Orijinalden alıntı: Devil01 Live Abarttıkları Kadar Gerekli Bişe Değil "BENCE"...
Pardon? Multiplayer olayı gereksiz diyorsun yani?
quote:
Orijinalden alıntı: lastwarriors
quote:
Peki usb ile update yapabiliyormuyuz oyunları? Live a bağlanamadığım için Nba 2k10'u hala update edemedim. Gül gibi oyun aylardır yatıyor kenarda
Cevap verecek yokmu?
Cevap verecek yok sanırım
Yapamazsın... HDD'yi PC'ye bağlaman gerek...
quote:
Orijinalden alıntı: kenyack
quote:
Orijinalden alıntı: Devil01 Live Abarttıkları Kadar Gerekli Bişe Değil "BENCE"...
Pardon? Multiplayer olayı gereksiz diyorsun yani?
Hayır. Multi Çok Güzel Olabilir Ama Live O Kadar Gerekli Değil... Live Üzerinden Olması O Kadar Gerekli Değil... Çok Canım Sıkılır da Kimseyi Bulamazsam PC'den Açarım "Hamachi v.s." Ağını Takılırım Online... Ama Hani Bâzıları Diyor Ya "Layv Biçim Biçim, Ölürüm Layv İçin" Diye... Senede 2-3 Oyun Oynarım Hepsini de Gold Live Takılırım Diyenler Var. O Kadar da Değil Diyorum. Evde "System Link" veya "Split Screen" İle, PC'ye Bağlayarak, Olmadı PC'den Ağla Oynanabilir... Yani Live'a Alternatif Çok. Sırf Multi İçin Live'a Gerek Yok "BENCE" Map Pack'lerin Satın Alınmasına Gelirsek "Redeem Code" Bende Olduktan Sonra Her Türlü "Offline" Bile Olsam Bulur - Yükler - Girerim. Yeter Ki Kafaya Bi Takiim. Ama Bana O Kadarı Bile Gerekmiyor. Evde Arkadaşlarla Oynamak, Sırayla veya Turnuva Usulü (Özellikle Tekken) Online'dan Daha Zevkli Bence...
faydalı paylasım emegı gecen herkese tesekkurler devil01 zaten "BENCE" dıyerek ustune basa basa kendı gorusu oldugunu belırtmıs tartısma yaratmanın luzumu var mı
"solidfrost" Anlayışlı İnsanlarla Görüşlerimi Paylaşmak yrı Bi Zevk "BENCE"
quote:
quote:
quote:
Peki usb ile update yapabiliyormuyuz oyunları? Live a bağlanamadığım için Nba 2k10'u hala update edemedim. Gül gibi oyun aylardır yatıyor kenarda
Cevap verecek yokmu?
Cevap verecek yok sanırım
Pardon Dostum Kusura Bakma Biraz Geç Oldu Ama Cevabını Vereyim... Özel MSJ'lardan Vakit Bulamadım da... Şimdi; "Oyunların Güncellenmesi" İçin HDD İçindeki "Cache" Kısmına Güncelleme Dosyalarını Atıyorduk. Ancak X360'ın Bu USB Belleklere Yazdığı Dosya Türü Biraz Farklı... Şimdilik Sadece Xtaf32 Programı İle 'Demo Oyunların Atıldığı veya Full Oyunların (Dvd'den Yüklenen/Yine Dvd Gerekiyor) İçinde Bulunduğu Klasör "Content" Klasörüne Erişilebiliyor. Eğer "Cache" Klasörüne Erişebilirsen Atarsın, yoksa Olmaz.
geçen hafta benim harddiskimi arkasdaşımın xbox,suna takmıştım tam update ederken arkadaşım makinaya reset attı o zaman bir sorun yaratmadı ama eve gelip kendi konsoluma taktığım zaman CORRUPTED FILE diyor bunu nasıl düzeltebilirim kendi profilime hiç giremiyorum ...
quote:
Orijinalden alıntı: ahser360
geçen hafta benim harddiskimi arkasdaşımın xbox,suna takmıştım tam update ederken arkadaşım makinaya reset attı o zaman bir sorun yaratmadı ama eve gelip kendi konsoluma taktığım zaman CORRUPTED FILE diyor bunu nasıl düzeltebilirim kendi profilime hiç giremiyorum ...
XBOX'in dan LIVE'a baglanip "recover gamertag" opsiyonunu secmen lazim. LIVE'a baglanmani engelleyecek unsurlar var ise LIVE'a baglanabilecek bi xbox'a harddisk'ini tak, gamertag'i recover et, kurtardigin profili tekrar kendi harddiskine at. Boylece harddisk'ini kendi xbox'ina bagladiginda profilini tekrar kullanabileceksin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme