ofsayt taktiği uygulamayan bir takımın ne gibi bir avantajı olabilir? biraz araştırdım ama bulamadım birşeyler hep oyun linkleri cıkıyor
Burak senede 150 gol atar
"Futbol ofsayt taktiği üzerine kurulmuştur,Ofsayt olmazsa futbol da olmaz" Böyle bir yazı okumuştum geçenlerde
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
şuku olsa şukunu verirdim
evet beyler ciddi merak ediyorum bu arada sorumun cevabını
defans çizgisi geride olur, bu sayede daha az kontra yer takım. eksi yanları ise, defansla orta saha arasında bağlantı kopar, topu oyuna geç sokarlar vs.
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Konu kilit
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.
defans çizgisi geride olur, bu sayede daha az kontra yer takım. eksi yanları ise, defansla orta saha arasında bağlantı kopar, topu oyuna geç sokarlar vs.
fena değilmiş aslında, acaba hangi takımlar uyguluyodur bunu
quote:
Orijinalden alıntı: Okçu legolas1998
quote:
her takım ofsayt taktiği yapamaz, özellikle güçsüz bir takım güçlü bir takıma karşı defans çizgisini her zaman geride tutar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Okçu legolas1998
quote:
her takım ofsayt taktiği yapamaz, özellikle güçsüz bir takım güçlü bir takıma karşı defans çizgisini her zaman geride tutar.
hocam aslında tam tersi daha mantıklı degil mi?
mesela maldini-lucio-nesta-cafu(aklıma ılk gelen efsanalerı yazdım :D)
şimdi bu defansla ofsayt taktiği uygulamasan, hangi erkek bu takıma gol atabilir ki
dolayısıyla güçlü takımlar böylelikle defansını sağlama alıp, en kötü 1 gol atıp işi bitirse iyi olmaz mı
Ofsayt taktiğinin amacı daha çok gol olmasıdır
JamesKırkRobertLars
kullanıcısına yanıt
dükkanı kapatıp gidelim biz :D tamam gol atarda o kadar atması için o sniper burak videosundakilere hakem penaltı vermesi lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme