Beyler ben geçenlerde karanlik madde SMS le alma varmi diye araştiriyordum bazi arkadaşlar var dedi denedim kesssin oldu + SMS'le commoner ola biliyormuşsun bence bir deneyin çok işinize yariyacak fiyatlari. Karanlik Madde 1 SMS / 2 Köntör Commoner 1 SMS / 5 Köntör Yazacağiniz kod şu: BIG 182067 yazin 6600 a gönderin sizi bir kişi ariyacak ve ondan detayli bilgileri alacaksiniz hadi hayirlisi teşekkurlerimi isterim ama İnanmyan yapmasin sonra benim başim ağiriyor..
Hayırlısı..
Böyle üçkağıtcılara inanmayın kaç defa banlandı bunun yüzünden terbiyesiz elalemin knrlerini alıp ne yapacan dümbük. İzin verin bir yumruğumla öldüreyim şunu
ne kadar kişiliksiz bir insansın sen yav.
milleti kekliyorsun burada. terbiyesiz adam ne olacak...
keşiflede karanlık madde kaznılıo ben kazandım ama çok az oluo
quote:
Orjinalden alıntı: akireos
keşiflede karanlık madde kaznılıo ben kazandım ama çok az oluo
yalan söylüyor
denedim bir adam çıktı ahiret soruları sordu meyersem alo ötekitaraf'mış
quote:
Orjinalden alıntı: gözleme
Böyle üçkağıtcılara inanmayın kaç defa banlandı bunun yüzünden terbiyesiz elalemin knrlerini alıp ne yapacan dümbük. İzin verin bir yumruğumla öldüreyim şunu
quote:
Orjinalden alıntı: gözleme
Öldür gitsin... Yalancıyı.
arkadaşlar bana kızmayın ben de şimdi araştırdım ama öyle bir site var sms ile alışveriş imkanı sunan. TIKLA BAKburdan bakabilirsiniz ayrıca ogame de ödeme seçeneklerindede aynı site mevcut. Siz bi araştırın yanlışsam buraya mesajı bırakın...
sms ile bir cok oyunda alisveris imkani sunuyor game sultan ama ogame ile ilgisi varmi bilmiorum ama tavsiyem boyle olaylara pek karismamaniz
quote:
Orjinalden alıntı: SUHUTLU
sms ile bir cok oyunda alisveris imkani sunuyor game sultan ama ogame ile ilgisi varmi bilmiorum ama tavsiyem boyle olaylara pek karismamaniz
Öyle olsa bile 2 kontor ucuz değilmi yahu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme