Şimdi Ara

Ofis Sistem Önerisi 1000-1500 TL bütçe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: MysticaI

Çok teşekkürler. AMD A serisi ilgimi çektiği için böyle bir girişimde bulundum. Ekran kartına bende para vermemeyi düşünüyorum. AMD A 10 ofis uygulamalarında i3 ten daha hızlı olacağını düşünüyorum, hatalıda olabilirim.

sen boşver önü kapalı sistemi ne yapacan kullan at olacak upgrade i sıkıntı.

Zaten amacımız o. 5-6 yıl ofis uygulamarında sorun çıkarmadan kullanıcak bir pc. İleride bir eklenti yapmak istemiyoruz. Kendime alsam tabiki farkı opsiyonlar denerdim ama şuan için durum bu. Önerin için teşekkürler eve almadığımdan kullan at yapacağız büyük ihtimal.

• quote:

Zaten amacımız o. 5-6 yıl ofis uygulamarında sorun çıkarmadan kullanıcak bir pc. İleride bir eklenti yapmak istemiyoruz. Kendime alsam tabiki farkı opsiyonlar denerdim ama şuan için durum bu. Önerin için teşekkürler eve almadığımdan kullan at yapacağız büyük ihtimal.

intel her zaman daha iyidir dostum sen bilirsin. uzun ömürlü sistemlerin hepsinde intel vardır bende 10 yıllık pc var pentium4 babam kullanıyor hala taş gibi. ben ama hiç duymadım 10 yıllık amd kullananı 3 yıldan sonrası pert amd nerden mi biliyorum kullandım ikisinide şuan gene inteldeyim rahatım mutluyum ne ısınma derdim var ne bios sorunlarıyla dolu anakartım.
  • bencede apuya gerek yok normal ayarda oyun oyanayacak olsan ekran kartına para vermeden apu olabilirdi ama ofis içinde gerek yok sen bjk murat ı dinle i3 iyidir

daha serin sessiz çalışır elektrik sarfiyatıda olur bence i3 olan sistemi al aşırıya gerek yok
  • Fm2 almak daha iyi bir seçim olacaktır bazılarının aksine. 6800k ile devam edecek 1155'den daha uzun ömürlü olacaktır. Rutin işler için A serisi bile artacakken intele hiç para vermene gerek yok. Sistemi illa vatandan mı alacaksın ? Yukarıda eksen bilgisayardan önerilen sistemde gayet iyi onu alabilirsin. Ama vatandan alacaksanhttp://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/cooler-master-rc-k280-kkp500-elite-k280-500w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65567

@MysticaI

• quote:

Merhabalar,

Ofis te kullanım amaçlı performanslı bir sistem toplamak istiyorum. Kesinlikle oyun oynanmıcak. Çok yoğun bir program kullanılmıcak sadece 1 adet camera sistemi kayıt edecek zaman zaman ama genede güçbir sistem olsun. Bu yüzden HDD 1 tb ve yanına SSD de düşünüyorum. AMD A serisi bu konu için biçilmiş kaftan olduğunu okudum sizce nasıl? DVD yazıcıda olsun istiyorum. 4-5 yıl kullanılabilsin. Şu şekilde bir öneri aldım;

Kasa: Dark Combo 460W Yatay/Dikey Kullanılabilir ATX Uyumlu Kasa

İşlemci: AMD Trinity A8-5600K FM2 4MB 3.6GHz HD7560 APU Dört Çekirdekli Çarpan Kilitsiz İşlemci

Anakart: Asrock FM2A75M-DGS AMD A75 FM2 Soket DDR3 USB3 SATA3 mATX Anakart

Bellek: Corsair XMS3 4GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Bellek x 2 yapabilirim

SSD: Intel 120 GB

HDD: SSD ile uyumlu 1TB HDD önerisi?

Klavye ve Mouse önerisi?

Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

İşlemci: AMD A10 5800K

Anakart: ASUS F2A85-M LE

RAM: G-Skill 8 (2x4) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V

Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SV 35 SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm NCQ

SSD: Corsair 128 GB Force GS SATA 3.0 (565 MB O. / 530 MB Y.)

DVD: ASUS DRW-24B5ST 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)

Kasa+PSU: Gigabyte Setto II 140 550 Watt MidT ATX

Klavye+Mouse: Microsoft Wired Desktop 600

TOPLAM: 1330 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Vatan'ın sitesinden toplanmıştır.. Bir ofis için alabileceğiniz en güçlü, sadece basit ofisleri dışında, en son oyunları oynayabileceğiniz, takılmadan Full HD film seyredebileceğiniz, en az 4 - 5 sene rahat idare edecek harika bir sistem.. Şiddetle tavsiye ediyorum..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.