oflu bir gün at pazarına gider bir at görür beğenir atın sahibi kayserili,oflu atı inceler at topallıyor hemen atın ayğına bakar çivi var zannederki çividen sebep topallıyor hemşerim at kaç para kayserili 10 lira der oflu atı alır köye gider arkadaşları ofluya at aldın hayırlı olsun derler ama niye topal at aldın oflu at topal değil ayağında çivi var onun için at topallıyor çekersem at düzelir topallamaz fiyatıda çok ucuzdu onun için aldım der oflu çiviyi çeker atın topallaması devam eder köylü ofluya gördünmü kayserili seni kandırdı topal atın ayağına çivi çaktı sende inandın atı pahalıya aldın oflu bir hışımla cevap verir vay canına yandığım kayserilisi demek sahte para vermeseydim ona beni gerçekten kandıracaktı.
temelin karısı ,fadime yatağında ölümü beklerken,son saatlerinde kocası temele bir soru sorar. temel, ben ölürsem benim arkamdan başkası ile evlenirmisin
olurmu öyle şey karıcım başkası ile evlenmem der.
ben öldüm, diyelimki sende evlendin,peki dolaptaki elbiselerimi yeni karına verirmisin giysin diye?
temel telaş ve panik içinde karıcım senin elbiselerin olmazki ona onun vucut ölçüleri 90 60 90 der?
ikiside guselmis
teşekkürler.
Adamın biri taksiye binmiş taksici adama nereye gideceğini sormuşadamda karaköy diye söylenmiş. taksici peki deyip koyulmuş yola taksici uzun ve bir yokuştan aşşağıya doğru inerken firenlerinin tutmadığını anlamış.bunu anlayan adam paniğe kapılmış ve gözü taksimetreye ilşmiş ve taksi şöförüne arabayı durduramıyon bari taksimetreyi durdur demiş hahaha :]]]]