Şimdi Ara

Ofiste Kullanılmak Üzere Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masa başı çalışıyorum. Ofiste kullanıp, çok yüksek sesle müzik dinlemeyecek olsam bile, etrafın sesini duymayacağım kadar yüksek bir tonda müzik dinlerken etrafa ses yaymayacak şekilde bir kulaklık arıyorum.

Yurt içinden almak tercihimdir tabii ki ancak aradaki fiyat farkı aşırı olursa eğer yurt dışından da alabilirim. (Beklemek sıkıntı değil)

Fiyat/performans olarak tavsiye edebileceğiniz modelleri söyleyebilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• Ofis Kulaklıkları sayfasına bakmanı tavsiye ederim. Orada çeşitli kulaklıklar var. Marka olarak Sennheiser ve Jabra önerebilirim kaliteli kulaklıklardır. Ürün yorumlarında genel olarak alan kişiler memnun. Ucuz arayıp daha sonrasında bozulunca bir daha bir daha para vermek yerine bütçeyi biraz arttırıp kalitelisinden almak en iyisi bence. Çünkü öyle ucuza alayım diye kaç tane kulaklık çöpe gitti sayamadım.
  • emirardagumus kullanıcısına yanıt
    Vaay 13 ay sonra gelen cevap

Hocam ilginize teşekkür ederim artık bir arayışım kalmadı
  • ne aldınız peki hocam?
  • Sizden sonra belki faydalanan olur Görmüşken yazayım demiştim.
  • iamalegend kullanıcısına yanıt

Hocam markasını bilmem ama tchibo dan aldım. Fiyatı çok uygundu. Bi deneyeyim dedim çok memnun kaldım..

https://www.tchibo.com.tr/stereo-kulaklik-darth-vader-p400042039.html şu anda da epey indirim varmış birtane daha mı alsam acaba =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.