Şimdi Ara

Ogame De..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az Önce Ogame En büyük Serveri yani Çıkış yeri olan OGAME. D E de 60. Evren Açıldı Ve bende Üye oldum Görsünler Türkün Gücünü Diye Sizde Üye Olun Arkadaşlar.. Kendi İttifakımızı Kurarız Ok.. Birde bişi gözüme ilişti. 3 saat önce açılan Evren de benim bir üstümdeki adamın yanında L harfi war yani 28 gündür girmiyor anlamına gelior.. Nasıl Anlamadım..

• ben kayıt oldum oyundaki adım CaNPoLaT. diğer arkadaşlarıda bekliyoruz.Alman ogameinin en güzel yanı metal 12.kademe saatlik 2k metal üretiyor.Bizim ogamede ise 12.kademe 1k üretiyor.Bizim ogame yapmacık Almanların ki oh ne güzel 2 katı üretiyo
  • 01.05 te uyku diye yalvaracaksiniz 2 ay. commander alin yanliz. önceki günler de çıkan (i) lerin yaninda sonda rapor işareti olcagindan yeni i leri herkesten önce kaparsiniz. neyse yorulursaniz bayraği ben devralirim.kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 10 Kasım 2006; 3:55:01 >
  • yok hocam ben madenciyim orda öyle geç saatlere kadar girmiyorum 2-3 saat yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReFReSH -- 11 Kasım 2006; 10:38:05 >
  • L harfi adamlarin hesabi aldigi ama mail adresine girip aktif etmediklerini gosteriyo 1 hafta icinde hesap aktif edilmesse silinir anliyacagin:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.