arkadaslar yaklaşık 3 yıldır ogame oynayan biriyim . 12-15 ve 40. evrenlerde hesaplarım ilk 20 de oldu hep. Bir süre once baya sıkıldım ve oynamayı bıraktım . Ama hepinizin bildiği gibi bu oyun bir hastalık ve ogametr yi gördüğümde hiç düşünmeden girdim .
Diğer saçma sapan oyunlara benzemeyen , ogamede tecrübeli oyuncuların olduğu yeni açılan bir server .
çeşitli komutan seçenekleri ve yenilikler var oyunda .
TAMAMEN ÜCRETSİZ ...
Maden takası Filo takası Piyango uygulaması vs..
kısacası çok keyif alacağınız bir TÜRK yapımı ogame . Ben tanidigim herkesi davet ettim . Bence bir inceleyin .
düşünün ben sadece oyuncuyum ve burayı sizlere öneriyorum . Oyun ile ilgili sorusu olan olur ise oyundaki nickim ben tek
sorularınızı yanıtlayabilirim .
bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: alpcetin
bekliyorum
6 kişi oldu bile hadi arkadaşlar devamm
Server herşeyiyle çok güzel biliyorum . ben başladığımda bazı kişiler yüzünden bırakmak zorunda kaldım bir arkadaşımla 1. ve 2. sıralardaydık . 2.evren açıldığında başlayacağım .
quote:
Orijinalden alıntı: L1zArd
Server herşeyiyle çok güzel biliyorum . ben başladığımda bazı kişiler yüzünden bırakmak zorunda kaldım bir arkadaşımla 1. ve 2. sıralardaydık . 2.evren açıldığında başlayacağım .
dostum hesabını ne yaptıın
quote:
dostum hesabını ne yaptıın
Alıntıları Göster
ittifak ismini çok soran oldu . Bu sebeple buraya yazıyorum .
Biz Geldik
geldiğinizde mesaj yazın, bir değerlendirelim . İttifaka lım konusunda söz veremem ancak yardımcı olurum .
quote:
ittifak ismini çok soran oldu . Bu sebeple buraya yazıyorum .
Biz Geldik
geldiğinizde mesaj yazın, bir değerlendirelim . İttifaka lım konusunda söz veremem ancak yardımcı olurum .
Alıntıları Göster
Yaw bende fire fox mu nedir ondan yok kii
quote:
Orijinalden alıntı: *_*DeanKiely*_*
Yaw bende fire fox mu nedir ondan yok kii
Alıntıları Göster
Heh tmm kayıt oluyorum ismim DeanKiely
quote:
Heh tmm kayıt oluyorum ismim DeanKiely
Alıntıları Göster
Arkadaşlar biraz çok msj yazıyorum ama 2. evren açılınca bana msj gonderecek varmı?
quote:
Arkadaşlar biraz çok msj yazıyorum ama 2. evren açılınca bana msj gonderecek varmı?
Alıntıları Göster
altay_savasan@hotmail.co.uk
Ekle ogame-tr admininin msn adresidir bu . nickine yazar evren2 online diye o zaman evren2 onlnie olmuştur . Ama sanırım daha çok bunun için ..
quote:
Orijinalden alıntı: L1zArd
altay_savasan@hotmail.co.uk
Ekle ogame-tr admininin msn adresidir bu . nickine yazar evren2 online diye o zaman evren2 onlnie olmuştur . Ama sanırım daha çok bunun için ..
Alıntıları Göster
fire fox olmak zorunda degil .
sadece oyunu daha iyi oynayabilmek için bu program oneriliyor .
normal internet gezginindende oynayabilirsiniz oyunu .
Ayrıca fire fox kesinlikle önerdiğim bir web gezgini . Google den aratırsan indirecek programı bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: benalp
fire fox olmak zorunda degil .
sadece oyunu daha iyi oynayabilmek için bu program oneriliyor .
normal internet gezginindende oynayabilirsiniz oyunu .
Ayrıca fire fox kesinlikle önerdiğim bir web gezgini . Google den aratırsan indirecek programı bulabilirsin
Alıntıları Göster
Bende oynuyorum. Eğer bu şekilde server yetkilileri işlerini ciddi tutarlarsa gayet güzel bir ortam oluşacak. Biraz oyundan bahsetmek gerekirse; Oyunun oynanabilirliği ve dengesi çok güzel ayarlanmış. Üretim X2 iken filo hızı X1,70 ayarlanmış. Komutanları var ogame gibi. Ancak parayla değil, oyunda gösterdiğiniz performansa göre komutan alabiliyorsunuz. Ancak oyunda ufaktefek bazı bugları mevcut. Buglar oyuncuların tavsiyelerine göre şekillendiriliyor. Oyuncuların görüşlerinin dikkate alınması çok güzel. Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: zil_zurna
Bende oynuyorum. Eğer bu şekilde server yetkilileri işlerini ciddi tutarlarsa gayet güzel bir ortam oluşacak. Biraz oyundan bahsetmek gerekirse; Oyunun oynanabilirliği ve dengesi çok güzel ayarlanmış. Üretim X2 iken filo hızı X1,70 ayarlanmış. Komutanları var ogame gibi. Ancak parayla değil, oyunda gösterdiğiniz performansa göre komutan alabiliyorsunuz. Ancak oyunda ufaktefek bazı bugları mevcut. Buglar oyuncuların tavsiyelerine göre şekillendiriliyor. Oyuncuların görüşlerinin dikkate alınması çok güzel. Tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
server yetkilileri çok ilgili gelmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar
quote:
server yetkilileri çok ilgili gelmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar
Alıntıları Göster
yanliz komutanlar konusunda bilgi sahibi olmak lazim
quote:
yanliz komutanlar konusunda bilgi sahibi olmak lazim
Alıntıları Göster
600 kişiyi geçtik .
herkesi bekleriz...
quote:
600 kişiyi geçtik .
herkesi bekleriz...
Alıntıları Göster
Tutulmaz dostum 3 ay sonra kapanır site
quote:
Orijinalden alıntı: SESAME
Tutulmaz dostum 3 ay sonra kapanır site
Alıntıları Göster
Arkadaşlar neye dayanarak kapanır diyorsunuz? Ogame asıl sahipleri mi engeller ? O tarz bir şey olmadığı sürece yönetici arkadaşlar yeterince ilgilenirse kapanmaz bence.
Ben de kayıt oldum hadi bakalım hayırlısı. 2 yıldır oynamıyordum ogame yeniden başlangıç yapmış olduk.
quote:
Orijinalden alıntı: tigger_agc
Arkadaşlar neye dayanarak kapanır diyorsunuz? Ogame asıl sahipleri mi engeller ? O tarz bir şey olmadığı sürece yönetici arkadaşlar yeterince ilgilenirse kapanmaz bence.
Ben de kayıt oldum hadi bakalım hayırlısı. 2 yıldır oynamıyordum ogame yeniden başlangıç yapmış olduk.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ben ogme oynamayalı çok oldu. Bu komutan olayı falan nedir acaba? Birde komuta puanı nı nasıl kazanıyoruz?
quote:
Arkadaşlar ben ogme oynamayalı çok oldu. Bu komutan olayı falan nedir acaba? Birde komuta puanı nı nasıl kazanıyoruz?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tigger_agc
Komutan olayı şu. Mesela filo amirali var. +2 fazladan filo slotu sağlıyor. 3 tane daha var değişik böyle komutan. Resmi serverda (ogame.com.tr) parayla alıyorsun. Bu konudaki serverda performansa göre otomatik komutan puanı alıyorsun.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tigger_agc
Dostum kapanmasının sebebi ilgisizlikten.Üyeler çıkar yöneticiler hile yapmaya başlar.Kimsede para vermeyince oyuna yönetici kapatır.