Hımm anladım. Umarım böyle birşeyle karşılaşmayız. Çünkü normal ogame de kimkime dumduma binlerce insan var. Dolayısıyla servera önce malı götürüyordu. O yüzden sğumuştum oyundan. Burda daha az kişi ile nispeten eşit sayılabilecek bir mücadele vermek mümkün olacak gibi.
iyiye benziyor deneyecem
tessekkurler
evet arkadaşlar ogame oyununda yeni bir doluk isteyenler buyursunla. Serverin kapanmasini birakin 2. sevrer icin calismaya baslamislar .
Guvenerek baslayabilirsiniz . Op ve adminler her maile hızlı ve olumlu donus yapiyorla, bence desteklemeliyiz .
ayrica tum oyunlarda olmayan ozelliklerden biri ticket bolumu olusturmuslar .
Yani bir sorunun mu var , mail atmana yada admini bulmana aramana gerek yok . bu bolume yazıyorsun istegini hemen geri donuyorlar.
fire fox internet explorer gibi bir web giriş aracı
o olmadan da girebilirsiniz .
illaki fire fox gerekmiyor .
önce bir diğerinde oyunun ne olduğunu anlıyım geçebilirim !
Arkadaşlar bugün boyunca ogame'e giremedim. Serverımızın başına bir iş gelmesin? O kadar da iyi gidiyordum ya 52. sıradaydım
dostum yok birsey genel bir kesinti oldu sadece
Böle siteler çok var artık bence en iyisi orjinali... Çakma Ogamede (lerde) server hızlatma falan imparatorluk bunlar eskiden orjinal ogamede vardı o yüzden boş işler bunlar
ama hinede paylaşım için saol Saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme