Şimdi Ara

Ofis İçin Kamera Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ofisime kamera sistemi kurmak istiyorum. Bazı soruların cevaplarına ihtiyacım var. 4 kamera için cat6 ethernet kablosu çektirdim

1 Dahua ya da Hikvision markalarının iyi olduğunu duydum ama onlar dışında marka önerisi olan var mıdır?

2 Elektrik bağlantısı yok sadece ethernet kablosu üzerinden güç ve kayıt alabilir mi? (poe)

3 Görüntüler hem yerel aygıtta depolanmasını hem de bir bulut sistemine kaydedilmesini istiyorum. Buna özel bir cihaz mı almalıyım yoksa hepsi aynı şekilde özelliklere sahip mi?

4 Anlık görüntüyü internat bağlantısı olan herhangi bir cihazdan herhangi bir yerden izlemek istiyorum.

4 Dvr ya da nvr cihazı almam gerekiyormuş hangisini almalıyım farkları nedir?

Bu özellikleri sağlayabileceğim bir sistem konusunda beni yönlendirebilirseniz sevinirim.

• 1-Hiksion, Hilook, Dahua, UNV, Ezviz, imou
    2-Cat6 çekili ise poeli kamera ve poeli nvr almanız gerekir.
    3-bulut çözümleri markaya göre değişiyor fiyatlar biraz yüksek normale göre.
    4- cat6 için nvr, 2+1 kamera kablosu için dvr almanız gerekir.
  • 1 Dahua ya da Hikvision iyidir. UNV (Uniview) de iyidir ve kesinlikle tavsiye derim. Alacağım kameralar odanın her yeri görmesi için kesinlikte 2,8mm olmalı.

2 Kameralar IP kamera olacağı için %99 POE desteklidir. Kameraların bağlayacağın switch'in POE desteği olması lazım.

3 Buluta kayıt konusunda bilgim yok.

4 Switch'e internet kablosu taktıktan sonra internet olan her yerden izleyebilirsin.

5 NVR alman gerekiyor. DVR'lar analog sistemler için. NVR (Network Video Recorder)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.