Şimdi Ara

OGAME ÇILGINLARI MUTLAKA BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yaklaşık 3 yıldır ogame oynayan biriyim . 12-15 ve 40. evrenlerde hesaplarım ilk 20 de oldu hep. Bir süre once baya sıkıldım ve oynamayı bıraktım . Ama hepinizin bildiği gibi bu oyun bir hastalık ve ogametr yi gördüğümde hiç düşünmeden girdim .

Diğer saçma sapan oyunlara benzemeyen , ogamede tecrübeli oyuncuların olduğu yeni açılan bir server .

çeşitli komutan seçenekleri ve yenilikler var oyunda .

TAMAMEN ÜCRETSİZ ...

Maden takası
    Filo takası
    Piyango uygulaması vs..

kısacası çok keyif alacağınız bir TÜRK yapımı ogame . Ben tanidigim herkesi davet ettim . Bence bir inceleyin .

www.ogame-tr.net

düşünün ben sadece oyuncuyum ve burayı sizlere öneriyorum . Oyun ile ilgili sorusu olan olur ise oyundaki nickim ben tek

sorularınızı yanıtlayabilirim .

• bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpcetin

bekliyorum
    6 kişi oldu bile hadi arkadaşlar devamm
  • Server herşeyiyle çok güzel biliyorum . ben başladığımda bazı kişiler yüzünden bırakmak zorunda kaldım bir arkadaşımla 1. ve 2. sıralardaydık . 2.evren açıldığında başlayacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: L1zArd

Server herşeyiyle çok güzel biliyorum . ben başladığımda bazı kişiler yüzünden bırakmak zorunda kaldım bir arkadaşımla 1. ve 2. sıralardaydık . 2.evren açıldığında başlayacağım .
    dostum hesabını ne yaptıın
  • quote:

dostum hesabını ne yaptıın

Alıntıları Göster
    ittifak ismini çok soran oldu . Bu sebeple buraya yazıyorum .

Biz Geldik

geldiğinizde mesaj yazın, bir değerlendirelim . İttifaka lım konusunda söz veremem ancak yardımcı olurum .
  • quote:

ittifak ismini çok soran oldu . Bu sebeple buraya yazıyorum .

Biz Geldik

geldiğinizde mesaj yazın, bir değerlendirelim . İttifaka lım konusunda söz veremem ancak yardımcı olurum .

Alıntıları Göster
    Yaw bende fire fox mu nedir ondan yok kii
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_*DeanKiely*_*

Yaw bende fire fox mu nedir ondan yok kii

Alıntıları Göster
    Heh tmm kayıt oluyorum ismim DeanKiely
  • quote:

Heh tmm kayıt oluyorum ismim DeanKiely

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar biraz çok msj yazıyorum ama 2. evren açılınca bana msj gonderecek varmı?
  • quote:

Arkadaşlar biraz çok msj yazıyorum ama 2. evren açılınca bana msj gonderecek varmı?

Alıntıları Göster
    altay_savasan@hotmail.co.uk

Ekle ogame-tr admininin msn adresidir bu . nickine yazar evren2 online diye o zaman evren2 onlnie olmuştur . Ama sanırım daha çok bunun için ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: L1zArd

altay_savasan@hotmail.co.uk

Ekle ogame-tr admininin msn adresidir bu . nickine yazar evren2 online diye o zaman evren2 onlnie olmuştur . Ama sanırım daha çok bunun için ..

Alıntıları Göster
    fire fox olmak zorunda degil .

sadece oyunu daha iyi oynayabilmek için bu program oneriliyor .

normal internet gezginindende oynayabilirsiniz oyunu .

Ayrıca fire fox kesinlikle önerdiğim bir web gezgini . Google den aratırsan indirecek programı bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: benalp

fire fox olmak zorunda degil .

sadece oyunu daha iyi oynayabilmek için bu program oneriliyor .

normal internet gezginindende oynayabilirsiniz oyunu .

Ayrıca fire fox kesinlikle önerdiğim bir web gezgini . Google den aratırsan indirecek programı bulabilirsin

Alıntıları Göster
    Bende oynuyorum. Eğer bu şekilde server yetkilileri işlerini ciddi tutarlarsa gayet güzel bir ortam oluşacak. Biraz oyundan bahsetmek gerekirse; Oyunun oynanabilirliği ve dengesi çok güzel ayarlanmış. Üretim X2 iken filo hızı X1,70 ayarlanmış. Komutanları var ogame gibi. Ancak parayla değil, oyunda gösterdiğiniz performansa göre komutan alabiliyorsunuz. Ancak oyunda ufaktefek bazı bugları mevcut. Buglar oyuncuların tavsiyelerine göre şekillendiriliyor. Oyuncuların görüşlerinin dikkate alınması çok güzel. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zil_zurna

Bende oynuyorum. Eğer bu şekilde server yetkilileri işlerini ciddi tutarlarsa gayet güzel bir ortam oluşacak. Biraz oyundan bahsetmek gerekirse; Oyunun oynanabilirliği ve dengesi çok güzel ayarlanmış. Üretim X2 iken filo hızı X1,70 ayarlanmış. Komutanları var ogame gibi. Ancak parayla değil, oyunda gösterdiğiniz performansa göre komutan alabiliyorsunuz. Ancak oyunda ufaktefek bazı bugları mevcut. Buglar oyuncuların tavsiyelerine göre şekillendiriliyor. Oyuncuların görüşlerinin dikkate alınması çok güzel. Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    server yetkilileri çok ilgili gelmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar

• quote:

server yetkilileri çok ilgili gelmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar

Alıntıları Göster
    yanliz komutanlar konusunda bilgi sahibi olmak lazim
  • quote:

yanliz komutanlar konusunda bilgi sahibi olmak lazim

Alıntıları Göster
    600 kişiyi geçtik .

herkesi bekleriz...
  • quote:

600 kişiyi geçtik .

herkesi bekleriz...

Alıntıları Göster
    Tutulmaz dostum 3 ay sonra kapanır site
  • quote:

Orijinalden alıntı: SESAME

Tutulmaz dostum 3 ay sonra kapanır site

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar neye dayanarak kapanır diyorsunuz? Ogame asıl sahipleri mi engeller ? O tarz bir şey olmadığı sürece yönetici arkadaşlar yeterince ilgilenirse kapanmaz bence.

Ben de kayıt oldum hadi bakalım hayırlısı. 2 yıldır oynamıyordum ogame yeniden başlangıç yapmış olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaşlar neye dayanarak kapanır diyorsunuz? Ogame asıl sahipleri mi engeller ? O tarz bir şey olmadığı sürece yönetici arkadaşlar yeterince ilgilenirse kapanmaz bence.

Ben de kayıt oldum hadi bakalım hayırlısı. 2 yıldır oynamıyordum ogame yeniden başlangıç yapmış olduk.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben ogme oynamayalı çok oldu. Bu komutan olayı falan nedir acaba? Birde komuta puanı nı nasıl kazanıyoruz?
  • quote:

Arkadaşlar ben ogme oynamayalı çok oldu. Bu komutan olayı falan nedir acaba? Birde komuta puanı nı nasıl kazanıyoruz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Komutan olayı şu. Mesela filo amirali var. +2 fazladan filo slotu sağlıyor. 3 tane daha var değişik böyle komutan.
    Resmi serverda (ogame.com.tr) parayla alıyorsun. Bu konudaki serverda performansa göre otomatik komutan puanı alıyorsun.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Dostum kapanmasının sebebi ilgisizlikten.Üyeler çıkar yöneticiler hile yapmaya başlar.Kimsede para vermeyince oyuna yönetici kapatır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.