Şimdi Ara

OFİS İÇİN PC TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 hafta içerisinde ofis için uygun bilgisayar almayı düşünüyoruz.Benim aklımda msi cubi modeli olan mini pc var.Takıldığım konu çizim ve günlük olarak yapılan bir bilgisayar mı bunu öğrenmek istiyorum.Bilgisayarın linkini ve özelliklerini yazının altında.Eğer daha iyi bir pc tavsiyeniz olursa sizden gelen tavsiyelere bakmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
    http://www.amazon.com/gp/product/B011Q6BBRM?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER

İşlemci:Intel Core i5-5200U
    Ekran Kartı:Intel® HD Graphics 5500
    Ram: 4gb 1600 mhz
    Depolama:120gb ssd
     OFİS İÇİN PC TAVSİYESİ OFİS İÇİN PC TAVSİYESİ OFİS İÇİN PC TAVSİYESİ
     OFİS İÇİN PC TAVSİYESİ OFİS İÇİN PC TAVSİYESİ OFİS İÇİN PC TAVSİYESİ

• Hocam bende ilgiliyim bu alet ile. Yalnızca TV ye bağlayıp media box olarak kullanmayı düşünüyorum. 4K çözünürlük için en düşük i3 işlemcili olan modeli ve üzerinde ram slotlarının dual channel olarak kullanılması gerekiyormuş. Türkiye de sizin linklediğiniz modellerden i5 ve i7 olanı yok malesef. i7 olan performans olarak eminim ki oldukça tatmin edicidir. Almanız durumunda lütfen görüşlerinizi paylaşın.
  • benimde media box olarak düşündüğüm aletlerden biri.Eğer alma durumunuz olursa görüşlerinizi almak isteriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ofis için bilgisayar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    İş için Notebook Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.