Ofiste internet, ofise programları ve rapor oluşturmak için kullanacağımız bir pc ye ihtiyacımız var.
Apu sistemler öneriliyor genelde ama anladığım kadarıyla apu sistemleri ileride güncelleyemiyoruz.
Maksimum 750-1000 TL (monitör dahil) arası bir bütçe ayırmak istiyoruz. Oyun oynanmayacak en fazla youtube videoları falan izlenir.
Sistem konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Amd intel farketmez ama amd f/p açısından daha uygun görünüyor. Topladığımız bilgisayar ilerde güncellemeye uygun olursa daha güzel olur.
4 çekirdekli işlemci var 5-6 sene veya daha uzun süre gider kullanım amacınızı düşününce...
İntel olarak ne önerirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ByAdmin
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
4 çekirdekli işlemci var 5-6 sene veya daha uzun süre gider kullanım amacınızı düşününce...
İntel olarak ne önerirsiniz.
İşlemci (CPU) 1 x INTEL Core i3-3210 3.2GHz 3MB LGA1155 Çift Çekirdekli İşlemci (Ivy Bridge) * HD 2500 * Anakart 1 x ASUS P8H61-MX USB3 Intel H61 LGA1155 DDR3 Anakart Bellek (RAM) 1 x Corsair Vengeance LP 4GB DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül PC Belleği Harddisk (HDD) 1 x Toshiba 3.5" 500GB 32MB SATA3 7200RPM Harddisk Optik Sürücü 1 x LG GH24NS95 24X DVD-RW Internal Siyah Sata Bulk Kasa 1 x ASUS VENTO TAK62 KASA SİYAH/GÜMÜŞ 450W Monitör 1 x BenQ 20" GL2055A LCD 5ms LED Siyah Monitor
Toplam: 893,10 TL Kdv Dahil.
8 Saat Stres Testi + Ücretsiz Montaj + Ücretsiz Kargo
Arkadaşlar 2 ay olmuş gerçi ama yoğunluktan yazamadım bir türlü. LeonX arkadaşın tavsiye ettiği a apu sistem Fanatekno sitesinden sorunsuz bir şekilde alınmıştır. Yeni bir site olduğu için çelişkileri olan arkadaşlar vardı. Bu 2 boyunca ne oldu ne bitti bilmiyorum ama benim alışverişim sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Ve gerek LeonX arkadaşım olsun gereksede diğer arkadaşlar olsun ilgilerini eksik etmeden her konuda yardımcı oldular. Başta LeonX arkadaşım olmak üzere hepsine teşekkür ederim.
Laptoplar ofis için uygun cihazlar değil ki. Bir sıkıntı çıktığında servise gidecek, boşluğunda sorun oluşturacak. Kasa olunca sorunu en yüksek bir günde çözersiniz.
Laptoplar ofis için uygun cihazlar değil ki. Bir sıkıntı çıktığında servise gidecek, boşluğunda sorun oluşturacak. Kasa olunca sorunu en yüksek bir günde çözersiniz.
sana göre öyle olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme