Şimdi Ara

Ogame Umbra da Program kullananlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Program kullananları afişe edeceğim. Programın nasıl çalıştığını neler yapabildiğini tek tek anlatacağım. Ogame yöneticilerinden Bolorpo nun buradan ve özelden irtibat kurmasını bekliyorum.

• Evet Şu saate kadar herhangi bir iletişim göremedim. Yarın saat 10 :00da bu programı buradan yayınlayacağım. Hele bu programın yapımcısının Umbra da oynadığını görünce şaşıracaksınız. hatta kimlerin nasıl ne şekilde hangi evrende kullandıklarını öğrenincedaha çok şaşıracaksınız.

• ifşa etmek iyi tabıde, bu senelerdır oluyor. benım gıbı emegıyle senelerdir oynayanlar, yapay zeka ile mucaadele edemedıgınden dolayı kademecı oynuyor artık:)

• Buradan yapılan ifşa hiçbir işe yaramaz. Hem bolorpo da biliyor ama tespit edemediklerinden bir şey yapamıyorlar. Tespit etmenin yöntemini verirsen o daha muhteşem olur. Ama tabi ifşaları bekleriz onda sıkıntı yok

• Malesef tesbit edebilseler önce Ninja yı tesbit ederler. Tesbit etmenin yöntemi çok basit bunu yapabilecek kabiliyetli yönetici ise yok. Anca eksik mal yolladın , savaş paylaşımı vs vs

• Program kullanan demeyelim programı icad eden Arsenal adlı oyuncu. Şuan umbra da oynuyor kendileri , forum hesabıda aynı nickte . Ha kimler kullanıyor derseniz bu oyuncu le dirsek temasında bulunan herkes. Programda neler , harabe takibi , gizli söm yine eskiye dönük saldırı alarm vs vs.

• eeee hala ifşa göremedik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karaktersizler adam bile değiller sonra forumda şöyle vurdum böyle vurdum diye laf salatası yapıyorlar.Ne kadar hile yapan varsa işi gücü bozulsun aç kalsın

•  Programı ve programları yapan arkadaşlar özelden banada ulaşın benim yerine nakliye yapacak sonra kaldıracak bot varsa konuşalım. Ölee benim savaşla mavaşla işimde olmazz..

Ben kolay müşteriyim.

Hadi durmayın yazın bana. yahuu

• Program linki var mi nedir ne degilir yazin bizde yararlanalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende istiyorum yahuuuuu pm lütfenn

• hani arkadaş konuştu konuştu bu arsenal ile cosmos da denk gelmiştik ,velhasıl program kullandığına hiç şüphem yoktu bunu tek düşünen de ben olmadığıma göre anlaşılan sabır sabır taş çatladı bolorpo e1 den tutun son evren arasına kadar herkes bu muhabbetleri yapanlardan şikayetçi ninjacısı permatikçisi

en azından link at herkes kursun ne oyunun ne paketinin ne programcısının bir değeri kalmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.