Şimdi Ara

Official servere ( GOD client ) baslamak isteyenler buyrun! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
4.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1905x

ORJ LAUncherden indirdigm oyuna girdim adamlara sordum eu nezaman acılacak god diye today dedi herkes. eu ile usa ayrı ayrı acılacagı vs hakkındada hicbir bilgi yok sitede zaten. bence o eu adresini sadece dillere cevirip göstermelik koymuslar.

bnce senin dünyadan haberin yok
    quote:

OFFICAL INNOVA SERVER FORUMU BUYRUN
    http://forum.4game.com/forum.php Soru sormak için acele etmeyin tüm sorular sorulmuş ama resmi ağızdan cvplar yok

Ayrıca şurdaki arkadaşa hitaben türklerin burda olduğunu bi hatırlatmakda fayda var

http://forum.4game.com/showthread.php?t=70

• quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

ORJ LAUncherden indirdigm oyuna girdim adamlara sordum eu nezaman acılacak god diye today dedi herkes. eu ile usa ayrı ayrı acılacagı vs hakkındada hicbir bilgi yok sitede zaten. bence o eu adresini sadece dillere cevirip göstermelik koymuslar.

quote:

http://forum.4game.com/forum.php Soru sormak için acele etmeyin tüm sorular sorulmuş ama resmi ağızdan cvplar yok

Ayrıca şurdaki arkadaşa hitaben türklerin burda olduğunu bi hatırlatmakda fayda var

la ne alaka sana ne diyom ben oyuna girdim adamlara sordum adamların dedikleri bu yazdım bu benim fikrim bunun gmden aldım bunu ncsoft bana söyledi vs mi yazdik aten haberim olsa buraya sormam ozaman birileri birşeyleri idda etmeden adam gibi yazın herkes gorsun sırf baskasının yanlısını cıkartmak icin iş yapma.

o attgın linklerde nerrde eu serveri baska zamanda acılacak yazıyor göremdm direk link atarmısın gorelim EU baska bi tarihte aciliyor diye bilelim bizde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

la ne alaka sana ne diyom ben oyuna girdim adamlara sordum adamların dedikleri bu yazdım bu benim fikrim bunun gmden aldım bunu ncsoft bana söyledi vs mi yazdik aten haberim olsa buraya sormam ozaman birileri birşeyleri idda etmeden adam gibi yazın herkes gorsun sırf baskasının yanlısını cıkartmak icin iş yapma.

o attgın linklerde nerrde eu serveri baska zamanda acılacak yazıyor göremdm direk link atarmısın gorelim EU baska bi tarihte aciliyor diye bilelim bizde.

Alıntıları Göster
    bu EU serverlari cok olmaya basladi, bi haber versinler hevesimiz kursagimizda kalacak, usa dan biktim lagg var :D.

• quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

bu EU serverlari cok olmaya basladi, bi haber versinler hevesimiz kursagimizda kalacak, usa dan biktim lagg var :D.

Gizmo forumda adam türkler idiot yazmış sen That's Right! yazmışsın :D
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: singuz

quote:

quote:

yaw yanlislikla quick reply tiklamisim, quote tiklayacaktim onceki saydfalarda sonradan messaji silemedim... ne is.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: singuz

quote:

quote:

yaw yanlislikla quick reply tiklamisim, quote tiklayacaktim onceki saydfalarda sonradan messaji silemedim... ne is.

Alıntıları Göster
    beyler hi5 clienti torrent ten çekiyorum iptal edip launcherdan mı indireyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

tavsiye ederim.
  • quote:

launcher torrentle aynı hız hocam 750-800 arası cektim benhep
  • quote:

quote:

launcher torrentle aynı hız hocam 750-800 arası cektim benhep

Alıntıları Göster
    %50 yken kapadım torrenti launcherdan açtım hız aynı da 6.7 gb diyor? sakat bi durum olmasın:D

• quote:

%50 yken kapadım torrenti launcherdan açtım hız aynı da 6.7 gb diyor? sakat bi durum olmasın:D

ben laucnherden 2gun önce actim indirdi 11gb gibi birşey oyuna girerken freya yazıyordu bugunde 2gb kadar birşey yukledi simdi god yaziyor.laucnher sorunsuz hallder
  • quote:

quote:

ben laucnherden 2gun önce actim indirdi 11gb gibi birşey oyuna girerken freya yazıyordu bugunde 2gb kadar birşey yukledi simdi god yaziyor.laucnher sorunsuz hallder

Alıntıları Göster
    aynen bende sabah açtım 11 gb tı kapadım hi5 torrent indirdim onuda kapadım tekrar launcher 6.7 dedi artık update falan kendisi tamamlasın yoruldum lan:D

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

aynen bende sabah açtım 11 gb tı kapadım hi5 torrent indirdim onuda kapadım tekrar launcher 6.7 dedi artık update falan kendisi tamamlasın yoruldum lan:D

Alıntıları Göster
    beyler burdan üye olamadimhttp://www.lineage2.com/en/sign-up/index.php nerden üye olcaz oyunu indirim giremiyom :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lue

beyler burdan üye olamadimhttp://www.lineage2.com/en/sign-up/index.php nerden üye olcaz oyunu indirim giremiyom :)

Alıntıları Göster
    Donate fiyatlari nasil olacak acaba ? pardon NCcoin satislari, xp boost ve drop boost diyorlar . 1x te dengeleri nasil etkiler acep ?

• quote:

Orijinalden alıntı: saitx

Donate fiyatlari nasil olacak acaba ? pardon NCcoin satislari, xp boost ve drop boost diyorlar . 1x te dengeleri nasil etkiler acep ?

adamlar oyunu bedava yaptı sait, donateden kazandıkları butun para helaldir onlara ve private serverlardaki kdr dengeleri bozmayacagını dusunuorum ki bozsa nolcak bozdugunu bildigimiz halde yıllardır private server oynamıyor muyuz bu bunyeler buna alısık :D
    ki donatein oldugu yerde hic bi zaman adillik olmaz :D

bu arada naber nabıon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 1 Aralık 2011; 0:41:07 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    http://www.lineage2.com/en/marketplace/buy-ncoin/
    Fiyatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

quote:

adamlar oyunu bedava yaptı sait, donateden kazandıkları butun para helaldir onlara ve private serverlardaki kdr dengeleri bozmayacagını dusunuorum ki bozsa nolcak bozdugunu bildigimiz halde yıllardır private server oynamıyor muyuz bu bunyeler buna alısık :D
    ki donatein oldugu yerde hic bi zaman adillik olmaz :D

bu arada naber nabıon

Alıntıları Göster
    Oyun tamamen değişmiş durumda , hiçbir eski class yok birçoğunu birleştirip tek class haline getirmişler , dwarflar healer olmuş vs vs.Human mysticler kaybolmuş. Oyunda zaten bir dengesizlik vardi 32 tane farkli classi ayarlamak çok zordu , biz elimizden geldiğini yapmaya calismistik buffer classlarini zayiflatmistik vs vs ki suan onlarda oyle yapmislar gibi görünüyor. Oyunu daha çok pvp şeklinde görecegiz gibi geliyor. Helal olsun tabi adamlara bence başarılı olurlar, ama yinede bu Ncsoft'un eski göz bebeğinden vazgeçmesi gibi geliyor bana, bundan 2 yil önce konuşurduk hayatta lisanlari satmaz diye, tek vazgeçen biz değiliz l2'den :P.

Yanlış konuya yazmışım sanirim :P Neyse

İyidir sen nasilsin ? Bi ara lolleyelim beraber konusuruz.

• quote:

Oyun tamamen değişmiş durumda , hiçbir eski class yok birçoğunu birleştirip tek class haline getirmişler , dwarflar healer olmuş vs vs.Human mysticler kaybolmuş. Oyunda zaten bir dengesizlik vardi 32 tane farkli classi ayarlamak çok zordu , biz elimizden geldiğini yapmaya calismistik buffer classlarini zayiflatmistik vs vs ki suan onlarda oyle yapmislar gibi görünüyor. Oyunu daha çok pvp şeklinde görecegiz gibi geliyor. Helal olsun tabi adamlara bence başarılı olurlar, ama yinede bu Ncsoft'un eski göz bebeğinden vazgeçmesi gibi geliyor bana, bundan 2 yil önce konuşurduk hayatta lisanlari satmaz diye, tek vazgeçen biz değiliz l2'den :P.

Yanlış konuya yazmışım sanirim :P Neyse

İyidir sen nasilsin ? Bi ara lolleyelim beraber konusuruz.

Alıntıları Göster
    eu west : redflaq

• quote:

Orijinalden alıntı: yktrg

valla pot bile sıkıntı yaratır aion çok sıkıcı geldi lineageden sonra ama en güzel tarafı drop itemları bile 1 saat içerisinde satamazsan(uniqe items) char ı na yapışıyordu yani trade edemiyosun sadece NPC de satabiliyorsun. sadece aylık ücretini ödüyorsun ve herkezin eşit şansı oluyor. demek istediğim zengin fakir ayrımı ortadan kalkıyor L2World u bırakmamın en büyük sebebi de artık consumable itemların yani scroll heal pot mana pot vs.vs. donatable olmasıydı. oyunda soultaker ile 3 kişiyle mücadele edebiliyordum. bu donateler geldikten sonra 1 kişi benim gibi 10 kişiyi kesmeye başladı. consumable items donate olursa o oyun oynanmaz tecrübe ile sabit:)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar girebilen varsa XP rate ve DROP rate hakkında bilgisi olan var mı? ayrıca walker olayı yanı başka char açıp aynı anda kasma olayı varmı? bu konularda bilgisi olan varsa şimdiden tşk... ayrıca launcher dan indiriyorum 6.7 GB olarak gözüküo şuan...

• quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

eu west : redflaq

eu west ne oluyor ? shilen degilmi yeni server?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.