Şimdi Ara

ofisgo.net Bilgilendirme Yazısıdır ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yukarıda bi yerlerde olan mesajda bende yazdım m ile başlayan kırmızı logolu teknoloji firmasına dava açıldı ve güzel bir şekilde kaybettim. hükümsüzlük koşulları her hizmette farklı, satın aldıysanız deneyin görün hocam

düzeltme: eğer varsa emsal kararlarınızı buradaki mağdur arkadaşlarla paylaşırsanız biz de faydalanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 24 Aralık 2019; 18:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares

yukarıda bi yerlerde olan mesajda bende yazdım m ile başlayan kırmızı logolu teknoloji firmasına dava açıldı ve güzel bir şekilde kaybettim. hükümsüzlük koşulları her hizmette farklı, satın aldıysanız deneyin görün hocam

düzeltme: eğer varsa emsal kararlarınızı buradaki mağdur arkadaşlarla paylaşırsanız biz de faydalanalım
    böyle durumlarda avukat tutmalısınız. emsal kararları onlar sisteminden getiriyor zaten. emsal kararın sizin olayla birebir aynı olması işi çözüyor genelde. birçok durumda da haklı olsanızda mahkemede düzgün ifade edilememeniz davayı kaybetmenizle sonuçlanıyor

• Konuda ki diğer mesajlarımı okumuş olsaydın deneyimlediğimi, mahkemede kazandığımı yazdığım mesajı görmüş olurdun.
  • Hepsiburadayı daha önce THH ye verdim. Kazandım...
    Ofisgo'yu da biraz önce THH ye verdim. Kazanacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Hepsiburadayı daha önce THH ye verdim. Kazandım...
    Ofisgo'yu da biraz önce THH ye verdim. Kazanacağım...
    umarım ilgili arkadaşlar kendi kafalarına kanun koyamaycaklarını öğrenirler sizin gibi THH'ye gidenlerle..
  • poligow kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde gelin THH çok güzel hem firmaya ceza kesiyor hem bize ürünleri göndertiyor, Hepsiburada'dan hem çek aldık hem ürün aldıydık güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: poligow

umarım ilgili arkadaşlar kendi kafalarına kanun koyamaycaklarını öğrenirler sizin gibi THH'ye gidenlerle..

Alıntıları Göster
    Nasil yapilacagi konusunda msj yazarsaniz gitmek isteyen arkadaslara da yol gostermis olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.