceden düşerse süper olur

Hakkaten abi,oynasak keşke gene 1 ay önceden,çıkış tarihini biz kendimize göre Mart olarak değiştirelim,Martın ortalarında düşer daha fazla dayanamaz

1 senede çok yaw nasıl bekleyecez bunu,biraz erken duyurdular..

Yine öyle olacak hacı, dediğin gibi mart'a filan alalım Neyse hacı, ben conviction'a akmaya gidiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.