evren 1 hesap aranıyor İSTANBUL
evren 1 hesap aranıyor
EVREN1 HESAP ARANIYOR
hesap arayışım ogame maceram tamamıyla bitirdim arayışımı da evren 1 octans yada geçerim diye düşünüyordum bu hile ile bu depo doldurup 25 mılyar puanlara gelmeler bana ters akıllı adam oynamaz bende aklımı kullanıp arayışımı iptal ediyorum
clock
kilit
kılıt
500 MİLYON CİVARI FİLO VARDIR
4AY 3 unDE SICRAMALAR TAMAM
ASTRO 14 DÜR
NANİTLER 5 2 3 ŞEKLİNDEDİR
KADEMELER 30 29 METALLER DEĞİŞİYOR KRİS DEUTLAR 22/ 21 ŞEKLİNDEDİR
sömürgeler evrene yayılmısdır
satıldı
satılmıştır
XanthippeEVRENİ AÇILIYOR
Yeni evren Xanthippe , 16 Temmuz 2021 Türkiye saati ile 16:00 (+- 30dk) sularında açılacaktır.
https://lobby.ogame.gameforge.com/tr_TR/accounts
tamamlandı
deleted
EVREN 1 DE ÜCRETSİZ HESAP ARIYORUM
SIRALAMASI SORUN DEĞİL YENİ BAŞLIYICAM UFAK TEFEK ŞEYLERİ AŞMAK İSTİYORUM BIRAKMIŞ ARKADAŞI ELİNDE FAZLADAN OLAN SIRALAMASI ÖNEMLİ DEĞİL YARDIMCI OLABİLİCEK VARSA SEVİNİRİM
KİMSENİN YANCISI DEĞİLİM
OGAME E BÜYÜK PARA HARCAYANLARA SORUM
HEP GÖRÜYORUM VE YENİ EVRENLERDE BİR GRUP İNANILMAZ PARA HARCAYIP ÇOK GEÇERLİ FİLOLAR YAPIYOLAR HALİYLE EVRENE BAKIYORSUNUZ ÇOĞU KİŞİ HEMEN BIRAKIYOR O KADAR PARA YATIRAN OYNAYACAK BİR REKABET EDECEK KİŞİ BULAMIYOR AKLIMA TKAILAN BÖYLE GRUPLAR NEDEN
EVREN 1 DE HESAP AÇIP YADA ORTA DÜZEYDE BENCE BULURLAR Bİ HESAP AYARLAYIP ORADA İLGİ ÇEKİCİ BU FİLOLARI YAPMIYORLAR HEM DE SONU GELECEK Bİ EVREN DEĞİL EN AZINDAN HEP AZ DA OLSA Bİ ROLANTİDE GİDİYOR VE HEP BİRLEŞMEDE HEDEF EVREN YANİ PARA YATIRICAKSAM GEÇERLİ BİR FİYAT YENİ EVRENLERDE BUNU TÜKETMEK ÇOK SAÇMA GELİYOR
EVREN 1 400 TL CİVARINDA HESAP ARANIYOR
EVREN 1 DE KADEMECI BAŞTA OLMAK ÜZERE FİLOSUDA GÜZEL OLURSA FİLOCU HESAB ARAMAKTAYIM
İSTANBUL ÖNCELİKLİ ELDEN ALIM
PM DEN ULAŞIN
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 152
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.153 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ogame