Şimdi Ara

Ofis Sistem Önerisi 1000-1500 TL bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ofis te kullanım amaçlı performanslı bir sistem toplamak istiyorum. Kesinlikle oyun oynanmıcak. Çok yoğun bir program kullanılmıcak sadece 1 adet camera sistemi kayıt edecek zaman zaman ama genede güçbir sistem olsun. Bu yüzden HDD 1 tb ve yanına SSD de düşünüyorum. AMD A serisi bu konu için biçilmiş kaftan olduğunu okudum sizce nasıl? DVD yazıcıda olsun istiyorum. 4-5 yıl kullanılabilsin. Şu şekilde bir öneri aldım;

Kasa: Dark Combo 460W Yatay/Dikey Kullanılabilir ATX Uyumlu Kasa

İşlemci: AMD Trinity A8-5600K FM2 4MB 3.6GHz HD7560 APU Dört Çekirdekli Çarpan Kilitsiz İşlemci

Anakart: Asrock FM2A75M-DGS AMD A75 FM2 Soket DDR3 USB3 SATA3 mATX Anakart

Bellek: Corsair XMS3 4GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Bellek x 2 yapabilirim

SSD: Intel 120 GB

HDD: SSD ile uyumlu 1TB HDD önerisi?

Klavye ve Mouse önerisi?

Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticaI

Merhabalar,

Ofis te kullanım amaçlı performanslı bir sistem toplamak istiyorum. Kesinlikle oyun oynanmıcak. Çok yoğun bir program kullanılmıcak sadece 1 adet camera sistemi kayıt edecek zaman zaman ama genede güçbir sistem olsun. Bu yüzden HDD 1 tb ve yanına SSD de düşünüyorum. AMD A serisi bu konu için biçilmiş kaftan olduğunu okudum sizce nasıl? DVD yazıcıda olsun istiyorum. 4-5 yıl kullanılabilsin. Şu şekilde bir öneri aldım;

İşlemci: AMD Trinity A8-5600K FM2 4MB 3.6GHz HD7560 APU Dört Çekirdekli Çarpan Kilitsiz İşlemci

Klavye ve Mouse önerisi?

İşlemci Amd FX-6100 X6 3.3 Ghz Soket AM3+ İşlemci
    Anakart MSI 970A-G46 AMD 970 DDR3 2133MHz
    BELLEK Corsair XMS3 8GB(2x4GB) 2000MHz
    SABİT DİSKWD Blue 1TB 7200RPM 64MB Sata 6Gbit/s
    KASA Dark Orion 500W Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA

• quote:

Merhabalar,

Klavye ve Mouse önerisi?

Kasa
    1 x Dark GTX High Power 550W Güç Kaynaklı, SSD Ready ATX Performans Kasa 124,02 TL

İşlemci
    1 x AMD Trinity A10-5800K FM2 4MB 3.8GHz HD7660 APU Dört Çekirdekli Çarpan Kilitsiz İşlemci 270,73 TL

Anakart
    1 x Asus F2A85-M LE AMD FM2 Soket DDR3 USB3 SATA3 mATX Anakart 182,18 TL

Bellek
    1 x Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1866C9R) 167,17 TL

HDD
    1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 148,49 TL

SSD
    1 x Corsair Force GS Serisi 128GB 2.5" Sata3 560-535MB/s SSD 293,48 TL

Optik Sürücü
    1 x ASUS DRW-24B5ST SATA DVD-RW Optik Sürücü (Kutusuz) 39,04 TL

1230 TL toplam. İstersen biraz daha düşürülebilir fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Domatesli Biber

quote:

Merhabalar,

Klavye ve Mouse önerisi?

Kasa
    1 x Dark GTX High Power 550W Güç Kaynaklı, SSD Ready ATX Performans Kasa 124,02 TL

İşlemci
    1 x AMD Trinity A10-5800K FM2 4MB 3.8GHz HD7660 APU Dört Çekirdekli Çarpan Kilitsiz İşlemci 270,73 TL

Anakart
    1 x Asus F2A85-M LE AMD FM2 Soket DDR3 USB3 SATA3 mATX Anakart 182,18 TL

Bellek
    1 x Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1866C9R) 167,17 TL

HDD
    1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 148,49 TL

SSD
    1 x Corsair Force GS Serisi 128GB 2.5" Sata3 560-535MB/s SSD 293,48 TL

Optik Sürücü
    1 x ASUS DRW-24B5ST SATA DVD-RW Optik Sürücü (Kutusuz) 39,04 TL

1230 TL toplam. İstersen biraz daha düşürülebilir fiyat

Fiyat düşürmek isteseniz nerden başlardınız?

Ram ler biraz fazla gibi geldi. Hani ofis için 1866Mhz ram lere ihtiyacımız olacak mı diye. 8gb da sorunum yok ilerisi için mantıklı.

Anakar konusunda kararsızım. Ses sistemi alacağız, anakartın ses çıkış kalitesi nasıldır?

SSD içim intel önerisi almıştım. Corsair severim aslında. SSD de performanstan daha çok uzun süre kullanım garantisi istiyorum. 20MB farkı takmıyorum, 1-2 yıl sonra sürekli sorunla karşılaşmak istemiyorum.

Birde fiyatlar hangi adrese ait ler? KDV dahil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimal vatandır önerdikleri sistemler.

• quote:

Ram ler biraz fazla gibi geldi. Hani ofis için 1866Mhz ram lere ihtiyacımız olacak mı diye. 8gb da sorunum yok ilerisi için mantıklı.

Anakar konusunda kararsızım. Ses sistemi alacağız, anakartın ses çıkış kalitesi nasıldır?

SSD içim intel önerisi almıştım. Corsair severim aslında. SSD de performanstan daha çok uzun süre kullanım garantisi istiyorum. 20MB farkı takmıyorum, 1-2 yıl sonra sürekli sorunla karşılaşmak istemiyorum.

Fiyatlarda teknobiyotikden. Pc sihirbazı ile alırsanız kdv indirimiyle bu fiyata geliyor.Ram konusnda ise teknobiyotikde 1600 mhz 4x2 ram yok. Ya da ben görmedim ama 5-10 tl için 1866 mhz daha iyidir. Zaten apu sistemde grafik işlemcisi bellek hızından faydalanıyor. Ramler böyle kalması iyi. Önerdiğim ssd f/p olarak gayet iyi.

Fiyat düşürme konusunda metin abim zaten daha uygun bi sistem önermiş onu alabilirsin.

• yinemi APU ne bulaşıycıymış sen bütçeni söyle sana canavar toplayayım
  • quote:

quote:

Fiyatlarda teknobiyotikden. Pc sihirbazı ile alırsanız kdv indirimiyle bu fiyata geliyor.Ram konusnda ise teknobiyotikde 1600 mhz 4x2 ram yok. Ya da ben görmedim ama 5-10 tl için 1866 mhz daha iyidir. Zaten apu sistemde grafik işlemcisi bellek hızından faydalanıyor. Ramler böyle kalması iyi. Önerdiğim ssd f/p olarak gayet iyi.

Fiyat düşürme konusunda metin abim zaten daha uygun bi sistem önermiş onu alabilirsin.

Büyük ihtimal önerdiğiniz sistemi alacağım. Vatan' da önerdiğiniz Kasa yok sadece. 1 adet Vatan dan kasa önerirseniz çok iyi olacak. Duruma göre ya teknibiyotikten veya Vatan dan alacağım. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

yinemi APU ne bulaşıycıymış sen bütçeni söyle sana canavar toplayayım

Ofis sistemi
  • ben olsam i3 lü alırdım ekran kartınada para vermezdim..

INTEL
    Core i3 3220 Soket 1155 3.3GHz 3MB Cache 22nm İşlemci
    247 TL

MSI
    ZH77A-G43 Intel H77 Soket 1155 DDR3 160MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
    186 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    140 TL

SANDISK
    120GB EXTREME SATA 3.0 SSD (OKUMA 550MB / YAZMA 510MB)
    265 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    148 TL

COOLER MASTER
    RC-K380 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    223 TL

Toplam : 1206 TL

Problem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Nisan 2013; 14:33:45 >
  • quote:

quote:

Ofis sistemi

biliyorum kardeşim okudum konuyu canavar demek sadece oyun sistemi için kullanılan kelime değil
  • quote:

quote:

quote:

Ofis sistemi

biliyorum kardeşim okudum konuyu canavar demek sadece oyun sistemi için kullanılan kelime değil

Bütçesi başlıkta yazıyor diz o zaman da canavar görelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ofis sistemi

Bütçesi başlıkta yazıyor diz o zaman da canavar görelim

aboo başlıkta yazıyormuş ya kafa kalmadı valla aynı anda kaç kişiye yazıyorum dur hemen yazıyorum ofis canavarı

• Kasa

Lütfen Vatan dan yukarıdaki kasa yerine bir Kasa önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

ben olsam i3 lü alırdım ekran kartınada para vermezdim..

INTEL
    Core i3 3220 Soket 1155 3.3GHz 3MB Cache 22nm İşlemci
    247 TL

MSI
    ZH77A-G43 Intel H77 Soket 1155 DDR3 160MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
    186 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    140 TL

SANDISK
    120GB EXTREME SATA 3.0 SSD (OKUMA 550MB / YAZMA 510MB)
    265 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    148 TL

COOLER MASTER
    RC-K380 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    223 TL

Toplam : 1206 TL

Problem ?

Çok teşekkürler. AMD A serisi ilgimi çektiği için böyle bir girişimde bulundum. Ekran kartına bende para vermemeyi düşünüyorum. AMD A 10 ofis uygulamalarında i3 ten daha hızlı olacağını düşünüyorum, hatalıda olabilirim.

• quote:

Çok teşekkürler. AMD A serisi ilgimi çektiği için böyle bir girişimde bulundum. Ekran kartına bende para vermemeyi düşünüyorum. AMD A 10 ofis uygulamalarında i3 ten daha hızlı olacağını düşünüyorum, hatalıda olabilirim.

sen boşver önü kapalı sistemi ne yapacan kullan at olacak upgrade i sıkıntı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.