Şimdi Ara

Official servere ( GOD client ) baslamak isteyenler buyrun! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
4.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saitx

Donate fiyatlari nasil olacak acaba ? pardon NCcoin satislari, xp boost ve drop boost diyorlar . 1x te dengeleri nasil etkiler acep ?

1200ncoin 7gunluk %50 xp
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Donate fiyatlari nasil olacak acaba ? pardon NCcoin satislari, xp boost ve drop boost diyorlar . 1x te dengeleri nasil etkiler acep ?

1200ncoin 7gunluk %50 xp

nerde gordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

quote:

1200ncoin 7gunluk %50 xp

nerde gordun?

Sbh ckmadn oyuna grdm ncstrore tarzi bise var tiklayinca gelio fiatlar %50SP DE AYNI UCREtti sanrim
  • bende sabah gordum girdim 2lvl oldum yeni serverde. 1 hafta 50% exp guzel is :P.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

eu west : redflaq

eu west ne oluyor ? shilen degilmi yeni server?

league of legendsden bahsediyorum, saite yazdım onu
  • yeni eu serverlari OBT oldugu icin sonra silinecek mi?
  • Warcryer seceyim derken ekran dondu yanlişlikla overlod oldum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Warcryer seceyim derken ekran dondu yanlişlikla overlod oldum :(

haha :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Warcryer seceyim derken ekran dondu yanlişlikla overlod oldum :(

haha :P

Tekrar char actim ya :D
  • 85 oldum bende :P Yeni actiginiz karakterler full gear ve 85 olarak ayarlanmis:)

Official servere ( GOD client ) baslamak isteyenler buyrun!
  • http://imageshack.us/photo/my-images/713/b63d707bcb2e421988891b0.jpg/
    Oyuna girerken burda takılıyo yardım edebilecek varmı
  • 4game ile normal lineage2.com arasinda ne fark var. Ben lineage2.com dan register oldum ve bir EU server mevcut. 4game.com un ncsoft ile bağlantısı var mı?
  • arkadasa gittim o download etti cunku ben download edemiyordum error falan atiyorum insalah simdi calisir usb lerden transfer ediyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8thsin

4game ile normal lineage2.com arasinda ne fark var. Ben lineage2.com dan register oldum ve bir EU server mevcut. 4game.com un ncsoft ile bağlantısı var mı?

lineage2.com dan aldığın account ile 4game in serverlarına giremessin diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck

quote:

Orijinalden alıntı: 8thsin

4game ile normal lineage2.com arasinda ne fark var. Ben lineage2.com dan register oldum ve bir EU server mevcut. 4game.com un ncsoft ile bağlantısı var mı?

lineage2.com dan aldığın account ile 4game in serverlarına giremessin diye biliyorum.

dogru biliyorsun.
  • Innova. SH veya Necro olurum büyük ihtimal.
  • hiç private server yok mu gamesites200 e baktım goremedım girip classlara skillere falan bakmam lazım çnkü interludenin üstüne çıkmadım bugune kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xJorfan

hiç private server yok mu gamesites200 e baktım goremedım girip classlara skillere falan bakmam lazım çnkü interludenin üstüne çıkmadım bugune kadar

Şuan Eu pts serverde 85 lv ve itemle başlıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

Orijinalden alıntı: xJorfan

hiç private server yok mu gamesites200 e baktım goremedım girip classlara skillere falan bakmam lazım çnkü interludenin üstüne çıkmadım bugune kadar

Şuan Eu pts serverde 85 lv ve itemle başlıyosun

lineage2.com dan clienti indiriyorum şuan %75 oldu hatta o clientle mi giriyoruz patch olmadan ?
  • Sen yakında bi client daha indirirsin gibime geliyor :) Çünki indirdiğin client ile INNOVA servera giremezsin. https://eu.4game.com/lineage2/install

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 5 Aralık 2011; 20:08:02 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.