Şimdi Ara

OGAME E BÜYÜK PARA HARCAYANLARA SORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HEP GÖRÜYORUM VE YENİ EVRENLERDE BİR GRUP İNANILMAZ PARA HARCAYIP ÇOK GEÇERLİ FİLOLAR YAPIYOLAR HALİYLE EVRENE BAKIYORSUNUZ ÇOĞU KİŞİ HEMEN BIRAKIYOR O KADAR PARA YATIRAN OYNAYACAK BİR REKABET EDECEK KİŞİ BULAMIYOR AKLIMA TKAILAN BÖYLE GRUPLAR NEDEN

EVREN 1 DE HESAP AÇIP YADA ORTA DÜZEYDE BENCE BULURLAR Bİ HESAP AYARLAYIP ORADA İLGİ ÇEKİCİ BU FİLOLARI YAPMIYORLAR HEM DE SONU GELECEK Bİ EVREN DEĞİL EN AZINDAN HEP AZ DA OLSA Bİ ROLANTİDE GİDİYOR VE HEP BİRLEŞMEDE HEDEF EVREN YANİ PARA YATIRICAKSAM GEÇERLİ BİR FİYAT YENİ EVRENLERDE BUNU TÜKETMEK ÇOK SAÇMA GELİYOR

• Kesinlik ile Katılıyorum.

Yeni Evrende Adam Yazmış 1.500 tl hesaba para harcadım.

satıyorum 1000 tl. öyle bir mantık yok

yazık günah yani 1.500 tl harcadıysan satma içindeki item 1.500 tl ise hesaba 1.500 tl iste veya dediğin gibi 1.500 tl git e1 de güzel bir hesap yap çok zor birşey değil

ama bence boşa giden o kadar paralar varki. yazık günah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dsuz123456789

Kesinlik ile Katılıyorum.

Yeni Evrende Adam Yazmış 1.500 tl hesaba para harcadım.

satıyorum 1000 tl. öyle bir mantık yok

yazık günah yani 1.500 tl harcadıysan satma içindeki item 1.500 tl ise hesaba 1.500 tl iste veya dediğin gibi 1.500 tl git e1 de güzel bir hesap yap çok zor birşey değil

ama bence boşa giden o kadar paralar varki. yazık günah.

kesinlikle aslında onların numarasıda belli bir tane parababası adam bulunuyor evren basında eteklerine doluyorlar, bak bu 1 inci adım yada sadece bir hesab için ortaklaşa KM alan takım var bu forumda o başlıkların sahibi birisi var her evren değişmez hep aynı ilk 1 ay 1.500 harcamıs verecekmiş vss

aslında harcadığı filan yok harcayan hesap birtane ve oyun basın da tutup belirlenen gruptaki elemanlara 30 ar 40 ar miylon maden atıyorlar ki sorun değil bu miktarlar da ve sonra şu kadar harcadım vs gibi yalanlar ile bu hesaplar pazarlanarak harcanan o parayı burdaki müşterilerine satarak çıkartıyorlar

benim derdim bu oyunu tam rekabet mücadele gibi sebeblerle oynayan kişiler bu aç salyongozlar değil onlar şirket oyun içindeki

ama rekabet ve uzun bi oyun oynuyup hesabım çöp konumunda beklemesin istiyorsam dediğim gibi evren 1 de devam ederim yoksa yeni evren de çıkıp oyuncukalabalığın da dünden kalma oyuncuları vurmak la olmuyor

demem oki tamamen saçmalık ki bu oyuna yenı evrenlerde bu byük 500 tl üzeri fiyat verenlere bence hiç akıl kar ı değil aç eski bi evren yap hesap oyna yenı evrende oynasan oynasan bi önceki savaştığın tayfa tiplede değişmiyor aynılar

• eski evrende para harcayıp filo basmayla yeni evrende basmak arasında fark var :D evren1 de adamı 2 dk da harcarlar ama yeni evrenlerde acemi oyuncu fazla, bu sebeple yeni evrenlere yatırım yapıyorlar :)

• evren 1 de egolarını tatmin edemezler egoların kurbanı olur diyorsun olabilir :=)

• bize ne sizene onlara ne bunlara ne abi milletin parasından herkesın özgür iradesi var.

para muhabbetı yapıp burada satıs amaclı olan bır forumda geıp bunları konusmanız cok sacma degılmı :)

• Yok değil satın alanlara parası olanlara oyuna yatırım yapıp uzun soluklu düşünenlere senın gıbı rant sağlamk maden satmak çarkını döndürmek isteyenlere değil

• quote:

Orijinalden alıntı: explosen

Yok değil satın alanlara parası olanlara oyuna yatırım yapıp uzun soluklu düşünenlere senın gıbı rant sağlamk maden satmak çarkını döndürmek isteyenlere değil

Ben burada maden yapım fılo satım olayından dolayı bulunmuyorum kardesım sızın gıbı :) ha siz ekmegımızdeyız endasında takılıyorsunuz yenı evren acılsın 60 70 tl km alayım hemen hızlıdan bır hesap kasayım sonra 200 300 tl ye satayım kafası sizde biz para basan tayfayız :) canımız sıkılır satarız sizin gibi her zaman satısta degılız :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.