Şimdi Ara

Ofix 50 TL alışverişe 15 TL bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
4.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ofix.com'da, 50 TL alışveriş yaparsanız 15 TL bonus (garanti bonus) var arkadaşlar. En fazla 30 TL bonus. Ben 51 TL lik ıvır zıvır aldım. 50 TL üstüne kargo bedava. Gıda ve temizlik maddeleri de var. Buyrun link:http://www.ofix.com/Icerik/Garanti-bankas%C4%B1-m%C3%BC%C5%9Fterilerine-15-TL-bonus-/2091?rel=UlIcerikler
    Selamlar

• İndirim çeki kodu olan var mıdır elinde. 100-150-200 üzeri çek lazım
  • Parantez icinde garanti bonus yazmissiniz ama kampanyaya baktim diger bonus kartlarada ayni kampanya var...
    PC ye gectigimde bir bakarim belki alinabilecek bir seyler bulunur
    Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fırsat bence..ilk defa duydum, site güvenilir mi peki?
  • güzel fırsat bencede fiyatlar da iyi
  • 50 tl'ye kargo bedava istanbul için, İstanbul dışı 150 TL bedavaymış..Yeni üyeye 10 TL indirim diyor belki birleştirilebilir..

http://www.ofix.com/Icerik/Kampanyalar/2043
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhikan

güzel fırsat bence..ilk defa duydum, site güvenilir mi peki?

Sağlam site, ben birkaç alışveriş yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Parantez icinde garanti bonus yazmissiniz ama kampanyaya baktim diger bonus kartlarada ayni kampanya var...
    PC ye gectigimde bir bakarim belki alinabilecek bir seyler bulunur
    Tesekkurler...

Başka banka kredi kartları para puanları için de bazen "bonus" tabiri kullanıldığı için "garanti bonus" yazmıştım. Kampanya şartları linkte var. Bonusların kullanım zamanına dikkat lütfen, yanmasın
  • temizlik ürünlerinde baktım özellikle bulaşık mk tabletleri çok pahalı. 20 tane fairy platinyum 15 tl hepsiburada 10 tl aynı ürün ayrıca yanında sıvı deterjan hediye.

bana göre fiyatları pahalı.
  • kırtasiye malzemeleri uygun teşekkürler faydalandım. 10 tl. hediye çeki ve 15 tl bonusla güxel alışveriş oldu.
  • 10 tl yeni üyelik hediye çeki ve 15 lira bonus ile ballı kaymak oldu.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruf -- 9 Haziran 2013; 0:26:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tl hediye çeki ve 15 tl bonus için, 60 tllik alışveriş oluyor doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

10 tl hediye çeki ve 15 tl bonus için, 60 tllik alışveriş oluyor doğrumudur?

bende öyle anladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

10 tl hediye çeki ve 15 tl bonus için, 60 tllik alışveriş oluyor doğrumudur?

evet doğru
    ben 63 tl lik alışveriş yaptım 53 ödedim 15 tl de bonus gelecek bana aldıklarım 38 tl ye geldi çokta güzel bir kampanya oldu :)
    haber veren arkadaşa teşekkür ederim...
  • über, süper bir kampanya olmuş, bazı hafıza kartları piyasa fiyatlarının altında, çek ve puanla yarı fiyatına geldi, teşekkürler

• 50 TL ve üzerine İstanbul Dışı Kargo ücreti çıkması alışveriş yapmamı engelliyor malesef!! 10 TL civarında kargo çıkınca bir anlamı kalmıyor :(
  • ödeme ekranında teb yok. teb kartı olupta alan var mı ?
  • denizbanka 100 lira ustune 20 lira indirim kampanyası da varmış acaba birleşir mi?
    110 liralık alışveriş yapıp 10 lira ilk üye indirimi, 20 lira denizbank indirimi ve 15 lira da bonus ile 65 lira ve kargo da istanbul için bedavaya getirilebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

ödeme ekranında teb yok. teb kartı olupta alan var mı ?

arkadaşlar cevap bekliyorum alışverişi tamamlicam sepetim hazır. pazar olduğu için müşteri temsilcileri ile de görüşemiyorum. TEB ile alan var mı ödeme ekranında taksit seçince TEB görünmüyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.