Şimdi Ara

Ofix 50 TL alışverişe 15 TL bonus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
4.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teb bonus kullanıpta yatan oldumu acaba?
  • Garanti bonus benim yatmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener19

teb bonus kullanıpta yatan oldumu acaba?

hocam benimde teb bonus ve henüz yatmadı. sizde bir gelişme var mı ?
  • TEB bonus yatmamışsa ŞEKER BONUSda yatmamış

ulen 10 tl hediye çeki de kullandık 60 tl kargoda içinde tutarda
    (kargo 8,5 tl idi) 10 tl hediye çeki kullandık diye vay net ödeme 50 değil diye bir de yüklemezlerse
  • arkadaşlar yatmayan bonuslarla ilgili bir görüşmesi olan var mı? ben ofix müşteri hizmetlerine durumu belirttim cevap bekliyorum. 23 ü bonus kullanımı için son gün hatırlatayım dedim. sizde üstüne düşün ki sonuç alabilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

arkadaşlar yatmayan bonuslarla ilgili bir görüşmesi olan var mı? ben ofix müşteri hizmetlerine durumu belirttim cevap bekliyorum. 23 ü bonus kullanımı için son gün hatırlatayım dedim. sizde üstüne düşün ki sonuç alabilelim.

yarım saattir teb müşteri temsilcisi ile konuşmaya uğraşıyorum. sonunda başardım. kampayadan haberleri yokmuş benim aramamla haberleri olmuş gün içinde konu görüşülüp bonusların yatması için talimat verilecekmiş.

teb bonusu olanlar sayemde yatacak bonuslarınız hadi yine iyisiniz
  • teb kullanıpta bonusu yatan var mı? ben artık aramak istemiyorum habire oyalıyorlar. yatmayanlar için bi sıkıntı yok galiba kimseden ses çıkmadığına göre..
  • Benim Deniz Bonus yatmadı. Cuma günü Müşteri Hizmetleri ile görüştüm. Haberleri yokmuş kayıt aldılar. Dönüş olmadı hala
  • garanti bonus hariç diğerlerinde sorun var anlaşılan. benimki de garanti ve yattı ayın 10'unda
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin9934

Benim Deniz Bonus yatmadı. Cuma günü Müşteri Hizmetleri ile görüştüm. Haberleri yokmuş kayıt aldılar. Dönüş olmadı hala

aynı şeyi teb'de yaşadım.onlarında haberleri yok. cuma aradım kayıt aldılar. yarın bidaha arayın dediler. ctesi yine aradım henüz bir gelişme yok hafta içi birdaha arayın dediler.

bizim bonuslar yalan oldu sanırım. sadece garanti kullananlar yararlanabilecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

quote:

Orijinalden alıntı: akin9934

Benim Deniz Bonus yatmadı. Cuma günü Müşteri Hizmetleri ile görüştüm. Haberleri yokmuş kayıt aldılar. Dönüş olmadı hala

aynı şeyi teb'de yaşadım.onlarında haberleri yok. cuma aradım kayıt aldılar. yarın bidaha arayın dediler. ctesi yine aradım henüz bir gelişme yok hafta içi birdaha arayın dediler.

bizim bonuslar yalan oldu sanırım. sadece garanti kullananlar yararlanabilecek sanırım.

arkadaşlar yalan olması imkansız bonusların. kampanya şartları hem ofix.com sitesinde hem bonus safyasında yazıyor. biz de bunlara uyarak alışveriş yaptık. yatırmak zorundalar.

müşteri hizmetlerine puan kullanım süresi bitiyor dedim. süre geçse bile müşteriler mağdur edilmez dedi. bilgilerinize...

• awakado kullanıcısına yanıt
    teb bonusuma 30 tl ofix puanı yattı iki defa müşteri hizmetlerine yazmıştım
    onlarda iki defa mesaj gönderdi yatırdık diye
  • evet bana da sms geldi. 30 TL yatmış. bilgilerinize...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.