Şimdi Ara

Ofsayt Pozisyonuna SON NOKTA! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de son nokta demişsiniz. o kurallarda 10 civarı ofsayt pozisyon animasyonu var. alakasız bir tanesi koyulmuş, sonra son nokta.

pozisyon %1000000000 ofsayttır. yan hakemin doğru kararını da fırat aydınus yemiştir. ofsayttaki vatandaş topa bal gibi koşmuş, kaymak gibi aktif oyuna dahil olmuştur. topa 10 cm kalıp da topu bırakmakla ofsayttan kurtulamaz. kılçıksız ofsayt.

ha pozisyon geçip gitmiştir, pek de umrumda olmaz bu saatten sonra. 180 liram bu maç yüzünden gitti, ona yanıyorum. yoksa kimin kazandığına falan baktığım yok, fırat aydınus sen de yalanmışsın
  • ilanı açan arkadaşın futbol bilgisi kısıtlıdır önceleri bir çok kez yüzüne acı bir şekilde vurmuşumdur bunu
    güzelim ülkemde mahallede 2 tane topa vuran insanlar futbolu komple bir şekilde öğrendiklerini zannediyolar pozizyonda sow topa gitmiş ve rakip savunmanın farkındalığını öncesi ve sonrası olarak üzerine almıştır. mantık bilgilen bir anlam taşır. futbolda bilgiyi bilmekte hem yaşayarak hemde kuralları bilerek öğreniliyor.

maç içinde böyle hatalardan beslenmek bize yakışmaz lakin şöyle bir şey var bu pozizyonun aynısı gs yada fb ye karşı kendi evlerinde olsaydı hakem bu kadar cesur davranmazdı bunu herkez adı gibi biliyor.

bana göre maçın hakkı beraberlikti ve bu da oldu trabzonspor içinde çıkartılması gereken çok ders var örneğin volkan biraz vitaminleşmeli, burak kendi adına gol düşüncesini takım adına garanti gol düşüncesine çevirmeli. yalancı koşulara ağırlık vermeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

resimler falan koymuş bi de. dünyanın gelmiş geçmiş en iyi hakemlerinden biri açık açık, herkesi anlayacağı dilde cevabını veriyor hala 80 tane post atmış konuya. insanda biraz utanma olur. sen futbol otoritesimisin de adama bilmiyor diyorsun?

+1905
  • http://www.ligtv.com.tr/haber/merk-yorumladi?csface=1

kusura bakmayın ama fenerliler biraz olayla tarafsız bakmanız gerek. at gözlükleriyle pozisyon değerlendirilmez.

bir kere şunu düşünün. sow normalde ofsayt pozisyonunda. top defansın arkasına atılıyor aynı anda sow da topa doğru hareketleniyor, fakat dokunmuyor. adam zeki ya, arkadan gelen christian'ı görünce vazgeçiyor koşmaktan. tabii bu sırada sow herkesi yanıltmış oluyor.

bakın; sow aynı durumda kalsa, top aynı durumda defansın arkasına atılsa veeee sow hiç hareket etmeden, olduğu yerde çakılı kalsa, evet bu pozisyona ofsayt diyene ağır küfür ederim, ama yapmayın etmeyin. tarafsız bakın olaya.

konuyu açan arkadaş herhalde alkolü fazla kaçırmış. pilot mode on olarak konu açmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

ilanı açan arkadaşın futbol bilgisi kısıtlıdır önceleri bir çok kez yüzüne acı bir şekilde vurmuşumdur bunu
    güzelim ülkemde mahallede 2 tane topa vuran insanlar futbolu komple bir şekilde öğrendiklerini zannediyolar pozizyonda sow topa gitmiş ve rakip savunmanın farkındalığını öncesi ve sonrası olarak üzerine almıştır. mantık bilgilen bir anlam taşır. futbolda bilgiyi bilmekte hem yaşayarak hemde kuralları bilerek öğreniliyor.

maç içinde böyle hatalardan beslenmek bize yakışmaz lakin şöyle bir şey var bu pozizyonun aynısı gs yada fb ye karşı kendi evlerinde olsaydı hakem bu kadar cesur davranmazdı bunu herkez adı gibi biliyor.

bana göre maçın hakkı beraberlikti ve bu da oldu trabzonspor içinde çıkartılması gereken çok ders var örneğin volkan biraz vitaminleşmeli, burak kendi adına gol düşüncesini takım adına garanti gol düşüncesine çevirmeli. yalancı koşulara ağırlık vermeli.

Harbi şu tablo çok eğlendiriyor insanı.

Süpersiniz yahu. :) Pohpohlamalar, renklerin kardeşliği falan. :)

Hiçbir yerde olmadı o ilk cümlede söylediğin. Olamaz da. Görüyoruz forumda kim ne kadar biliyor bu işi. :)

Merk'in fikridir o, başka türlü düşünenler de var. Merk'in fikrine önceden katılmayıp şimdi katılanlar güldürüyor beni.

Maçın hakkı beraberlikti demek futbol bilgini kanıtlıyor zaten. Bizim hediye ettiğimiz bir gol, direkten dönen 3 top, girilen tonla pozisyon.

Bir de futbol bilgisi hakkında ahkam kesiyor adam. :)

Çok net şekilde ofsayt değil pozisyon. :) Çok farklı fikir olduğu için de hakemin kararına saygı duymak lazım.

Ama burada gelip kişisele girenler dediğim gibi iyi eğlendiriyor beni. Hoş yani. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: devito

Gökhan Gönül U olcan in ceza sahasında indirmesine marcus penaltı demiş o önemli degil. Hakemde insan oda hata yapar.

Güzel ya, zevkle izliyoruz. :) Eğlendiriyorlar. :)

Ben en başta hata yaptım alakası yok diyerek.

Ama net ofsayt diyenler de hata yapıyor. Markus Merk zor pozisyon dedi, onun yorumudur. Burada birçok Galatasaraylı da ofsayt yok falan dedi. Burası önemli yani. Fanatikliği geçin. Evet ofsayt diyebilirsiniz de benim yaptığım hata gibi net falan denecek bir durum yok.

Biraz renklerden sıyrılıp gördüğünüz şekilde yorumlayın.

Olumlu da olsa olumsuz da olsa öyle yapıyorum ben. Alehimize durumları da yazıyorum. Ama genellemeyi seven arkadaşlara koz vermemek adına gerektiğinde.

Dediğim gibi çok eğlenceli, aynen devam.

Sow topa hareketlenecekken vazgeçiyor, topun arkasından falan koşmuyor. Yeni kurallar o resimdeki gibi değilse bile bence ofsaytla alakası yok.

• Ofsayt yok diyenlere sorayım o zaman peki burda nie ofsayt verdi fırat aydınus açıklarmısınız ??

dk: 2:50 gs fb maçı

http://www.ligtv.com.tr/haber/markus-merk-yorumluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Gökhan Gönül U olcan in ceza sahasında indirmesine marcus penaltı demiş o önemli degil. Hakemde insan oda hata yapar.

Güzel ya, zevkle izliyoruz. :) Eğlendiriyorlar. :)

Ben en başta hata yaptım alakası yok diyerek.

Ama net ofsayt diyenler de hata yapıyor. Markus Merk zor pozisyon dedi, onun yorumudur. Burada birçok Galatasaraylı da ofsayt yok falan dedi. Burası önemli yani. Fanatikliği geçin. Evet ofsayt diyebilirsiniz de benim yaptığım hata gibi net falan denecek bir durum yok.

Biraz renklerden sıyrılıp gördüğünüz şekilde yorumlayın.

Olumlu da olsa olumsuz da olsa öyle yapıyorum ben. Alehimize durumları da yazıyorum. Ama genellemeyi seven arkadaşlara koz vermemek adına gerektiğinde.

Dediğim gibi çok eğlenceli, aynen devam.

Sow topa hareketlenecekken vazgeçiyor, topun arkasından falan koşmuyor. Yeni kurallar o resimdeki gibi değilse bile bence ofsaytla alakası yok.

Bunlar islerine gelince marcuscu islerine gelince ermanci veya serhatçı olur. O kadar yoruma baktım bir tanesi penaltımızı söylememiş. O kadar sevdikleri marcus bile penaltı dedi. Ama artık şaşırmıyorum bunlara Fenerbahçe düşmanlığı vicdanlarının bile önüne gecmis.

• Pozisyon ofsayt, ama geçen sene "Markus hakemleri koruyo yaa" diyerek böyle tecrübeli bir hakeme laf edenler neden şimdi Markus Merk hayranı oldu, onu soruyorum size.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

ilanı açan arkadaşın futbol bilgisi kısıtlıdır önceleri bir çok kez yüzüne acı bir şekilde vurmuşumdur bunu

Harbi şu tablo çok eğlendiriyor insanı.

Süpersiniz yahu. :) Pohpohlamalar, renklerin kardeşliği falan. :)

Hiçbir yerde olmadı o ilk cümlede söylediğin. Olamaz da. Görüyoruz forumda kim ne kadar biliyor bu işi. :)

Merk'in fikridir o, başka türlü düşünenler de var. Merk'in fikrine önceden katılmayıp şimdi katılanlar güldürüyor beni.

Maçın hakkı beraberlikti demek futbol bilgini kanıtlıyor zaten. Bizim hediye ettiğimiz bir gol, direkten dönen 3 top, girilen tonla pozisyon.

Bir de futbol bilgisi hakkında ahkam kesiyor adam. :)

Çok net şekilde ofsayt değil pozisyon. :) Çok farklı fikir olduğu için de hakemin kararına saygı duymak lazım.

Ama burada gelip kişisele girenler dediğim gibi iyi eğlendiriyor beni. Hoş yani. :)

bak güzelim senin markusunu ben pek tınlamam bunu iyice kafana sok ben kendi bildiklerimlen,kendi doğrularımlan konuşurum . şunu ben sana çok net bir şekilde söyleyebilirimki. futbol konusunda benim unuttuğum kadar senin bildiğin vardır maçın hakkı beraberlikti felanda git maçı izlede gel sanki baskılı bir şekilde oynamış bir takımınız var sanki biz maçta pozizyonlar kaçırmadık 2. yarıda golü attığımız dakikaya kadar doğru düzgün top yapamadınız. şenol hocamızda bunu söylüyo adam maçın hakkı beraberlikti diyiyo kusura bakmada ben futbolu öyle tv ve internet başlarında öğrenmedim gittim öğrenilmesi gereken yerlerde öğrendim bu konuda bence kafanı fazla yorma sen en iyisi takıl kendi kendine , bilen insanlara ihtiyacımız olduğu gibi bilmeyen insanlarada ihtiyacımız var çünü öğretimin amacı budur.

• renklerin kardeşliği demiş adam fenerbahçemiss beşiktaşımıss diye ağlayan bizleriz değil mi şike sürecinde.

pozisyon net ofsayt.isterse topla arasında 10 metre olsun hareketlenmiş defans oyuncularını şaşırtmış defans ofsayt diye bırakmış.sonrada baroniyi görünce durmuş hemde tam topun dibinde.bal gibi ofsayt kendinizi kandırıyosunuz
  • Bizim oyun stilimiz öne geçtikten sonra baskılı oyuna müsait değil. Deplasmanda Ankaragücü maçında bile bu kadar pozisyona girmedik biz ki Ankaragücü lige havlu atmış, genç oyuncularla oynuyor.

Hiç ahkam kesmeye de kalkma, yeterince iyidir futbol bilgim. :) Hata yaptığımda da kabul ederim, küçük görmem insanları, hatalıysam özür dilerim. Ha çok fanatikse hiç dinlemeyin falan derim o küçük görme değil tepkidir.

Şenol Güneş'in öyle demesi de doğal. Ben de çok severim ama bir taraf sonuçta.

Pozisyonlara falan bak istersen, kimin hakkıymış maç.

Her neyse bir şey değişmeyecek. Sonuçta maç berabere bitti. Playofflarda bol şanslar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz-uA

Ofsayt yok diyenlere sorayım o zaman peki burda nie ofsayt verdi fırat aydınus açıklarmısınız ??

dk: 2:50 gs fb maçı

http://www.ligtv.com.tr/haber/markus-merk-yorumluyor

+1905 aynı pozisyon. Topa hareketleniyor ama değmiyor. %100 ofsayt.
  • ha bide geçen gs-fb maçında hangisi hatırlamıyorum alex sağa atılan topa hareketlendi 2-3 adım attı yan hakem bayrağını kaldırdı sonra alex aniden durdu arkadan koşan ggyi işaret etti o alacak diye ama sanıyorum gene fırat aydunustu hakem ofsaytı verdi.
  • Kurallarda söylenildiği gibi bir değişiklik yoksa -ki ben hiç duymadım öyle bir değişiklik- bana göre ofsayt.Ama bu ne değiştirir ki ? Merk'e göre ofsayt,konuyu açan arkadaşa göre değil veya Ahmet Çakar'a göre ofsayt.Bu kadar insan kaç saattir konuşmasına rağmen birbirini ikna edemediyse kimsenin Fırat Aydınus'a kızmaya hakkı yok bence.Her hafta hakem hatası olacak,her sezon başka bir takım lehine daha fazla hakem hatası olacak.Onlar da insan sonuçta.Şu ligde 2-3 tane artniyetli olduğunu düşündüğüm hakem hariç diğer hakemlere haksızlık yapıyoruz bence.

Taraftarlar hata yapmıyor mu sanki ? Bugün atılan çakı hata değil mi ? Fatih Terim'in kaşının yarılması hata değil mi ? Sami Yen'de atılan rakı şişesi hata değil mi ?

Şu oyunun spor olduğunu anlamamız lazım artık.Kimseyi kırmaya değmez,kararı değiştiremeyeceğiz sonuçta.Tartışmaya da çok gerek yok bence.Çünkü sabaha kadar tartışsak da ortak bir karara varmamız çok zor.Ortada yorum farkı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bizim oyun stilimiz öne geçtikten sonra baskılı oyuna müsait değil. Deplasmanda Ankaragücü maçında bile bu kadar pozisyona girmedik biz ki Ankaragücü lige havlu atmış, genç oyuncularla oynuyor.

Hiç ahkam kesmeye de kalkma, yeterince iyidir futbol bilgim. :) Hata yaptığımda da kabul ederim, küçük görmem insanları, hatalıysam özür dilerim. Ha çok fanatikse hiç dinlemeyin falan derim o küçük görme değil tepkidir.

Şenol Güneş'in öyle demesi de doğal. Ben de çok severim ama bir taraf sonuçta.

Pozisyonlara falan bak istersen, kimin hakkıymış maç.

Her neyse bir şey değişmeyecek. Sonuçta maç berabere bitti. Playofflarda bol şanslar. :)

pozizyonlarıda yemişim, stilinizide yemişim. ilk önce dalga geçmeye çalışıyosun sonra baktın olmuyo yan çiziyosun. yani tepkimi koysam bi dert koymasam bi dert

emin ol burdan sana çok şey söylerim ama işte yüreğim buna müsade etmiyor. iyisimi tamam diyiğim sen haklısın diyiğim kendi yoluma gidiğim sonuçta sende bu ülkenin istekleri,kaygıları,endişeleri ve heyecanı olan bir gencisin

• Gol ofsayt degil evet ama yan hakemde suç var...

Ofsayt olmamasina ragmen bayragini kaldirdi oyuncular bunu görünce durabilirler.

Yoksa bal gibi gol, ofsayt yok.
  • fifa'nın kurallarına göre ofsayt olması lazım. hücum oyuncusu, savunma oyuncusunu etkiliyor çünkü.

http://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/law_11_offside_en_47383.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

http://www.ligtv.com.tr/haber/merk-yorumladi?csface=1

kusura bakmayın ama fenerliler biraz olayla tarafsız bakmanız gerek. at gözlükleriyle pozisyon değerlendirilmez.

bir kere şunu düşünün. sow normalde ofsayt pozisyonunda. top defansın arkasına atılıyor aynı anda sow da topa doğru hareketleniyor, fakat dokunmuyor. adam zeki ya, arkadan gelen christian'ı görünce vazgeçiyor koşmaktan. tabii bu sırada sow herkesi yanıltmış oluyor.

bakın; sow aynı durumda kalsa, top aynı durumda defansın arkasına atılsa veeee sow hiç hareket etmeden, olduğu yerde çakılı kalsa, evet bu pozisyona ofsayt diyene ağır küfür ederim, ama yapmayın etmeyin. tarafsız bakın olaya.

konuyu açan arkadaş herhalde alkolü fazla kaçırmış. pilot mode on olarak konu açmış...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.