Şimdi Ara

OFİS WORDD 2016 DA OLUŞTURDUĞUM TABLO İLE BÖLÜNMÜŞ KUTULARDA YAZILAR VAR ALT ALTA BAZI KUTUDA 2 SATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OFİS WORDD 2016 DA OLUŞTURDUĞUM TABLO İLE BÖLÜNMÜŞ KUTULARDA YAZILAR VAR ALT ALTA BAZI KUTUDA 2 SATIR BAZISINDA 6-7 SATIR BOYUTLARDAN TAŞMIYCAK ŞEKİLDE, FAKAT SATIR SAYISI FAZLALAŞTIKÇA TABLONUN YÜKSEKLİĞİDE ONA GÖRE BÜYÜYOR BEN TABLONUN BOYUTUNU DEĞİŞTİRMEK İSTEMİYORUM HEP AYNI KALMALI KUTULAR NASIL YAPABİLİRİM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..TEŞEKKÜRLER

• Tabloda sağ tık tablo özelliklerinden tablo değerlerini otomatik yerine elle girerseniz tablonuz sabitlenir.
  • daha açıklayıcı olurmusunuz? ctrl+A yapıp hepsini seçip tabloda sağ tuş yaptığumda tablo özellikler yok ve orda tam olarak ne yapıcam ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyucel -- 20 Ocak 2018; 16:51:1 >
  • hyucel H kullanıcısına yanıt
    Ctrl + A ile hepsini seçmeyin. Fare tablonun üzerinde iken tablonun sol üst köşesinde bir pusula simgesi çıkıyor. O simgeye basarak sadece tüm tabloyu seçin. Şimdi tabloya sağ tıklayınca açılan menüde Tablo Özellikleri çıkar.
  • Tam dediğiniz gibi yapıp Tablo özelliklerine girdim ama buradan ne yapmalıyım butun sayfalarda çifterli 6 kutu olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    word de arka planda bulunan yazı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.