Şimdi Ara

Ofis Ortamına Server Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikli olarak teknik terimler üzerinde çok detaylı bilgiye sahip olmayan biri olduğumu belirtmek isterim ve bilgisayar knusunda ortalama sayılabilecek bilgim var.

Amacım iş yerinde ufak çaplı bir server ağı kurmak istiyorum. Bu serverda;

Google drive mantığı gibi uzaktan erişim sağlayıp dosyalarımı kontrol etmek istiyorum.

İkincil olarak oluşturduğum harddiske bunları yedeklemesini istiyorum

Aynı ağda dosyayı ekleyen silen düzenleyen son PC hakkında bilgi almak istiyorum.

Kısacası profesyonel bir ağ kurmak istiyorum bu konularla ilgili teknik bilgileri öğrenip kurmam uzun bir vakit alır mı ?

Şu maddeyi yapmazsan kendin kurabilirsin dediğiniz bir yöntem var mı ?

Profesyonel bir destek alsam bunun maliyeti ne kadar olur ne tür cihazlar edinmem lazım ?

Bununla ilgili yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Merhaba. Size en kısa yoldan önerim google üzerinden it mühendisleri ile iletişime geçin ve özellikle server konusunda çok profesyonel yardım yapan forum siteleri mevcut. Ayrıca bahsettiğim mühendisler yönetiyor bu forumları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür Ederim yardımınız için
  • internet sağlayıcınızdan sabit ip almanız lazım dışardan bağlanmak için ofis için 2 disk kapasiteli bi nas cihazi alsanız yeter raid 1 de yaparsanız dosyalariniz hem 1.diskte hemde 2.diskte olucaktir disklerden biri bozulursa diğerinde dosyalariniz kalır nas cihazinin markasına göre arayüzü değişir hangi bilgisayardan dosya oluşturulmuş kimler bakmış görmenin nas in yazılımınına bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warpchain -- 19 Ekim 2017; 16:28:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.